Borderlands: The Handsome Collection

خب شایعاتی که چند وقت پیش به گوش می رسید دیشب تایید شد و دو بازی Borderlands 2 و Borderlands: Pre-Sequel قرار هست در تاریخ 7 فروردین (27 مارس) برای کنسول های نسل 8 یعنی PlayStation 4 و Xbox One منتشر بشه؛

هر دو عنوان موجود در The Handsome Collection با گرافیک HD و ریمستر شده منتشر می شوند و برای اولین بار در این سری بازی ها شاهد قابلیت تقسیم صفحه (split screen) برای چهار بازیکن هستیم. اگر قبلاً در کنسول های Xbox 360 و یا Playstation 3 این بازی رو خریداری کرده بودید، می تونید فایل های Save خودتون رو به این بازی منتقل کنید.
این دو عنوان قرار هست به صورت کامل در اختیار خریداران قرار بگیره یعنی Season Pass و DLC های هر دو بازی برای خریداران قابل دسترس خواهد بود.

لینک دانلود تریلر معرفی بازی:
http://gamefa.com/go.php?http://gam... Handsome Collection Announcement Trailer.mp4

باکس آرت (احتمالی):

- - -ویرایش - - -

نسخه Limited بازی هم معرفی شد که Borderlands: The Handsome Collection limited edition نام داره و شامل تمام چیز هایی می‌شه که توی نسخه معمولی بازی وجود دارد به علاوه یک مدل قابل کنترل از Claptrap محبوب! این ربات رو میشه به وسیله ی دستگاه های Android و iOS کنترل کرد. به علاوه دوربین هایی که در چشم این روبات وجود دارند، به شما اجازه میده در تلفن همراه خودتون از چشم این ربات ببینید. و Claptrap به عنوان پاداش، داستان هایی از بازی رو برای شما تعریف می کنه.

تصویر این ربات:

این مجموعه محدود به ۵,۰۰۰ نسخه در جهان است و از امروز برای پیش خرید با قیمت ۲۶۹٫۹۵£/ ۳۹۹$ (تقریباً 1 میلیون و دویست هزار تومن) موجود است.

آخرین ویرایش:
اقا بازی رو میشه کامل و تمام به صورت تک نفره رفت ؟ یعنی همه مراحل و ایناش تک نفره میشه یا باید بعضی هارو COOP رفت ؟ بعد بازیش باحاله حال میده میارزه بخرم ؟ :دی
اگه عاشق لوتینگ و گشت گذار تو مپی حتما میجویش قشنگ میشه ازش بالای 300 ساعت گیم پلی در اورد از نظر سرعت گیم پلی هم عالیه ی شوتر ناب با تنوع نوع ٬رنگ و خاصیت اصلحه ی وحشت ناک در ضمن تکی هم میشه همه مراحل رو رد کرد ;) کلا قاعده خاصی نداره واسه co op ...

اقا من بازی رو گرفتم فقط این شوتینگش چرا اینطوریه ؟ :|
تیر میزنی به طرف میخوره به دیوار اونور !
از یه طرفم سلاحاش خیلی هاش اصلا بدردبخور نیست . از اول بازی تا چپتر 2 من فقط با یه سلاح کشتم رفتم جلو . بقیه سلاح ها مضخرف !
بعد این بازی رو میشه تک نفره تموم کرد که ؟ چون به نظر میرسه سر باس فایت هاش ادم دهنش اسفالت بشه تکی :دی

عاقا ارزش خرید داره؟
آخه من 2 رو روی نسل قبل تقریبا قورت دادم (2 بار bad@ss rank زدم ) ولی pre sequel رو تا حالا بازی نکردم!

با توجه به این که هم Pre-sequel رو داره و هم همه DLC ها رو به نظرم ارزش داره
مخصوصاً اگه روی کنسول بازی کرده باشید نه PC
چون 60 فریم یه چیز دیگه است!

- - -ویرایش - - -

اقا من بازی رو گرفتم فقط این شوتینگش چرا اینطوریه ؟ :|
تیر میزنی به طرف میخوره به دیوار اونور !
از یه طرفم سلاحاش خیلی هاش اصلا بدردبخور نیست . از اول بازی تا چپتر 2 من فقط با یه سلاح کشتم رفتم جلو . بقیه سلاح ها مضخرف !
بعد این بازی رو میشه تک نفره تموم کرد که ؟ چون به نظر میرسه سر باس فایت هاش ادم دهنش اسفالت بشه تکی :دی

تکی هم میشه رد کرد، هر باسی یه روشی داره و با اسلحه های بهتر آسون تر میشه
شوتینگ بازی یه جوری خاصه، نه کاور گیری وجود داره نه تاکتیک زیادی به اون معنا
شلوغ بودن و به قول خود سازنده ها mayhem بازی یکی از ویژگی های Borderlands بوده و هست
بازی سلاح زیاد داره، واسه تشخیص خوب یا بدیشون به رنگ بندی هاشون هم میشه توجه کرد، البته شاید یه سلاحی که رنگش پایین تر باشه در عمل بهتر باشه

با توجه به این که هم Pre-sequel رو داره و هم همه DLC ها رو به نظرم ارزش داره
مخصوصاً اگه روی کنسول بازی کرده باشید نه PC
چون 60 فریم یه چیز دیگه است!

