Borderlands | PS3

dlc بعدی بازی هم تو تاریخ 7 ژانویه به اسم Mad Moxxi's Underdome Riot میاد روی Playstation Store.

اینم چندتا Screenshot

thumb-900x500f.jpg

1260469227.jpg

borderlands_mad_moxxi.jpg

آخرین ویرایش:
بابا کسی قرار نیست بیاد co-op رو بزنیم به خدا آنلاینش خیلی حال میده آخرته بازیه . . .

الان من و
Suicide_With_Game آنلاینش رو داریم میریم .

آخرته باحالیه . . . .

هر کی این بازی رو آنلاین انجام نده نصفه عمرش بر فناست . . . ;) (شوخی)

الان من و نیما داریم بازی می کنیم ، جفتمون هم 28 هستیم ، من Hunter نیما هم Soldier .
ما که دو نفری بازی می کنیم خیلی بهتره ، اگر کسی رو میخواید صادق هست ID ایش هم اینه باهاش هماهنگ کنید بازی کنید : SadeghZoMBiE

این دوستمون هم ما رو مسخره کرده!بهش بازی رو دادم حالا میگم بیار میگه نه بازی باحاله دارم بازی میکنم!!!عجب گیری کردیما! :d

من میگفتم بازیش خوبه این تورج هی گیر میداد نه افتضاحه!!! حالا دریافت کن :d

این دوستمون هم ما رو مسخره کرده!بهش بازی رو دادم حالا میگم بیار میگه نه بازی باحاله دارم بازی میکنم!!!عجب گیری کردیما! :d

من میگفتم بازیش خوبه این تورج هی گیر میداد نه افتضاحه!!! حالا دریافت کن :d

همینه واقعاً معتاد میکنه آدم و . . .

نه خدایش اگه از داستانش بگذریم بازیش حال میده البته اگه 4 نفر باشه و حتماً هم هر کسی یه کلاس رو برداره.

الان من و نیما داریم بازی می کنیم ، جفتمون هم 28 هستیم ، من Hunter نیما هم Soldier .
ما که دو نفری بازی می کنیم خیلی بهتره ، اگر کسی رو میخواید صادق هست ID ایش هم اینه باهاش هماهنگ کنید بازی کنید : SadeghZoMBiE

ما که Level هامون 41 هستش من Soldier دوستم هم Hunter .

ما می خواستیم از اول یه تیم تشکیل بدیم که همه پای ثابت باشن و بیان و هر کسی یه کلاس باشه ولی هیچ کسی نیومد .

ما هم الان داریم برای بار دوم بازی رو میریم . آخه تازه بازی تو دفعه دوم حالش شروع میشه . توی دفعه دوم همه خفنن خیلی حال میده .

این جا رو داشته باش این تازه یه کم از آیتم های خفن بازیه !!!!!! ::

i13518_tn2099c195c048ad0b126.jpg

i13520_tn887e5cfa37512c92124.jpg

i13521_tnf97acd1f691f05e4119.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or