Brütal Legend | X360

واقعا اين منوي بازي منو كشته :biggrin1: خيلي لذت برديم ! بازي همه چيزش عاليه ! فقط گرافيكش عالي نيست كه اونم اصلا مهم نيست ! گيم پلي و موسيقي بازي فوق العاده كار شده ! كلا بازيه كامليه !

دوستان اولین غول بازی رو چطوری باید کشت ؟؟؟ همونی که قیافش مثل جلاد ها میمونه و دستای بزرگی داره ؟؟؟

اگه منظورت اونجاس كه مواد مذاب هستش يه سري چيز از بالا سرش رد ميشه ! بايد اونارو بزني بيفته رو سرش ! با همون گيتارش بايد بزني !

دوستان اولین غول بازی رو چطوری باید کشت ؟؟؟ همونی که قیافش مثل جلاد ها میمونه و دستای بزرگی داره ؟؟؟
باید با گیتار بهش حمله کنی...وقتی که دستاش رو به عنوان گارد گرفت از پشت با تبر بزنیش...

واقعا اين منوي بازي منو كشته :biggrin1: خيلي لذت برديم ! بازي همه چيزش عاليه ! فقط گرافيكش عالي نيست كه اونم اصلا مهم نيست ! گيم پلي و موسيقي بازي فوق العاده كار شده ! كلا بازيه كامليه !
به نظر من گرافیک بازی کاملا مناسب این نوع سبک هست و هیچ کم و کسری نداره. مخصوصا وقتی که بارون میاد خیلی باحال میشه;) با این چیز های پیداکردنیشم خیلی حال می کنم.

سلام.
می تونم بگم یکی از بهترین بازی های عمرم رو بازی کردم!!!
خودشم چون خودم فن موسیقی Heavy metal هستم خیلی بهم حال داد.
(منوشم که من رو کشت:laughing:)

من امشب ميشينم تازه بازي كنم ! كلا 5 Min بيشتر اين و بازي نكردم :d همش pes ميريم وقت بازي ديگه ني :d پس در كل بازي خوبست آره ؟

بله رسیدم به Boss Battle اخر . خسته شدم گفت یه 3.4 ساعت دیگه بازی کنم اشتباهی جای که خوده بازی رو از hdd پاک کنم سیو رو پاک کردم و الان بسیاز ناراحتم هستم .(گفتم کمی فرزا بازی کنم که اون اتفاق برام اقتاد به تاپیک FM3 رجوع شود )

من همین امروز گرفتم. دو سه ساعت بازی کردم.
منوی بازی رسما خلاقانه ترین چیزیه دیدم. بی نظیر به معنای واقعی کلمه.:biggrin1:
بازی از همه لحاظ فوق العادست. دیالوگها و صداگزاری در بالاترین حد قرار داره. گیم پلی و داستان خلاقانه. همه چیش خلاقانست.:biggrin1:

منم بازی رو گرفتم از معدود بازیهایی بود که باهاش حال کردم . من کلا زیاد عادت به بازیه کیلویی خریدن دارم و اصلا هم بازی نکنم ولی اینو حتما تمومش میکنم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or