Behzadr کاربر سایت Oct 1, 2005 #1 سلام با اجازه بقيه دوستان من اين تاپيك رو راه انداختم.براي شروع هم خودم 2 تا باكس از بازي مورد علاقه خودم مي ذارم نسخه ژاپني شاهزاده ايراني....
سلام با اجازه بقيه دوستان من اين تاپيك رو راه انداختم.براي شروع هم خودم 2 تا باكس از بازي مورد علاقه خودم مي ذارم نسخه ژاپني شاهزاده ايراني....
nero1371 کاربر سایت Aug 26, 2009 #616 اگه می تونید برام کاور castelvania:lord of shadow رو بذارید.ممنون.
Buyma Your Onestop Merchshop کاربر سایت Aug 26, 2009 #617 نوشته شده توسط nero1371: اگه می تونید برام کاور castelvania:lord of shadow رو بذارید.ممنون. بیشتر... برای بار هزارم اینجا تاپیک درخواست نیست هر درخواستی دارین اینجا مطرح کنید : http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=24109 در ضمن هنوز باکس شات Lord Of Shadow نیومده
نوشته شده توسط nero1371: اگه می تونید برام کاور castelvania:lord of shadow رو بذارید.ممنون. بیشتر... برای بار هزارم اینجا تاپیک درخواست نیست هر درخواستی دارین اینجا مطرح کنید : http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=24109 در ضمن هنوز باکس شات Lord Of Shadow نیومده
mehdi-psp کاربر سایت Aug 27, 2009 #625 اگه میشه این باکس شات هایی را که میزارید لطف کنید نسخه مربوط به pc را هم بزارید
HDV 7 Time is the Fire, in which we burn گرافیست سایت Aug 27, 2009 #626 کاور رسمی PES 2010 اینهم کاور بازی pes 2010 برای PS3 Spoiler
Inquisitor Righteous Armors Me کاربر سایت Aug 27, 2009 #627 به پیر به پیغمبر تکراریه !!!!دویست بار گذاشتن pes رو !
Captain Bl4ck3 کاربر سایت Aug 28, 2009 #628 نوشته شده توسط FaRd!N: بیشتر... خیلی ممنون راستی این بازی تو پاییز چه ماهی قراره عرضه بشه؟؟
FaRd!N Nothing as it Seems کاربر سایت Aug 31, 2009 #629 خیلی ممنون راستی این بازی تو پاییز چه ماهی قراره عرضه بشه؟؟ بیشتر... معلوم نیست زده Q4 2009. ---------------------------------------------------
خیلی ممنون راستی این بازی تو پاییز چه ماهی قراره عرضه بشه؟؟ بیشتر... معلوم نیست زده Q4 2009. ---------------------------------------------------
Omid کاربر سایت Sep 1, 2009 #630 آخرین باکس شات تایید شده از عنوان GTA: Episodes From Liberty City Spoiler توی این باکس شات های GTA همیشه باید یه هلی کوپتر بزارن ها اون گوشه
آخرین باکس شات تایید شده از عنوان GTA: Episodes From Liberty City Spoiler توی این باکس شات های GTA همیشه باید یه هلی کوپتر بزارن ها اون گوشه