Borderlands: The Pre-Sequel! | PC

Borderlands_The_Pre-Sequel_box_art.jpg

Developer : 2K Australia, Gearbox
Publisher :
2K
Genre :FPS RPG
Platform : PC / Xbox 360 / PS3
Release Date:
14 October 2014

Borderlands: The Pre-Sequel عنوانی از سری Borderlands بوده که مشترکا توسط Gearbox و 2K Australia ساخته می شود. پس از چند ماه از عرضه ی Borderlands 2 , ساخت ادامه ای برای Borderlands 2 در دستور کار قرار گرفت. با توجه به تمایل Gearbox برای اینکه پایگاه فضایی Hyperion در Borderlands 2 یعنی Moonbase, از مکان های قابل بازی باشد, تصمیم گرفته شد داستان این عنوان مستقیما پس از شماره ی 1 و قبل از شماره ی دوم اتفاق افتد. زیرا به عقیده ی تیم سازنده, با توجه به داستان Borderlands 2, پا گذاشتن در Moonbase پس از وقایع شماره ی دوم خسته کننده خواهد بود. این که داستان بازی بین دو شماره ی اصلی این سری باشد به سازندگان اجازه خواهد داد خلا های داستانی این سری را پر کنند و داستان های تازه ای اضافه کنند.
برای نخستین بار در Borderlands, این بار شما نه در Pandora, بلکه در ماه این سیاره یعنی Elpis به گشت و گذار خواهید پرداخت و در نقش anti-Hero هایی که پیش از این در این سری معرفی شده اند, داستان Handsome Jack و چگونگی تبدیل شدن او به Villainـی که در Borderlands 2 مشاهده کردیم را دنبال می کنید.
گیم پلی بازی دقیقا همانند Borderlands 2 بر پایه ی سیستم shoot & loot موفق این سری است. با توجه به جاذبه و اکسیژن کم در Elpis, تغییرات جزئی در گیم پلی وجود دارد, از جمله پرش های بلند و سیستم اکسیژن بازی که باید مراقب خالی شدن آن باشید. به جای المنت Slag در Borderlands 2, در این نسخه المنت ice معرفی شده که دشمنان را به یخ تبدیل می کند.

Classes and Characters:

Athena the Gladiator

1obymv2gs02hgsrvmh5z.jpg

این شخصیت که در یکی از DLC های Borderlands 1 معرفی شد, در نقش یک شخصیت قابل بازی بازگشته تا به Handsome Jack کمک کند. Skill ویژه ی Athena سپری ـست که گلوله های دشمنان را دفع می کند و انان را به سمت خودشان پرتاب می کند.

Nisha The Lawbringer

qpx7aql4d39dcuqw2c53.png

کلانتر شهر Lynchwood در Borderlands 2 که در یکی از ماموریت های جانبی با او دوئل می کنیم. Skill اصلی او به نام Showdownچیزی همانند aim-bot است که به طور خودکار دشمنان را هدف می گیرد و قدرت و سرعت شلیک سلاح را افزایش می دهد. همچنین سلاح melee او یک شلاق است که برد بیشتری نسبت به سایر melee های بقیه ی شخصیت ها دارد. با گرفتن یکی از Skill ها, در صورت به دست گرفتن Pistol, یک کپی از آن دقیقا در دست دیگر می گیرد, مانند Salvador در Borderlands 2

Wilhelm The enforcer

1x394wakp00j8itb2ik7.jpg

بادیگارد Handsome Jack در Borderlands 2, یکی از شخصیت های جالب این بازی است. او که در نسخه ی دوم یه ربات بود, این بار به صورت یک انسان در بازی حضور دارد اما رفته رفته با گرفتن Skill های, اعضای انسانی خود را با اعضای رباتیک عوض می کند تا به همان شخصیتی که در Borderlands 2 دیدیم تبدیل شود. Skill اصلی او احضار کردن sentry gun ها و ربات ها برای کمک به او هستند.

Claptrap The Fragtrap

oowppbro3xrf1rdp6ojb.jpg

یکی از اعصاب خورد کن ترین شخصیت های تاریخ بازی های رایانه ای این بار به عنوان یک شخصیت قابل بازی بازگشته. Claptrap یکی از عجیب ترین و خاص ترین skill های ویژه بین تمام شخصیت های معرفی شده در این سری تا اکنون را دارد, VaultHunter.exe! این Skill به او اجازه می دهد یکی از Skill های یکی از شخصیت های قابل بازی در نسخه های قبلی را به طور رندوم با توجه به موقعیتی که در آن قرار دارد (تعداد دشمنان و تعداد گلوله ها و ...) بگیرد! مانند Funzekering, قدرت اصلی Salvador.

NPCs

Handsome Jack

bpgbthagcoshib86vs2q.jpg

Moxxi

v6z7ok4aro9jrw0ut8eq.jpg

Crazy Earl
Springs
Red Belly
Roland
Lilith

تصاویر بازی

آخرین ویرایش:
هیچ وقت یادم نمی ره دو سال پیش که نسخه ی دوش اومده بود من اول که گرافیک بازی رو دیدم گفتم ازاین بازی های چرت و پرته'بعد که همون تیکه اولو یکم رفتم جلوتر یعنی به شدت پشیمون شده بودم 'بازی گیم پلی خیلی راحت و روونی داشت'اون موقع من خیلی بازی می کردم 'هیچ وقت یادم نمی ره یه هفته بازی رو بازی کرده بودم ولی یه جا سر ه یه غول گیر کرده بودم'فهمیدم که باید یه سلاحی رو قبلا می گرفتم تتمه با اون غوله رو بکشم'باورتون میشه بازی رو از اول شروع کردم'اونم کی من که همچین اتفاقی سر هر بازیه ی دیگه میفتاد بازیشو حذف می کردم در جا'
می تونم به جرات بگم بهترین شوتری که تا حالا بازبینی کردم و بی صبرانه منتظرشم

همین الانشم borderlands 2 رو به تمام کال افدیوتی و بتلفیلد ها ترجیح میدم
حالا چه 5 گیگ باشه چه 50 گیگ
امیدوارم مراحل فرعیش زیاد و جالب باشه مثل قبل8->

آخرین ویرایش:
من یکی معمولاً دوست دارم کارا رو از "نزدیک" پیش ببرم!
Athena Skill Build 24/23/0 - Level 50 Gladiator » ThePreSequel.com

اسکیل هاش واقعاً خیلی جالبه... ولی اسواپ بیش از حد و کار با المنت ها زیاد باب میلم نیست!

ولی اسکیل you've got red on you یکم مسخره هست! چرا باید من وقتی بلید هام کنار هم استک میشن، یهو منفجرشون کنم؟

بازی اومده با حجم 5 گیگ b-)
راستی من از نسخه ی قبلی خوشم نیومد به نظرتون اینو بگیرم یا نه؟ :-s
من که پارسال بازی کردم اولش گفتم چه گرافیکه کارتونی! چه سخت!
ولی یکم رفتم جلو خیلی باحال میشه
اینقدر سلاح تو بازی هست که میمونی کدومو برداری
ولی در کل بخرش بدت اومد با من:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or