Borderlands: The Pre-Sequel! | PC

Borderlands_The_Pre-Sequel_box_art.jpg

Developer : 2K Australia, Gearbox
Publisher :
2K
Genre :FPS RPG
Platform : PC / Xbox 360 / PS3
Release Date:
14 October 2014

Borderlands: The Pre-Sequel عنوانی از سری Borderlands بوده که مشترکا توسط Gearbox و 2K Australia ساخته می شود. پس از چند ماه از عرضه ی Borderlands 2 , ساخت ادامه ای برای Borderlands 2 در دستور کار قرار گرفت. با توجه به تمایل Gearbox برای اینکه پایگاه فضایی Hyperion در Borderlands 2 یعنی Moonbase, از مکان های قابل بازی باشد, تصمیم گرفته شد داستان این عنوان مستقیما پس از شماره ی 1 و قبل از شماره ی دوم اتفاق افتد. زیرا به عقیده ی تیم سازنده, با توجه به داستان Borderlands 2, پا گذاشتن در Moonbase پس از وقایع شماره ی دوم خسته کننده خواهد بود. این که داستان بازی بین دو شماره ی اصلی این سری باشد به سازندگان اجازه خواهد داد خلا های داستانی این سری را پر کنند و داستان های تازه ای اضافه کنند.
برای نخستین بار در Borderlands, این بار شما نه در Pandora, بلکه در ماه این سیاره یعنی Elpis به گشت و گذار خواهید پرداخت و در نقش anti-Hero هایی که پیش از این در این سری معرفی شده اند, داستان Handsome Jack و چگونگی تبدیل شدن او به Villainـی که در Borderlands 2 مشاهده کردیم را دنبال می کنید.
گیم پلی بازی دقیقا همانند Borderlands 2 بر پایه ی سیستم shoot & loot موفق این سری است. با توجه به جاذبه و اکسیژن کم در Elpis, تغییرات جزئی در گیم پلی وجود دارد, از جمله پرش های بلند و سیستم اکسیژن بازی که باید مراقب خالی شدن آن باشید. به جای المنت Slag در Borderlands 2, در این نسخه المنت ice معرفی شده که دشمنان را به یخ تبدیل می کند.

Classes and Characters:

Athena the Gladiator

1obymv2gs02hgsrvmh5z.jpg

این شخصیت که در یکی از DLC های Borderlands 1 معرفی شد, در نقش یک شخصیت قابل بازی بازگشته تا به Handsome Jack کمک کند. Skill ویژه ی Athena سپری ـست که گلوله های دشمنان را دفع می کند و انان را به سمت خودشان پرتاب می کند.

Nisha The Lawbringer

qpx7aql4d39dcuqw2c53.png

کلانتر شهر Lynchwood در Borderlands 2 که در یکی از ماموریت های جانبی با او دوئل می کنیم. Skill اصلی او به نام Showdownچیزی همانند aim-bot است که به طور خودکار دشمنان را هدف می گیرد و قدرت و سرعت شلیک سلاح را افزایش می دهد. همچنین سلاح melee او یک شلاق است که برد بیشتری نسبت به سایر melee های بقیه ی شخصیت ها دارد. با گرفتن یکی از Skill ها, در صورت به دست گرفتن Pistol, یک کپی از آن دقیقا در دست دیگر می گیرد, مانند Salvador در Borderlands 2

Wilhelm The enforcer

1x394wakp00j8itb2ik7.jpg

بادیگارد Handsome Jack در Borderlands 2, یکی از شخصیت های جالب این بازی است. او که در نسخه ی دوم یه ربات بود, این بار به صورت یک انسان در بازی حضور دارد اما رفته رفته با گرفتن Skill های, اعضای انسانی خود را با اعضای رباتیک عوض می کند تا به همان شخصیتی که در Borderlands 2 دیدیم تبدیل شود. Skill اصلی او احضار کردن sentry gun ها و ربات ها برای کمک به او هستند.

Claptrap The Fragtrap

oowppbro3xrf1rdp6ojb.jpg

یکی از اعصاب خورد کن ترین شخصیت های تاریخ بازی های رایانه ای این بار به عنوان یک شخصیت قابل بازی بازگشته. Claptrap یکی از عجیب ترین و خاص ترین skill های ویژه بین تمام شخصیت های معرفی شده در این سری تا اکنون را دارد, VaultHunter.exe! این Skill به او اجازه می دهد یکی از Skill های یکی از شخصیت های قابل بازی در نسخه های قبلی را به طور رندوم با توجه به موقعیتی که در آن قرار دارد (تعداد دشمنان و تعداد گلوله ها و ...) بگیرد! مانند Funzekering, قدرت اصلی Salvador.

