Borderlands: The Pre-Sequel! | PC

Borderlands_The_Pre-Sequel_box_art.jpg

Developer : 2K Australia, Gearbox
Publisher :
2K
Genre :FPS RPG
Platform : PC / Xbox 360 / PS3
Release Date:
14 October 2014

Borderlands: The Pre-Sequel عنوانی از سری Borderlands بوده که مشترکا توسط Gearbox و 2K Australia ساخته می شود. پس از چند ماه از عرضه ی Borderlands 2 , ساخت ادامه ای برای Borderlands 2 در دستور کار قرار گرفت. با توجه به تمایل Gearbox برای اینکه پایگاه فضایی Hyperion در Borderlands 2 یعنی Moonbase, از مکان های قابل بازی باشد, تصمیم گرفته شد داستان این عنوان مستقیما پس از شماره ی 1 و قبل از شماره ی دوم اتفاق افتد. زیرا به عقیده ی تیم سازنده, با توجه به داستان Borderlands 2, پا گذاشتن در Moonbase پس از وقایع شماره ی دوم خسته کننده خواهد بود. این که داستان بازی بین دو شماره ی اصلی این سری باشد به سازندگان اجازه خواهد داد خلا های داستانی این سری را پر کنند و داستان های تازه ای اضافه کنند.
برای نخستین بار در Borderlands, این بار شما نه در Pandora, بلکه در ماه این سیاره یعنی Elpis به گشت و گذار خواهید پرداخت و در نقش anti-Hero هایی که پیش از این در این سری معرفی شده اند, داستان Handsome Jack و چگونگی تبدیل شدن او به Villainـی که در Borderlands 2 مشاهده کردیم را دنبال می کنید.
گیم پلی بازی دقیقا همانند Borderlands 2 بر پایه ی سیستم shoot & loot موفق این سری است. با توجه به جاذبه و اکسیژن کم در Elpis, تغییرات جزئی در گیم پلی وجود دارد, از جمله پرش های بلند و سیستم اکسیژن بازی که باید مراقب خالی شدن آن باشید. به جای المنت Slag در Borderlands 2, در این نسخه المنت ice معرفی شده که دشمنان را به یخ تبدیل می کند.

Classes and Characters:

Athena the Gladiator

1obymv2gs02hgsrvmh5z.jpg

این شخصیت که در یکی از DLC های Borderlands 1 معرفی شد, در نقش یک شخصیت قابل بازی بازگشته تا به Handsome Jack کمک کند. Skill ویژه ی Athena سپری ـست که گلوله های دشمنان را دفع می کند و انان را به سمت خودشان پرتاب می کند.

Nisha The Lawbringer

qpx7aql4d39dcuqw2c53.png

کلانتر شهر Lynchwood در Borderlands 2 که در یکی از ماموریت های جانبی با او دوئل می کنیم. Skill اصلی او به نام Showdownچیزی همانند aim-bot است که به طور خودکار دشمنان را هدف می گیرد و قدرت و سرعت شلیک سلاح را افزایش می دهد. همچنین سلاح melee او یک شلاق است که برد بیشتری نسبت به سایر melee های بقیه ی شخصیت ها دارد. با گرفتن یکی از Skill ها, در صورت به دست گرفتن Pistol, یک کپی از آن دقیقا در دست دیگر می گیرد, مانند Salvador در Borderlands 2

Wilhelm The enforcer

1x394wakp00j8itb2ik7.jpg

بادیگارد Handsome Jack در Borderlands 2, یکی از شخصیت های جالب این بازی است. او که در نسخه ی دوم یه ربات بود, این بار به صورت یک انسان در بازی حضور دارد اما رفته رفته با گرفتن Skill های, اعضای انسانی خود را با اعضای رباتیک عوض می کند تا به همان شخصیتی که در Borderlands 2 دیدیم تبدیل شود. Skill اصلی او احضار کردن sentry gun ها و ربات ها برای کمک به او هستند.

Claptrap The Fragtrap

oowppbro3xrf1rdp6ojb.jpg

یکی از اعصاب خورد کن ترین شخصیت های تاریخ بازی های رایانه ای این بار به عنوان یک شخصیت قابل بازی بازگشته. Claptrap یکی از عجیب ترین و خاص ترین skill های ویژه بین تمام شخصیت های معرفی شده در این سری تا اکنون را دارد, VaultHunter.exe! این Skill به او اجازه می دهد یکی از Skill های یکی از شخصیت های قابل بازی در نسخه های قبلی را به طور رندوم با توجه به موقعیتی که در آن قرار دارد (تعداد دشمنان و تعداد گلوله ها و ...) بگیرد! مانند Funzekering, قدرت اصلی Salvador.

