Borderlands 3 در دست ساخت نیست

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Borderlands-2-on-the-Xbox-360-Contains-Character-Killing-Glitch.png

مدیر عامل استدیو Gearbox آقای Randy Pitchfrod صحبت هایی را خطاب به هواداران سری Borderlands داشته و اعلام کرده اند که Borderlands 3 در دست ساخت نیست.
ایشان طی مصاحبه خود با Polygon گفته اند:
ما هم اکنون مشغول کار بر روی Borderlands 3 نمی باشیم. کارهای زیادی است که می توان برای این سری بازی انجام داد اما Borderlands 3 در دست ساخت نیست. اینطور هم نیست که بگوییم یک دنباله را به عنوان پروژه خود در نظر گرفته ایم که در اصل دنباله نیست. بگذارید راحت بگویم، Gearbox وقت برای ساخت یک Borderlands جدید را ندارد. زمانی که تصور میکنیم Borderlands 3 چگونه می تواند باشد، در وحله اول بایستی از وسعت زیادی بهره ببرد. باید بزرگتر و بهتر از Borderlands 2 باشد. باید داستان را به پیش ببرد. بسته به زمان بندی نیز احتمالا برای پلتفرم های مختلف عرضه خواهد شد. اگر قرار بود شاهد انتشار چنین عنوانی در آینده ای نزدیک باشیم، باید یک بازی برای کنسول های نسل فعلی و بعدی باشد. هنوز نمیدانیم که این بازی اصلا چه خواهد بود. می توان تصور کرد که به چه چیزهایی می خواهد دست پیدا کند اما هنوز هم مطلع نیستیم که این بازی چه خواهد بود. من شما را مانند شرکت Valve و بازی Half-Life 3 به مسخره نخواهم گرفت.میدانیم که چنین چیزی باید ایجاد شود اما در حال حاضر مشغول موارد دیگری با Borderlands هستیم که به زودی معرفی خواهیم کرد. آنها چیزهایی خوبی خواهد بود و اگر از هواداران این سری بازی باشید مسلما لذت می برید.
Via
Polygon

منتقدا خیلی حرف میزنن !
شاید پول میگیرن حرف میزنن ..
به شما چه ؟
اگر شما با حرف منتقد بازی میکنی بازی رو بذار کنار !!
هر کس برای خودش منتقد هست !!
و نظر خودشو داره
یه تیکه از تعریف منتقدارم در مورد داستان بازی بذار بخونم;)

اگه من بخوام به نظر خودم استناد کنم و تو هم به نظر خودت که هیچوقت به نتیجه نمیرسه.
باید یه یه شخص سومی باشه که در مورد گیم اون شخص سوم منتقدها وسایت های گیمن.
شما روزه اولته اومدی اینترنت که این چیزارم نمیدونی؟

kotaku
Beautifully, Borderlands 2's story not only compensates directly for that emptiness—smartly tying up loose ends—but it's also a lot more complex than the first game's story.
Charming, funny personality in everything from the names of quests and NPCs to the actual dialogue. And the story is much better this time around.

IGN

Borderlands 2’s campaign narrative actually tells a coherent story, with endearing characters who manage to feel nuanced and real. At times the story can even be touching and heavy, though this is when it starts to feel a bit at odds with Borderlands 2’s overwhelmingly silly sense of humor. Ultimately, though, it’s a yarn worth hearing, one that ropes you in and makes you feel like what you’re doing has purpose

داداش خود اتمام مراحلش بیشتر از 10 روز شبانه روز طول کشید تا تموم بشه ! مراحل فرعی رو هم کم و بیش رفتم !!
خیلی دیر به دیر لول اپ میشد !!
یعنی من سر این بازی عرق ریختم !
بعد از اتمامشم سکانس اخر Lord of Ring برام رخ داد !! خیلی باشکوه بود !!
یعنی سه تا بد اس یه جا حمله میکردن فکر میکنی چه طور میکشتمشون ؟؟
یادمه باالا سرم یه سکو بود زیرش نشسته بودم اونا رو مجبور کرده بودم بیان رو سکو و اون سکو هم میله داشت !
زیر اون سکو طوری نشستم که تیر اونا نخوره !!! حدود یک ساعت داشتم همینطوری میزدمشون تا از بین برن !!
من اینطوری این بازی رو تموم کردم !! یعنی این خوبشه ! مرحله بشقاب پرندرم که گفتم :d
نمیدونم شما چه طور تموم کردین ولی من شبانه روز عرق ریختم :d
اولین بازی بود که نمیتونستم ولش کنم از یه طرفیم فشار وحشتناکی داشت روم :|
حالا مگه مجبورت کردنم بازی رو تموم کنی؟ :دی من خودم بازی رو تموم نکردم ولی اینقدر با دوستان آنلاین زدم و فوق العاده لذت بردم از بازی!
بخش Co-op ـش خیلی بهتر از سینگل بود! واقعا لذت بخش بود! :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or