- - -ویرایش - - -

تکی هم میشه رد کرد، هر باسی یه روشی داره و با اسلحه های بهتر آسون تر میشه
شوتینگ بازی یه جوری خاصه، نه کاور گیری وجود داره نه تاکتیک زیادی به اون معنا
شلوغ بودن و به قول خود سازنده ها mayhem بازی یکی از ویژگی های Borderlands بوده و هست
بازی سلاح زیاد داره، واسه تشخیص خوب یا بدیشون به رنگ بندی هاشون هم میشه توجه کرد، البته شاید یه سلاحی که رنگش پایین تر باشه در عمل بهتر باشه

بازی واقعا عالیه همه چیزش خوبه من که خیلی باهاش حال کردم همون اوایل بازی رو که رفتم ولی خب تنها چیزی که خیلی رو مخه هدف گیری اسلحه هاست . مثلا من طرف رو هدف میگیرم تیر میزنم اصلا تیر ها یا بهش نمیخوره یا میخوره اونطرف تر . از اول بازی تا الان 20 تا سلاح برداشتم هنوز اولیش خوب بوده . یه سلاح کلت مانند هست یه سم سبزی رو میریزه رو دشمنا . تیر هاش سمیه !
بعد راستی همونطور که گفتی تاکتیکی ندیدم . کاور گیری چندانی که نداره . پس دقیقا چطوریه ؟ باید تند تند بپری اینور و اونور و تیر بزنی اره ؟ در کل بازی خیلی جالب و باحالیه . فانه :دی
راستی شنیدم بعضی باس فایت هاش مخصوصا توی PRE SEQUEL رو نمیشه تکی زد خیلی سختن . چیکا باید کرد ؟ !

بازی واقعا عالیه همه چیزش خوبه من که خیلی باهاش حال کردم همون اوایل بازی رو که رفتم ولی خب تنها چیزی که خیلی رو مخه هدف گیری اسلحه هاست . مثلا من طرف رو هدف میگیرم تیر میزنم اصلا تیر ها یا بهش نمیخوره یا میخوره اونطرف تر . از اول بازی تا الان 20 تا سلاح برداشتم هنوز اولیش خوب بوده . یه سلاح کلت مانند هست یه سم سبزی رو میریزه رو دشمنا . تیر هاش سمیه !
بعد راستی همونطور که گفتی تاکتیکی ندیدم . کاور گیری چندانی که نداره . پس دقیقا چطوریه ؟ باید تند تند بپری اینور و اونور و تیر بزنی اره ؟ در کل بازی خیلی جالب و باحالیه . فانه :دی
راستی شنیدم بعضی باس فایت هاش مخصوصا توی PRE SEQUEL رو نمیشه تکی زد خیلی سختن . چیکا باید کرد ؟ !
هدف گیری سلاح ها که بهشون عادت می کنی، بحثی که هست اینه که هر Manufactureـی امضای خودش رو تو شوتینگ داره که خیلی تنوع می ده به گیم پلی، مثل Hyperion که هر چی بیشتر شلیک کنی به جا اینکه دقت سلاح کمتر بشه بیشتر می شه. یکم بازی کنی عادت می کنی
اون سبزه سم نیست اسیده :d
من Borderlands 2 رو تمامی mode هاش (Normal، true vault hunter و Ultimate vault hunter) رو با Gaige و The pre-Sequel رو هم Normal mode و True vault unter mode رو با Athena کامل تموم کردم و Ultimate vault hunter رو تا آخراش رفتم. همیشه هم Solo بودم، Boss fightـی نیست که نشه زد، بعضی هاشون گاهی اوقاعت یکم سختن ولی همه رو می شه زد.

هدف گیری سلاح ها که بهشون عادت می کنی، بحثی که هست اینه که هر Manufactureـی امضای خودش رو تو شوتینگ داره که خیلی تنوع می ده به گیم پلی، مثل Hyperion که هر چی بیشتر شلیک کنی به جا اینکه دقت سلاح کمتر بشه بیشتر می شه. یکم بازی کنی عادت می کنی
من Borderlands 2 رو تمامی mode هاش (Normal، true vault hunter و Ultimate vault hunter) رو با Gaige و The pre-Sequel رو هم Normal mode و True vault unter mode رو با Athena کامل تموم کردم و Ultimate vault hunter رو تا آخراش رفتم. همیشه هم Solo بودم، Boss fightـی نیست که نشه زد، بعضی هاشون گاهی اوقاعت یکم سختن ولی همه رو می شه زد.

