Borderlands | PS3

من این بازی رو امروز گرفتم خیلی ازش خوشم اومد مخصوصا گرافیکش!!!
بازی باحالیه!کسی این رو گرفته؟؟؟
هنوز آنلاین نزدم ولی اگر شد فردا حتما میزنم بهتون میگم وضعیتش چطوره!!!
اگر از خودمون هم کسی هست که چه بهتر بیاد بگه با هم بریم :d

کسی رو نمیشناسید تو X360 اچیومنتاش رو 1000 کرده باشه؟ :d کارش دارم :d

من که خیلی بهم حال داد :-" چرا؟ :d
ولی نصف جذابیت بازی به خاطر این رباته بود :d تو بهترین کاراکتر جدید 2009 تو گیم اسپات هم کاندیده و میشه بهش رای داد(البته خیلی کم رای اورده در مقابل این همه شخصیت جدید نوخودی حساب میشه :d )

من هر کاری میکنم نمی تونم آنلاین بازی کنم .چیکار کنم میگه no lan conection?

اینترنت امروز ( البته از دیشب ) اختلال داره و پورت ها بسته شد ... باید صبر کرد تا درست شه

من که خیلی بهم حال داد :-" چرا؟ :d
ولی نصف جذابیت بازی به خاطر این رباته بود :d تو بهترین کاراکتر جدید 2009 تو گیم اسپات هم کاندیده و میشه بهش رای داد(البته خیلی کم رای اورده در مقابل این همه شخصیت جدید نوخودی حساب میشه :d )

تو کلا سلیقت ایراد داره ... اون از طرفداری کردنت از تیم ملی آلمان نازی ... ایم از این :d

:d
ولی پایان بازی خیلی افتضاح تموم شد!!یعنی نفهمیدم چی شد که تموم شد!یک باسی رو ریختیم رو سرش کشتیمش و ...
این نشون از داستان پربار بازی میده که چقدر گیمر رو جذب بازی میکنه و می خواد بدونه دنیا دسته کیه و... :d

برای آنلاین شاید فردا بتونم بیام کمک(البته زیاد نه!شاید یک ساعتی!)
هر کی می خواد زود پیشرفت کنه بره join یکی بشه که داره برای دوم بازی میکنه راحت تو 2 ثانیه levelـش زیاد میشه!
من خودم برای چند تا از تروفی ها چنین کاری کردم(یکی از کاراکتر ها باید میرسید به level 15 دسته 2 رو روشن کردم با یک شخصیت جدید با دسته 1 رفتم چند نفر رو کشتم سریع رسید 15 :d )
البته dlc ها رو ندارم

برای آنلاین شاید فردا بتونم بیام کمک(البته زیاد نه!شاید یک ساعتی!)
هر کی می خواد زود پیشرفت کنه بره join یکی بشه که داره برای دوم بازی میکنه راحت تو 2 ثانیه levelـش زیاد میشه!
من خودم برای چند تا از تروفی ها چنین کاری کردم(یکی از کاراکتر ها باید میرسید به level 15 دسته 2 رو روشن کردم با یک شخصیت جدید با دسته 1 رفتم چند نفر رو کشتم سریع رسید 15 :d )
البته dlc ها رو ندارم

دوست عزیز من ورژن 360 رو بازی کردم در جریان level up هستم . 1 ساعت که کمه اگه پایه هستی از اول بریم ما دو نفریم یه نفر دیگه هم بیاد 4 نفره بازی کنیم عالی میشه چون این گیم لذتش به co-op بازی کردنه .

آخه از شنبه امتحاناتم شروع میشه یک روز در میونم امتحان داریم کلا باید بی خیال بازی بشم :d بعدشم که می خوام برم بازی رو عوض کنم :d

دوستان من خود بازی رو ندارم ولی DLC هاشو خریدم :laughing: احتمالا تا هفته ی دیگه بازی رو میخرم
اونایی که پایه ی 100 درصد کردن تروفی ها هستن و حاضرا از اول شروع کنیم P.M بدن من DLC ها رو باهاشون Share میکنم بصورت مجانی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or