Borderlands 3 در دست ساخت نیست

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Borderlands-2-on-the-Xbox-360-Contains-Character-Killing-Glitch.png

مدیر عامل استدیو Gearbox آقای Randy Pitchfrod صحبت هایی را خطاب به هواداران سری Borderlands داشته و اعلام کرده اند که Borderlands 3 در دست ساخت نیست.
ایشان طی مصاحبه خود با Polygon گفته اند:
ما هم اکنون مشغول کار بر روی Borderlands 3 نمی باشیم. کارهای زیادی است که می توان برای این سری بازی انجام داد اما Borderlands 3 در دست ساخت نیست. اینطور هم نیست که بگوییم یک دنباله را به عنوان پروژه خود در نظر گرفته ایم که در اصل دنباله نیست. بگذارید راحت بگویم، Gearbox وقت برای ساخت یک Borderlands جدید را ندارد. زمانی که تصور میکنیم Borderlands 3 چگونه می تواند باشد، در وحله اول بایستی از وسعت زیادی بهره ببرد. باید بزرگتر و بهتر از Borderlands 2 باشد. باید داستان را به پیش ببرد. بسته به زمان بندی نیز احتمالا برای پلتفرم های مختلف عرضه خواهد شد. اگر قرار بود شاهد انتشار چنین عنوانی در آینده ای نزدیک باشیم، باید یک بازی برای کنسول های نسل فعلی و بعدی باشد. هنوز نمیدانیم که این بازی اصلا چه خواهد بود. می توان تصور کرد که به چه چیزهایی می خواهد دست پیدا کند اما هنوز هم مطلع نیستیم که این بازی چه خواهد بود. من شما را مانند شرکت Valve و بازی Half-Life 3 به مسخره نخواهم گرفت.میدانیم که چنین چیزی باید ایجاد شود اما در حال حاضر مشغول موارد دیگری با Borderlands هستیم که به زودی معرفی خواهیم کرد. آنها چیزهایی خوبی خواهد بود و اگر از هواداران این سری بازی باشید مسلما لذت می برید.
Via
Polygon

باریکلا مهندس ناظر :)) همیچین گفت 2kیه لحظه فکر کردم ناتی داگ هست :))
استاد جوات ؟ :)) برو پست های منو دقیقا در بیار ببینیم چند بار به زبون اوردم که میگی هی =)) الان مثلا خواستی یه چیزی گفته باشی فقط که جواب منو داده باشی ؟ شما که بازی کردی و خیلی انقدر هم دقیق بازی کردی کلا چندتا boss invincible بازی رو زدی ؟ البته میدونم نمیدونی اصلا اینا چی هستن چون سر جمع 20 ساعتم بازی نکردی. دیگه زیر سوال بردن hl و bl و ... بازی های دیگه coolness رو بالا نمیبره جدا.

have fun school kiddo

لول من که خودم گفتم 2 ساعتم بازی نکردم :))برو خوش باش
در باره استاد جوات هم منظورم بد گرفتی یا زدی به کوچه علی چپ !
منظور این بود که تا صحبت از هر چی میشه بحث جوات می کشی بیرون از این بابت خیلی خوشحالم :))

یا مولا !!
biggrin1.gif

این IP هم زیر سوال رفت ... واقعا به بالانس ترین بازی نسل میگن اصلا بالانس نبود !!!
biggrin1.gif

با وجود بیش از 100 گونه جاندار و ... تو بازی یک نواخت بود !!
با این همه گیم پلی و DLC های فوق العاده ...
tasof.gif
علیرضا دقیقا میشه بگی نکته مثبتی که جذبت کرد چی بود !
tasof.gif

آخرین ویرایش:
یا مولا !!:دی
این IP هم زیر سوال رفت ... واقعا به بالانس ترین بازی نسل میگن اصلا بالانس نبود !!!:دی
با وجود بیش از 100 گونه جاندار و ... تو بازی یک نواخت بود !!
با این همه گیم پلی و DLC های فوق العاده ...
tasof.gif

اون تیکه ای که به والو انداخت خوشم اومد. راست و حسینی اومد گفت آقا چنین چیزی در دست ساخت نیست :)
نه که مثه والو با ترول بازی ها به اوس شدن یه جماعت بخندن. :d

خیلی موارد ... بازی پر از آیتم های رنگ با رنگ پر از دشمن های مختلف ... همه جور محیط و آب هوا و کلی کوئیست برای رفتن !
اگر به RPG علاقه داشته باشی اینو قورت میدی اگر هم نداشته باشی بازم قورتش میدی :|

کلا چنین کامنتایی رو تو بازی سنتر یا بهتره بگمMy Fact Center مشاهده میکنیم .....
بعضیا چنان Fact صادر میکنن آدم میخواد کلش رو بکوبه تو دیوار . نظر شحصی نظر شخصی است و بس پس لطفا این دو رو با هم قاطی نکنید ...

