Borderlands , X360 Version

کسی اینجا جواب ما رو هم نداد ؟!!:cheesygri:confused:

بعضی اسله ها وجود دارن که قابلیت ترکیب شدن با هم رو دارند , من زیاد گیرش نبودم ولی تو همون منوی آیتم ها با دکمه ی X میتونی امتحان کنی و ببینی کدوم با کدوم ترکیب میشه, من خودم یه اسلحه ی تریپ شاد گانو که فایر المنت بود رو با سلاح دوربین دار اسید المنت ترکیب کردم , تبدیل به یه توپ شد که دیمیجش به 150*30 رسیده بود :eek: که به هر کی شلیک میکردی هم آتش میگرفت هم از اسید میسوخت هم با برق کباب میشد , بعد بوم:biggrin1:
البته اسلحه های کمری هم با هم ترکیب میشند و خیلی قدرتی

کلا باید مرحله ها رو سپری کنی و لولت رو بالا ببری تا بتونی اسلحه های خوف شو بگیری که شارژی اند و مرگ آور

ما که هرچی گشتیم این بازی رو شوخم زدیم اسلحه بالای لول 47 پیدا نشد که نشد. اونها هم اصلا مالی نبود. دمیج بالا ولی سرعت اتش بسیار کم.

بعضی اسله ها وجود دارن که قابلیت ترکیب شدن با هم رو دارند , من زیاد گیرش نبودم ولی تو همون منوی آیتم ها با دکمه ی X میتونی امتحان کنی و ببینی کدوم با کدوم ترکیب میشه, من خودم یه اسلحه ی تریپ شاد گانو که فایر المنت بود رو با سلاح دوربین دار اسید المنت ترکیب کردم , تبدیل به یه توپ شد که دیمیجش به 150*30 رسیده بود :eek: که به هر کی شلیک میکردی هم آتش میگرفت هم از اسید میسوخت هم با برق کباب میشد , بعد بوم:biggrin1:

کلا باید مرحله ها رو سپری کنی و لولت رو بالا ببری تا بتونی اسلحه های خوف شو بگیری که شارژی اند و مرگ آور

اسلحه های که به شه ترکیب کرد روچطور مینویسه یعنی چی میزنه ؟؟

اسلحه های که به شه ترکیب کرد روچطور مینویسه یعنی چی میزنه ؟؟
اسلحه هایی داشتم که از لحاظ قدرت همتا نداشت, از این رو زیاد تو بحرش نرفتم, همینطوری به صورت خیاری یکی یکی با هم جمع می زدم ببینم که کدوم با کدوم قابل ترکیبه..شما هم اگه بهش گیر بدی حتما به نتیجه میرسی , چون یکی از قابلیت های بازی همینه که اگه اشتباه نکنم 60 میلیون نوع اسلحه تو بازی با ترکیب کردن قابله رویته>..

آخرین ویرایش:
با توجه به اینکه سلاح ها در این بازی تصادفا ایجاد میشه خوبه که راجبهشون صحبت کنیم
من لولم 45 هست و یه سلاح دارم که گلوله هاش بی نهایت هست دمیجش هم خیلی بالاست براتون عکس میزارم
شماها اگر چیزای خاص پیدا کردین بگین کل میندازم:laughing:

سلام بچه ها:love:
من یه کم سرم خلوت شده میتونم یه حالی کنم:biggrin1:
رفتم امتیازای این بازیو دیدم کلی حال کردم.:eek:
میشه بگید چه جور بازیه؟سبکش چه جوریه؟گرافیکش؟هیجانش؟
ممنونم:love:

بالاخره میشه ترکیب کرد یا نه؟؟
این دوستمون میگه میشه!!;)
اما بعد یکی دیگه میگه نمیشه!!
حق بدید به آدم که گیج بشه:cheesygri

سلام بچه ها:love:
من یه کم سرم خلوت شده میتونم یه حالی کنم:biggrin1:
رفتم امتیازای این بازیو دیدم کلی حال کردم.:eek:
میشه بگید چه جور بازیه؟سبکش چه جوریه؟گرافیکش؟هیجانش؟
ممنونم:love:
سلام
بازی دارای سبک اکشن هست و گرافیکش به صورت کارتونی طراحی شده.هیجانشم بدک نیست ولی اگه تو live باشه که خیلی خوب میشه:دی
بازی دارای game play خوبی هست.تنوع اسلحه زیاد هست(هر تفنگ با هر رنگ و قیافه بخوای توش هست)
به نظر من بازی بدی نیست ارزش امتحان رو داره.
موفق باشید

اهم اهم...
بلاخره بعد ترافيك سنگين بازي ها تونستم BL هم بگيرم و بازي كنم.
آقا اين بازي رو به كساني كه به فكر پيشرفت و لول up شدن هستن پيشنهاد ميكنم(يك سال بعد)
من كه به خاطر چيزي جز لول up و پيشرفت كاركترم تو اين زمينه اگيزه ي ديگه اي ندارم. داستانش هم اونقدر جذاب نيست كه به خاطر داستان بازي كنم.
در مورد تركيب شدن هم من تا حالا چيزي نديدم(تازه لول 11 هستم:biggrin1:) دكمه X هم براي مقايسه هستش.
اما در كل بازي خيلي به من چسبيده خيلي با هاش حال كردم

کارکتر و نمیشه وسط بازی عوض کرد!
من الان lilth و برداشتم و تا لول25 رفتم ولی میخوام با brick بازی کنم !
بهترن کارکتر بازی کیه به نظرتون از لحاظ قابلیت هاش میگم؟؟؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or