Behzadr کاربر سایت Oct 1, 2005 #1 سلام با اجازه بقيه دوستان من اين تاپيك رو راه انداختم.براي شروع هم خودم 2 تا باكس از بازي مورد علاقه خودم مي ذارم نسخه ژاپني شاهزاده ايراني....
سلام با اجازه بقيه دوستان من اين تاپيك رو راه انداختم.براي شروع هم خودم 2 تا باكس از بازي مورد علاقه خودم مي ذارم نسخه ژاپني شاهزاده ايراني....
NaViiDii God Of War کاربر سایت Feb 12, 2010 #754 نوشته شده توسط Dreadlord: بیشتر... واقعا زيباست ! بسيار هم زيباست . جو سنگين بازي رو ميشه حس كرد :biggrin1:
نوشته شده توسط Dreadlord: بیشتر... واقعا زيباست ! بسيار هم زيباست . جو سنگين بازي رو ميشه حس كرد :biggrin1:
Fratos کاربر سایت Feb 15, 2010 #755 Official North American and European Cover Art of Standard edition Spoiler ....
Fratos کاربر سایت Feb 15, 2010 #757 نوشته شده توسط N A V i D iii: من اينو ميخوام بیشتر... همه اینو میخوان اقا، همه.
FrankinG ... Cortana کاربر فعال Feb 15, 2010 #758 چرا این رو انتخاب کردن؟! اونی که نوید گذاشته عالیه،جو فوق العاده ای هم داره.
AZMAC کاربر سایت Feb 18, 2010 #761 نوشته شده توسط Dreadlord: بیشتر... Only On Xbox 360 پس دیگه کاملا بیخیال PC شدیم.
C capitanrayan ابیلیتی سلیمان از من گرفته شده کاربر سایت Feb 19, 2010 #762 نوشته شده توسط AZMAC: Only On Xbox 360 پس دیگه کاملا بیخیال PC شدیم. بیشتر... بله بیخیال شید-تو VG نوشته Game’s out on May 18 and May 21 in the US and UK for 360. But not for PC: it’s dead. :biggrin1:
نوشته شده توسط AZMAC: Only On Xbox 360 پس دیگه کاملا بیخیال PC شدیم. بیشتر... بله بیخیال شید-تو VG نوشته Game’s out on May 18 and May 21 in the US and UK for 360. But not for PC: it’s dead. :biggrin1: