Behzadr کاربر سایت Oct 1, 2005 #1 سلام با اجازه بقيه دوستان من اين تاپيك رو راه انداختم.براي شروع هم خودم 2 تا باكس از بازي مورد علاقه خودم مي ذارم نسخه ژاپني شاهزاده ايراني....
سلام با اجازه بقيه دوستان من اين تاپيك رو راه انداختم.براي شروع هم خودم 2 تا باكس از بازي مورد علاقه خودم مي ذارم نسخه ژاپني شاهزاده ايراني....
Behzadr کاربر سایت Oct 30, 2005 #16 سلام فكر ميكردم كه اين تاپيك پربار تر از اين ها باشه...يادمه سپهر بود يا ؟/ ولي اين تاپيك رو داغ نگه داشته بود...
سلام فكر ميكردم كه اين تاپيك پربار تر از اين ها باشه...يادمه سپهر بود يا ؟/ ولي اين تاپيك رو داغ نگه داشته بود...
qx_roham_xp کاربر سایت Oct 30, 2005 #17 خوب بازي هايي که ما خوان بيان زياد نيستن اگه باکس شات بازي هاي قديمي هم بزاريم...
Behzadr کاربر سایت Oct 30, 2005 #18 خوب من مثلا باكس شات هاي زيادي رو تو آرشيوم ندارم....مثلا همين چند بازي اخير بايد بگم فعاليت در سايت كمي كند شده!!!
خوب من مثلا باكس شات هاي زيادي رو تو آرشيوم ندارم....مثلا همين چند بازي اخير بايد بگم فعاليت در سايت كمي كند شده!!!
Behzadr کاربر سایت Oct 31, 2005 #20 البته تايپيک پرنس رو فاکتور بگير بهزاد جون!!! بیشتر... اونم به لطف دوستان هست.با اين حال اميدوارم كه فعاليت همه تاپيك ها مث هم بشه...
البته تايپيک پرنس رو فاکتور بگير بهزاد جون!!! بیشتر... اونم به لطف دوستان هست.با اين حال اميدوارم كه فعاليت همه تاپيك ها مث هم بشه...
qx_roham_xp کاربر سایت Oct 31, 2005 #21 اميد داشتن خوب هست اما هميشه که انجام نمي شه!!!!!!! باکس شات هيتمن رو کسي نداره آخه گيم اسپات خالي گزاشته!!!اما Ign يک چيزي گزاشت بعد ورش داشت!!!
اميد داشتن خوب هست اما هميشه که انجام نمي شه!!!!!!! باکس شات هيتمن رو کسي نداره آخه گيم اسپات خالي گزاشته!!!اما Ign يک چيزي گزاشت بعد ورش داشت!!!
30yamak کاربر سایت Nov 28, 2005 #25 از بابت باکس شاتها واقعا ممنون از کجا گیر میارین اینا رو؟ این Quake4 واقعا عالی بود ..تمومش کردم آخرین ویرایش: Nov 28, 2005
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Dec 1, 2005 #28 از بابت باکس شاتها واقعا ممنون از کجا گیر میارین اینا رو؟ این Quake4 واقعا عالی بود ..تمومش کردم بیشتر... یکم بیشتر توجه کنی میفهمی... اینم برای اقا میثم: [font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif] [/font] [font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif] [/font] [font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif] [/font]
از بابت باکس شاتها واقعا ممنون از کجا گیر میارین اینا رو؟ این Quake4 واقعا عالی بود ..تمومش کردم بیشتر... یکم بیشتر توجه کنی میفهمی... اینم برای اقا میثم: [font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif] [/font] [font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif] [/font] [font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif] [/font]
farzadlion کاربر سایت Dec 2, 2005 #29 این باکس شات ها یه چه دردی میخورند؟؟؟؟؟...شما چه استفاده ای ازشون میکنید