Behzadr کاربر سایت Oct 1, 2005 #1 سلام با اجازه بقيه دوستان من اين تاپيك رو راه انداختم.براي شروع هم خودم 2 تا باكس از بازي مورد علاقه خودم مي ذارم نسخه ژاپني شاهزاده ايراني....
سلام با اجازه بقيه دوستان من اين تاپيك رو راه انداختم.براي شروع هم خودم 2 تا باكس از بازي مورد علاقه خودم مي ذارم نسخه ژاپني شاهزاده ايراني....
Death Proxy مدیر انجمن Mar 19, 2010 #771 این Boxshotــه Peace Walker سایز بزرگتر و با کیفیت تر نداره؟
Akiba king of the majestic oceans of the world کاربر فعال Mar 23, 2010 #773 ببخشید اینجوری میزارم! این بسته که فکر کنم شامل هر 3 بازی میشه برای منطقه ی پال تایید شده! چه باکس شات قشنگی داره!!!!!
ببخشید اینجوری میزارم! این بسته که فکر کنم شامل هر 3 بازی میشه برای منطقه ی پال تایید شده! چه باکس شات قشنگی داره!!!!!
Isildur Rise and Shine Mr. Freeman کاربر سایت Mar 26, 2010 #778 نوشته شده توسط Dreadlord: BoxArt بسیار زیبای Mafia II بیشتر... یکی از بهترین طرح های چند سال اخیر....
نوشته شده توسط Dreadlord: BoxArt بسیار زیبای Mafia II بیشتر... یکی از بهترین طرح های چند سال اخیر....
Fratos کاربر سایت Mar 26, 2010 #780 این رو گذاشتن #776 نیازی نیست هر باکس رو چند دفعه قرار بدید اونم با این سایز که صفحه داره میترکه اقای spn.
این رو گذاشتن #776 نیازی نیست هر باکس رو چند دفعه قرار بدید اونم با این سایز که صفحه داره میترکه اقای spn.