دمت گرم . فعلا که این سلاح اسید پاشه خیلی خوبه لووول :دی
بعد نمیشه با اپگریدی چیزی این نشونه گیری و اینارو بهتر کرد ؟
راستی ارمور و لباس و اینا هم داره یا نه ؟
بعد میشه کرکتر و کلاس رو عوض کرد بدون اینکه مجبور بشی از اول بازی کنی ؟ راستی بهترین و باحال ترین کلاس کودومه ؟
- - -ویرایش - - -

بازی رو 60 فریم قفله؟؟؟؟

اره من بدون اپدیت فعلا بازی میکنم خیلی خوب و ثابته . البته 2 رو میزنم فعلا . PRE SEQUEL میگفتن یکم مشکل فنی داره توی پورتش !

آخرین ویرایش:
دمت گرم . فعلا که این سلاح اسید پاشه خیلی خوبه لووول :دی
بعد نمیشه با اپگریدی چیزی این نشونه گیری و اینارو بهتر کرد ؟
راستی ارمور و لباس و اینا هم داره یا نه ؟

- - -ویرایش - - -

اره من بدون اپدیت فعلا بازی میکنم خیلی خوب و ثابته . البته 2 رو میزنم فعلا . PRE SEQUEL میگفتن یکم مشکل فنی داره توی پورتش !
سلاح ها رو نمی شه آپگرید کرد کلا. جز این که می تونی تعداد تیر هایی رو که برای هر نوع سلاح می تونی حمل کنی زیاد کنی (با خرید آپگرید های Crazy earl)
Armor و .. نداره. یه Shield داره که یه نوار دیگه بالای نوار HPـیت اضافه می کنه، وقتی تیر بخوری اول از اون کم می شه بعد از HPـیت. هر Shield هم سه تا مشخصه کلی داره، یکی Capacity هست که یه عدده و نشون می ده چقدر باید Damage بخوری تا کامل خالی بشه، یکی Recharge delayـه که نشون می ده چند ثانیه نباید تیر بخوری تا Shieldـت شروع کنه به پر شدن. Recharge rate هم نشون می ده Shieldـت با چه سرعتی پر می شه. بعضی shield ها حالا یه سری ویژگی خاص دارن، مثلا بعضی هاشون از HPـیت کم می کنن(اکثرا اونایی که ظرفیتشون خیلی بالاست این طورین) بعضی هاشون هستن که وقتی خالی می شن به همه Enemy های اطراف Damage سنگینی می دن.
برای Customization هم یه سری Skin و Head داره، اینا فقط برای قشنگین، تاثیری روی گیم پلی ندارن. skin و Headـت رو می تونی تو Quick change station ها عوض کنی که تو Sanctuary هست (و یکی هم تو Liar's bergـه همون اول بازی)

آخرین ویرایش:

در مورد باس مطمینی؟ :|
Terraphobius The Invincible رو کشتی؟:|
من با سه تا دیگ رفتیم با سلاح های همه Sephra و E tech آخر کار همه سلاخی شدیم:|:|:|

در مورد باس مطمینی؟ :|
Terraphobius The Invincible رو کشتی؟:|
من با سه تا دیگ رفتیم با سلاح های همه Sephra و E tech آخر کار همه سلاخی شدیم:|:|:|
اون که Raid boss بود، و optional هم بود. من منظورم Boss های ماموریت های اصلی ـه. Raid باس ها اصلا طراحی شدن برای co op خارج از Co op نمی شه زدشون (مگر این که با لول 60 بیای Raid boss های Normal mode رو بزنی)

اخ اخ . امروز سر یه مرحله طولانی توی BORDERLANDS 2 بودم دقیقا وقتی رسیدم اخر مرحله و خواستم تلپورت کنم از دم بازی فریز کرد مجبور شدم بیام بیرون . وقتی هم اومدم بیرون دوباره اومد اول مرحله . اصلا یه زد حالی خوردم بدجور :(
خب لامصبا بازی نسل قبل رو که پورت میکنین درست پورت کنین مشکلات این چنین پیش نیاد . دهن ادم اسفالت میشه :|

پ.ن : اقا درجه سختی بازی رو نمیشه تغییر داد ؟ من الان دارم بوردرلندز 2 رو بازی میکنم روشی برای تغییر سختی بازی هست ؟

آخرین ویرایش:
اخ اخ . امروز سر یه مرحله طولانی توی BORDERLANDS 2 بودم دقیقا وقتی رسیدم اخر مرحله و خواستم تلپورت کنم از دم بازی فریز کرد مجبور شدم بیام بیرون . وقتی هم اومدم بیرون دوباره اومد اول مرحله . اصلا یه زد حالی خوردم بدجور :(
خب لامصبا بازی نسل قبل رو که پورت میکنین درست پورت کنین مشکلات این چنین پیش نیاد . دهن ادم اسفالت میشه :|

پ.ن : اقا درجه سختی بازی رو نمیشه تغییر داد ؟ من الان دارم بوردرلندز 2 رو بازی میکنم روشی برای تغییر سختی بازی هست ؟

درجه سختی نداره بسته به لولت دشمنا سخت یا اسون میشن.هربارم بازیو تموم میکنی نوع دیگش باز میشه که لول دشمنا و لوت ها هی میره بالاتر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or