NPCs

Handsome Jack

bpgbthagcoshib86vs2q.jpg

Moxxi

v6z7ok4aro9jrw0ut8eq.jpg

Crazy Earl
Springs
Red Belly
Roland
Lilith

تصاویر بازی

آخرین ویرایش:
ممنون بابت ترد

تو این تریلر آخریه Moxxi و Lilith رو هم نشون میده :دی

Skill فرگ ترپ خیلی باحاله

چه جالب، من همون موقع که نسخه دوم اومد هم بازی نکردمش، هی می گفتن بگیر یکی میگفت بدرد نمی خوره دوباره همه یه نظر می دادن.
الان توی بوکمارکام هست چون فقر بازی داره نفلم می کنه :| :d

یه چیزی بگید ترقیب شم زودتر بازی کنم :d خیلی مهمه :d

چه جالب، من همون موقع که نسخه دوم اومد هم بازی نکردمش، هی می گفتن بگیر یکی میگفت بدرد نمی خوره دوباره همه یه نظر می دادن.

ببین من نسخه ی دومشو اکثرا تنهایی رفتم فوق العاده بود برام :d دیگه co op که بازی کنی اصلا فوق العاده حال می ده.
اگه کسی رو سراغ داری می تونی تا فردا نسخه ی دومشو مفت از steam بگیرید و co op برید تا موقعی که off خورده.

humor و شخصیت های فوق العاده ی Borderlands رو اصلا هیچ جا نمی تونی پیدا کنی, گیم پلیش هم که عالی, ولی بازم ممکنه خوشت نیاد :d ازون بازی هاست که اگه خوشت بیاد نمی تونی ولش کنی و 100 ساعت یبند می شینی بازی می کنی و اگه نه اصلا بهش نگا نمی کنی دیگه. ولی اگه می تونی حتما امتحان کن ارزششو داره.

Clap-Trap هست یا نه؟ :|
همون Claptrap شعبه ی Fyrestone, تنها باقی مونده از خط تولید خودش :d تو Claptrap's New robot revolution تبدیل شده بود به interplanetary ninja assassin claptrap, توسط hyperion دوباره برنامه نویسی شده بود که Vault hunter ها رو نابود کنه, این الان به عنوان یکی از شخصیت های قابل بازی اومده :d

بازی از فرمول BL 2 استفاده می‌کنه که خیلی‌ خوب هست،ولی‌ مشکلش این هست که کل بازی مثل یه Expansion pack بزرگ هست که دارن به عنوان یه بازی AAA عرضه اش می‌کنن, مخصوصا وقتی‌ که تغیرات تو سیستم گیمپلی و سلاح‌ها حداقل هست این کار زیاد منطقی‌ نیست به نظرم.

آخرین ویرایش:

از چی بگم برات؟:دی

گیم پلی رووون عالی :دی گرافیک هنری مثل تابلو نقاشی - گیم پلی طولانی - اسلحه های خیلی متنوع که تا جایی که من رفتم همونجور هی جدید میومد تموم نمیشد :|
از همه مهمتر Co-op :x چهار نفره بازی میکنی یک فازی میده اساسی :دی

در کل باید بازی کنی :دی

گیم پلی رووون عالی
اتفاقا به خاطر ادقام عناصر RPG من فکر میکنم یک کندی خاصی داره :d
رون به یه چیزی مثل COD می گند که همه در بدترین حالت با نهایت 4 تیر کشته می شند اما توی این بازی سطحی بندی وجود داره، المنت های مختلف دخیل هستند و غیره. به عبارتی اینطور نیست یک شات گان بگیری دستت و هر کی اومد با یک تیر صورتش رو منفجر کنی و بگی تمام!

با افتخار نسخه اوریج 1 و 2 رو دارم میخوام dlc همشونو بگیرم و برای پیش خرید این اقدام کنم :دی لامسب رو دست این بازی نیست ... نمی دونم :دی عاشق این بازی هستم :دی !

یکی بود حالش از Borderlands بهم می خورد، بهش گفتم برو Co-Op بازی کن، الان معتاد شده:|:دی

یکی بود حالش از Borderlands بهم می خورد، بهش گفتم برو Co-Op بازی کن، الان معتاد شده:|:دی
Bl2 بخش co op فوق العاده ای داره ولی برای لذت بردن بیشتر باید dlc ها خریده بشه ، مراحل اصلی بازی بهمراه side quest ها فکر نکنم بیشتر از 40 ساعت بشه در کل
----------
یه اشتباه خیلی بدی درمورد بازی مرتکب شدم ، از اول بازی رو با دوستم انجام دادم و کلی مسخره بازی در اوردیم بدبختی داستان بازی رو درست متوجه نشدم درحالیکه همه راضی بودن...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or