Braid | PC

BraidLogo.jpg

شرکت سازنده : Number None Inc.
شرکت پخش کننده : Number None Inc.
تاریخ عرضه :March 31, 2009
ژانر : Puzzle, Platformer

Braid یک بازی پلتفرمر و معمایی با عناصری که موجب باز شدن ذهن می شود، می باشد. بازیباز به 7 دنیا سفر می کند تا شاهزاده را نجات دهد. در هر دنیا زمان به صورت خاص می گذرد و با دنیاهای دیگر فرق دارد. بازیباز باید گذر زمان را حساب کند و با توجه به آن معما ها را حل کند. این بازی ابتدا به صورت یک بازی Arcade برای X360 بود که به زودی برای PC نیز عرضه می شود.

گذر زمان را در تاریخ 11 فروردین 88 حساب کنید...

سلام من اینجا گیر کردم مال world 4 هست.کسی کمک میکنه؟

2qx7zeo.jpg
ببین راهش اینه اگه راست بری زمان درست حرکت میکنه بری عقب زمان برمیگرده راهش شما اول اون جونور اول از سمت چپ زیر بالایی بعد بعد بروی بالا سریشو بزن بعد برو پایین رو بزن اخر کارم از بالا بپر رو سر اون برو بالا اخری رو بزن ببین اگه 6 تا رو بزنی در بازی میشه دیگه بعدش هم برگردن جونورا در باز شده

البته نکته آخرش اینه که باید یکبار از سمت راست به چپ روی سر اون سمت راست (پایینی) بپری و بعد از سمت چپ دوباره روی همون بپری که چون در حالت اول زمان به عقب برمیگیرده نمیمیره.

ن الان هر سری که بازی رو اجرا میکنم Dont Send میده بسته میشه. اصلا به توی بازی نمیرسه همون صفحه سیاه اول اینجوری میشه.
منم دقیقا همین مشکل رو دارم
--------------------------------------------------
ویرایش.
دوستانی که مثل من و محمد جان با ارور Dont send نمیتونستن بازی رو اجرا کنن گوش بدن.
ابتدا این رو دانلود کنید که به نوعی دمو Braid هست
http://number-none.com/braid_test_1012.exe
بعد اونو نصب کنید.فایل exe که باهاش دمو رو اجرا میکنید مانند کرک به بخشی که بازی اصلی Braid هست کپی کنید و گزینه Yes رو بزنید تا مانند کرک کپی بشه.بعد دمو Braid رو Unistall کنید و سپس بازی اصلی رو اجرا کنید.
من با این روش مشکلم حل شد

آخرین ویرایش:
ببین راهش اینه اگه راست بری زمان درست حرکت میکنه بری عقب زمان برمیگرده راهش شما اول اون جونور اول از سمت چپ زیر بالایی بعد بعد بروی بالا سریشو بزن بعد برو پایین رو بزن اخر کارم از بالا بپر رو سر اون برو بالا اخری رو بزن ببین اگه 6 تا رو بزنی در بازی میشه دیگه بعدش هم برگردن جونورا در باز شده

البته نکته آخرش اینه که باید یکبار از سمت راست به چپ روی سر اون سمت راست (پایینی) بپری و بعد از سمت چپ دوباره روی همون بپری که چون در حالت اول زمان به عقب برمیگیرده نمیمیره.

ممنون از شما دو دوست عزیز ردش کردم.:biggrin1:

منم دقیقا همین مشکل رو دارم
--------------------------------------------------
ویرایش.
دوستانی که مثل من و محمد جان با ارور Dont send نمیتونستن بازی رو اجرا کنن گوش بدن.
ابتدا این رو دانلود کنید که به نوعی دمو Braid هست
http://number-none.com/braid_test_1012.exe
بعد اونو نصب کنید.فایل exe که باهاش دمو رو اجرا میکنید مانند کرک به بخشی که بازی اصلی Braid هست کپی کنید و گزینه Yes رو بزنید تا مانند کرک کپی بشه.بعد دمو Braid رو Unistall کنید و سپس بازی اصلی رو اجرا کنید.
من با این روش مشکلم حل شد

به جاکه ما 103 مگابایت رو دانلود کنیم،نمی شه شما فقط فایل exe رو یک جا upload کنی که ما اونو دانلود کنیم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or