NPCs

Handsome Jack

bpgbthagcoshib86vs2q.jpg

Moxxi

v6z7ok4aro9jrw0ut8eq.jpg

Crazy Earl
Springs
Red Belly
Roland
Lilith

تصاویر بازی

آخرین ویرایش:
نمی دونم چرا, احساس می کنم گرافیک بازی از BL2 ضعیف تره! ابجکت های دور کیفیت خوبی ندارن.
جاذبه کمش یکم اذیت می کنه, با این که خیلی از زمانی که 120 ساعت پای BL2 وقت صرف کردم نگذشته ولی یکم تو نشونه گیری مشکل دارم, باید عادت کنم.

من برای نسخه قبل حدودا 100 ساعت وقت گذاشتم و تمام مراحل اصلی و جانبی رو تموم کردم! بازی فوق العاده بود اما این سیستم سلاح هاش یه جورایی اذیت میکرد. وقتی که مثلا یه سلاح پیدا می کردم که خوش دست و خوب طراحی شده بود، درست تیر اندازی نمی کرد. نمی دونم یکی تک تیر بود، یکی خیلی کند بود و .... تا جایی که تو این 100 ساعت یه assault rifle درست حسابی پیدا نکردم . خیلی از سلاح ها هم خیلی خیلی شبیه به هم بودن!
به نظرم اگر یه سیستم طراحی سلاح و شخصی سازی در حد تعداد سلاح های موجود تو این بازی طراحی کنند، طوری که بشه تمام قطعات سلاح رو خودمون سر هم کنیم خیلی بهتره. البته گفتم با گستردگی ای در حد تعداد سلاح های این بازی نه سیستم محدود.

خب خیلی بهتر شد :d حالا تازه جاذبه کمش داره خودشو نشون می ده :d خوشم اومد :d طراحی محیط هاش هم خیلی خوبه, خیلی بیشتر مایه های sci-fi گرفته طراحی ها
فقط این Action skill آتنا چرا محوه؟ :| کلا نیازی نیست ازش استفاده کنم :|
این سلاح های لیزریشم خیلی خوبن :d

این بازی (یا نسخه های قبلش) به صورت تکنفره هم حال میده؟ من با این تصور که بیشتر برای co-op هست تا حالا سراغشون نرفتم.
آره باو حسام من شماره دومشو کلا تنهایی بازی کردم کلی خر کیف شدم. دیگه وای به حال Co-opِ-ش:d

دوستان از فیزیک APEX همچنان پشتیبانی میکنه؟ نسخه قبلی که فیزیک فوق العاده ای داشت

من دقیق نمی دونم ولی ساختار فیزیک بازی مثل نسخه دومه؛ در واقع فکر کنم کلاً موتور بازی همونه که از این نظر عالیه

دوستان شما دارید با کی بازی رو می رید؟
من دارم با نیشا می رم دلم پیشه آتینا مونده؛ قابلیت های ویلهم هم خوبه خدایی

من Intro بازی رو با همه شخصیت ها رفتم
با اینکه من BL2 رو با Gaige تا لول 72 رفتم ولی این دفعه دلم نمی خواست با کلاس pet بازی کنم, برای همین wilhelm رو بی خیال شدم
Nisha هم action skillـش رو دوست ندارم, اونم هیچ :d
CL4P-TP هم action skillـش رندوم ـه, چند با امحتان کردم و خیلی هاشون به نظرم meh بودن اینم پر :d
اما Athena در نقش Captain pandora که کلاس تانک بازی هست رو به دو دلیل خیلی دوست دارم و باهاش می رم. یکی Action skillـش که همه ی گلوله هایی که به سمتت می یان رو می گیره. مورد دوم همین melee base بودنش هست. یه Oz kit با Cryo element دارم که وقتی Slam می کنم هر کی تو محدوده slam باشه یخ می زنه, سپر رو می گیرم می رم بین enemy ها slam می کنم بعد هم با melee attack نصفشون می کنم :d خیلی حال می ده:d

Tiny tina to the rescue!
خب بر خلاف normal mode که athena داستان رو روایت می کنه و شخصیت های BL1 شنوندن و وسطش یه سری چیزا بلغور می کنن, تو true vault hunter mode فعلا که tiny tina و brick شنوندن و تو همین Intro سه چهار تا دیالوگ خیلی شاخ می گه tina, واقعا که با اختلاف بهترین شخصیت این سری ـه (در کنار ورژن BL2 جک البته!)! امیدوارم روند همین طوری ادامه پیدا کنه و از اون بی مزگی شوخی های normal mode خلاص شیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or