Braid | PC

BraidLogo.jpg

شرکت سازنده : Number None Inc.
شرکت پخش کننده : Number None Inc.
تاریخ عرضه :March 31, 2009
ژانر : Puzzle, Platformer

Braid یک بازی پلتفرمر و معمایی با عناصری که موجب باز شدن ذهن می شود، می باشد. بازیباز به 7 دنیا سفر می کند تا شاهزاده را نجات دهد. در هر دنیا زمان به صورت خاص می گذرد و با دنیاهای دیگر فرق دارد. بازیباز باید گذر زمان را حساب کند و با توجه به آن معما ها را حل کند. این بازی ابتدا به صورت یک بازی Arcade برای X360 بود که به زودی برای PC نیز عرضه می شود.

گذر زمان را در تاریخ 11 فروردین 88 حساب کنید...

من دیروز این لینک رو دانلود کرد و تا world 6 هم بازی کردم. هیچ مشکلی تا الان نداشته:
http://rapidshare.com/files/219821623/Braid.rar
منم اینو گرفتم.esc رو بزنم میپره بیرون.شما این مشکلو ندارین؟

یک سوال فنی.الان همه این پازلا رو دفعه اول باید گرفت؟تو مرحله سوم دو تاش رو نشد بگیرم.

من بازي رو از همين لينك مستقيم كه داديد دانلود كردم.
خوب الان بايد چيكار كنم؟!:biggrin1: فايل setup نداره؟
نه اینا setup ندارن. روی فایل exe کلیک کن تا بازی اجرا بشه.
منم اینو گرفتم.esc رو بزنم میپره بیرون.شما این مشکلو ندارین؟

یک سوال فنی.الان همه این پازلا رو دفعه اول باید گرفت؟تو مرحله سوم دو تاش رو نشد بگیرم.
یه shortcut از فایل بازی بساز و برو به propertiesش و در انتهای قسمت Target این دستور رو جای braid.exe کپی کن کن:
braid.exe -windowed -no_post
و بازی رو با اون فایل اجرا کن. ببین مشکلت رفع می شه یا نه.

پازل ها رو شما می تونی بگردی و دوباره مراحل رو تکرار کنی و بگیری. بازی به صورت autosave هم هست و هر تکه ای رو که می گیری save می شه.

نه اینا setup ندارن. روی فایل exe کلیک کن تا بازی اجرا بشه.

یه shortcut از فایل بازی بساز و برو به propertiesش و در انتهای قسمت Target این دستور رو جای braid.exe کپی کن کن:
braid.exe -windowed -no_post
و بازی رو با اون فایل اجرا کن. ببین مشکلت رفع می شه یا نه.

پازل ها رو شما می تونی بگردی و دوباره مراحل رو تکرار کنی و بگیری. بازی به صورت autosave هم هست و هر تکه ای رو که می گیری save می شه.
درست نشد.

خوب آخه هیچرقمه نمیتونم اونقدر بپرم.تو مرحله hunt مثلا ...

درست نشد.

خوب آخه هیچرقمه نمیتونم اونقدر بپرم.تو مرحله hunt مثلا ...
مشکلت به خود بازی ربطی نداره باید از چیز دیگری باشه.
برای گرفتن اون دو تا تیکه در مرحله 3 از world2 باید بری یه قسمت از اون صفحه پازل رو کامل کنی تا یه مسیر روی پازل درست شه و بعد با حرکت کل پازل اونو طوری تنظیم کنی تا بتونی از روش بپری اونور.

اشكان جان اصلا فايل exe وجود نداره. نه setup نه exe.:biggrin1: (هكر هم هكرهاي قديم.:evil::biggrin1:)
من از اين لينك دانلود كردم.

اگه كسي از اين لينك دانلود كرده و بازي رو اجرائيده بياد بگه يه خانواده رو از نگروني دربياره.

گفتم که من دانلود کردم و دارم بازی میکنم . فایل Setup رو بزن و بعد تو صفحه ی DOS ـی که باز میشه عدد 1 یا 2 رو تایپ کن و اینتر بزن تا بازی نصب شه ...

گفتم که من دانلود کردم و دارم بازی میکنم . فایل Setup رو بزن و بعد تو صفحه ی DOS ـی که باز میشه عدد 1 یا 2 رو تایپ کن و اینتر بزن تا بازی نصب شه ...
این ورژن توسط xfire شناخته میشه یا نه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or