خداييش از بهترين بازى هاى نسل بود براى من به جز دوتا هيچ بازى ديگه اى توى عمرم نتونست اينقدر سرگرم كنه منو ... نسخه اولش رو توى Co op به جرات ميتونم بگم بيشتر از ١٥-٢٠ بار تموم كردم ولى بازم تكرارى نشد بازيش برام .. تا اينكه بالاخره سرور هاى بازى خالى شدن :d
خيلى حيف شد ايشالله هرچه زودتر شروع كنن به ساخت نسخه بهدى كه خيلى هارو خوشحال ميكنه ! (به جز دوستان هيتر)
كل كامنت هارو خوندم خداييش حالم گرفته شد همون اول ميخواستم صفحه رو ببندم ولى گفتم تا ته بخونم ببينم اين دوستان به كجا ميخوان برسن ! آقا شما با سبك بازى خوشت نيومده مشكل از شماست ديگه نه از بازى ... چرا الكى بازى رو ميبرى زير سوال ؟ :|

یکی از بهترین بازیهای نقش افرینی که واقعا بی ماننده
امیدوارم در نسخه بعدی از وسایل نقلیه هوایی هم استفاده کنند
من هم در xb360 هم ps3 بارها بازی رو تمام کردم و هنوز جذابه

تنها بازی کردی یا با رفقا ؟
تکی بازی کردم بد اس هاش دهنم رو صاف کردن !!!
تو این بازی درست به روشهایی برای کشتن زدم که تو عمرم نزده بودم
تحت فشار بودم شدید تو سخترین شرایط بد اس کشتم :/ یعنی باید این رو به عنوان رکورد گینس ویکی از افتخاراتم ثبت کنم
که بازی که حداقل با 4 نفر CO-OP میشد تموم کرد خودم تکی رفتم :/
باس های بازی مخصوصا اون یارو بشقاب پرندهرو با چنگ دندون با لول پایین زدم خودت حساب کن خدا شاهده دقیقا دو ساعت
داشتم از دست ادم اهنیا و موشک اون بشقاب پرنده فرار میکردم از یه طرفم بهش شلیک میکردم میلیمتری از خونش کم میشد.
واقعا خاطرات وحشتناکی بود ! از یه طرف محکوم به بازی کردن بودم نمیدونم چه چیزی نگهم داشته بود !!
از یه طرف عذابی رو تو عمرم تو یه ویدئو گیم تجربه کردم که وصف ناپذیره !!

آخرین ویرایش:
تحت فشار بودم شدید تو سخترین شرایط بد اس کشتم :/ یعنی باید این رو به عنوان رکورد گینس ویکی از افتخاراتم ثبت کنم
باس های بازی مخصوصا اون یارو بشقاب پرندهرو با چنگ دندون با لول پایین زدم خودت حساب کن خدا شاهده دقیقا دو ساعت
داشتم از دست ادم اهنیا و موشک اون بشقاب پرنده فرار میکردم از یه طرفم بهش شلیک میکردم میلیمتری از خونش کم میشد.
واقعا خاطرات وحشتناکی بود ! از یه طرف محکوم به بازی کردن بودم نمیدونم چه چیزی نگهم داشته بود !!
رفیق دیگه داری زیادی سخت میگیری .. من روی هانتر مد و اولترا هانتر مد هم همچین سختی ندیدم :d
در کل کمتر بازی بوده که با هر 5 تا شخصیتش بازیو تموم کنم به علاوه اینکه همه رو هم lvl up تا اخرین درجه کنم.
-------------
من که شک ندارم نسخه 3 ساخته میشه ;)

دوست من شما احیانا از سیستم لول آپ بازی های RPG خبر دارید ؟
من همون اول بازی شروع به کند و کاوش محیط شدم بیخیال مرحله ای اصلی شدم بعد که برگشتم مرحله اصلی برم اکثر محیطا برام تکراری شده بود بازی رو عین هو هلو تموم کردم رو دجره سختی اخر خداییش نرفتن مرحله های فرعی بازی و یا قافل شدن از یکی از مناطق بازی ظلم بزرگی که هم به شما و هم به خود بازی وارد میشه ...
کسانی که بازی RPG رو 100 درصد میکنن حرف من رو درک میکنن .....

