Behzadr کاربر سایت Oct 1, 2005 #1 سلام با اجازه بقيه دوستان من اين تاپيك رو راه انداختم.براي شروع هم خودم 2 تا باكس از بازي مورد علاقه خودم مي ذارم نسخه ژاپني شاهزاده ايراني....
سلام با اجازه بقيه دوستان من اين تاپيك رو راه انداختم.براي شروع هم خودم 2 تا باكس از بازي مورد علاقه خودم مي ذارم نسخه ژاپني شاهزاده ايراني....
PXG La Belle Époque کاربر سایت Feb 7, 2006 #62 FAR CRY INSTINCS PEREDATOR ****** FAR CRY INSTINCT EVOLUTION ****** SPLINTER CELL ESSENTIALS ****** GHOST RECON ADVANCED WARFIGHTER ******
FAR CRY INSTINCS PEREDATOR ****** FAR CRY INSTINCT EVOLUTION ****** SPLINTER CELL ESSENTIALS ****** GHOST RECON ADVANCED WARFIGHTER ******
PXG La Belle Époque کاربر سایت Feb 18, 2006 #63 TEST DRIVE UNLIMITED *** Saints Row *** RUMBLE ROSES XX *** TOO HUMAN *** DEADRISING *** NINETY- NINE NIGHTS *** DYNASTY WARRIORS 5 EMPIRES *** WRESTLE KINGDOM ***
TEST DRIVE UNLIMITED *** Saints Row *** RUMBLE ROSES XX *** TOO HUMAN *** DEADRISING *** NINETY- NINE NIGHTS *** DYNASTY WARRIORS 5 EMPIRES *** WRESTLE KINGDOM ***
PXG La Belle Époque کاربر سایت Feb 18, 2006 #64 LOST PLANET EXTREME CONDITION *** EL MATADOR *** CRASHDAY *** DAXTER ***
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Feb 18, 2006 #65 بابا دمت گرم گل کاشتی. من که باکس شات اسپلینتر سی 4 و رزیدنت اویل 4 رو دیدم خیلی حال کدوم. اگه ماله پی سی اسپلینتر سل 4 رو داری اونم بزار. ممنون.
بابا دمت گرم گل کاشتی. من که باکس شات اسپلینتر سی 4 و رزیدنت اویل 4 رو دیدم خیلی حال کدوم. اگه ماله پی سی اسپلینتر سل 4 رو داری اونم بزار. ممنون.
Miesam کاربر سایت Feb 21, 2006 #67 ببخشید می دونم سوالم ربطی نداره ولی ببخشید این Splinter Cell Essentials با اینی که امین تو امضات اسمش رو گذاشتی چه فرقی میکنه
ببخشید می دونم سوالم ربطی نداره ولی ببخشید این Splinter Cell Essentials با اینی که امین تو امضات اسمش رو گذاشتی چه فرقی میکنه
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Feb 21, 2006 #68 Splinter Cell Essentials مخصوص psp هست و double agent مخصوص پی سی و سایر کنسول ها هست.
PXG La Belle Époque کاربر سایت Feb 23, 2006 #70 نوشته شده توسط pandora tomorrow: اگه ماله پی سی اسپلینتر سل 4 رو داری اونم بزار. ممنون. بیشتر...
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Feb 23, 2006 #71 نوشته شده توسط PXG: بیشتر... خیلی حال کردم دمت گرم. البته ماله xbox هست بالاش رو دست کاری کردن کردنش ماله pc . (در بیابان لنگه کفشم قنیمته) B S
نوشته شده توسط PXG: بیشتر... خیلی حال کردم دمت گرم. البته ماله xbox هست بالاش رو دست کاری کردن کردنش ماله pc . (در بیابان لنگه کفشم قنیمته) B S
PXG La Belle Époque کاربر سایت Feb 23, 2006 #72 نوشته شده توسط pandora tomorrow: خیلی حال کردم دمت گرم. البته ماله xbox هست بالاش رو دست کاری کردن کردنش ماله pc . (در بیابان لنگه کفشم قنیمته) B S بیشتر... متاسفانه در حال حاضر فقط همينو دارم بايد ببخشيد
نوشته شده توسط pandora tomorrow: خیلی حال کردم دمت گرم. البته ماله xbox هست بالاش رو دست کاری کردن کردنش ماله pc . (در بیابان لنگه کفشم قنیمته) B S بیشتر... متاسفانه در حال حاضر فقط همينو دارم بايد ببخشيد
PXG La Belle Époque کاربر سایت Feb 23, 2006 #73 MASS EFFECT **** MONSTER MADDNESS **** **** ACE COMBAT ZERO BELKAN WAR **** TIMESHIFT **** TOURIST TROPHEY
MASS EFFECT **** MONSTER MADDNESS **** **** ACE COMBAT ZERO BELKAN WAR **** TIMESHIFT **** TOURIST TROPHEY
Evil ||| ǝʌıןɐ ןןıʇs ɯ,ı ||| کاربر سایت Feb 24, 2006 #74 Silent Hill 3 Cat Woman Dead or Alive 4 SoulCalibur III Peter Jackson's King Kong