دوست من شما احیانا از سیستم لول آپ بازی های RPG خبر دارید ؟
من همون اول بازی شروع به کند و کاوش محیط شدم بیخیال مرحله ای اصلی شدم بعد که برگشتم مرحله اصلی برم اکثر محیطا برام تکراری شده بود بازی رو عین هو هلو تموم کردم رو دجره سختی اخر خداییش نرفتن مرحله های فرعی بازی و یا قافل شدن از یکی از مناطق بازی ظلم بزرگی که هم به شما و هم به خود بازی وارد میشه ...
کسانی که بازی RPG رو 100 درصد میکنن حرف من رو درک میکنن .....
داداش خود اتمام مراحلش بیشتر از 10 روز شبانه روز طول کشید تا تموم بشه ! مراحل فرعی رو هم کم و بیش رفتم !!
خیلی دیر به دیر لول اپ میشد !!
یعنی من سر این بازی عرق ریختم !
بعد از اتمامشم سکانس اخر Lord of Ring برام رخ داد !! خیلی باشکوه بود !!
یعنی سه تا بد اس یه جا حمله میکردن فکر میکنی چه طور میکشتمشون ؟؟
یادمه باالا سرم یه سکو بود زیرش نشسته بودم اونا رو مجبور کرده بودم بیان رو سکو و اون سکو هم میله داشت !
زیر اون سکو طوری نشستم که تیر اونا نخوره !!! حدود یک ساعت داشتم همینطوری میزدمشون تا از بین برن !!
من اینطوری این بازی رو تموم کردم !! یعنی این خوبشه ! مرحله بشقاب پرندرم که گفتم :d
نمیدونم شما چه طور تموم کردین ولی من شبانه روز عرق ریختم :d
اولین بازی بود که نمیتونستم ولش کنم از یه طرفیم فشار وحشتناکی داشت روم :|

مرسیییییییییی خواهشا نسازید !!
من دوش رو شروع کردم نتونستم تمومش نکنم تا تموم کردنش به گریه افتادم !!
هم خییییلی سخت بود هم خیلی طولانی !!
داستانم که نداشت
گرافیکم که هیچی
اصلا نمیدونم برا چی تمومش کردم !!

میشه یه نمونه بازی داستان دار برای ما مثال بزنی؟

همه منتقدا از داستان بازی تعریف کردن اونوقت این میگه داستان نداشت...
گاهی آدم تو این بازی سنتر یه نظراتی میبینه که تو دکون هیچ عطاری ‍پیدا نمیشه.

میشه یه نمونه بازی داستان دار برای ما مثال بزنی؟

همه منتقدا از داستان بازی تعریف کردن اونوقت این میگه داستان نداشت...
گاهی آدم تو این بازی سنتر یه نظراتی میبینه که تو دکون هیچ عطاری ‍پیدا نمیشه.
منتقدا خیلی حرف میزنن !
شاید پول میگیرن حرف میزنن ..
به شما چه ؟
اگر شما با حرف منتقد بازی میکنی بازی رو بذار کنار !!
هر کس برای خودش منتقد هست !!
و نظر خودشو داره
یه تیکه از تعریف منتقدارم در مورد داستان بازی بذار بخونم;)

منتقدا خیلی حرف میزنن !
شاید پول میگیرن حرف میزنن ..
به شما چه ؟
اگر شما با حرف منتقد بازی میکنی بازی رو بذار کنار !!
هر کس برای خودش منتقد هست !!
و نظر خودشو داره
یه تیکه از تعریف منتقدارم در مورد داستان بازی بذار بخونم;)
حداقل بگو اینا نظرات شخصی من هستن و باشون Fact نده :d

باریکلا مهندس ناظر :)) همیچین گفت 2kیه لحظه فکر کردم ناتی داگ هست :))

لول من که خودم گفتم 2 ساعتم بازی نکردم :))برو خوش باش
در باره استاد جوات هم منظورم بد گرفتی یا زدی به کوچه علی چپ !
منظور این بود که تا صحبت از هر چی میشه بحث جوات می کشی بیرون از این بابت خیلی خوشحالم :))

tasof.gif

83579481864925813050.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or