Borderlands 3 در دست ساخت نیست

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Borderlands-2-on-the-Xbox-360-Contains-Character-Killing-Glitch.png

مدیر عامل استدیو Gearbox آقای Randy Pitchfrod صحبت هایی را خطاب به هواداران سری Borderlands داشته و اعلام کرده اند که Borderlands 3 در دست ساخت نیست.
ایشان طی مصاحبه خود با Polygon گفته اند:
ما هم اکنون مشغول کار بر روی Borderlands 3 نمی باشیم. کارهای زیادی است که می توان برای این سری بازی انجام داد اما Borderlands 3 در دست ساخت نیست. اینطور هم نیست که بگوییم یک دنباله را به عنوان پروژه خود در نظر گرفته ایم که در اصل دنباله نیست. بگذارید راحت بگویم، Gearbox وقت برای ساخت یک Borderlands جدید را ندارد. زمانی که تصور میکنیم Borderlands 3 چگونه می تواند باشد، در وحله اول بایستی از وسعت زیادی بهره ببرد. باید بزرگتر و بهتر از Borderlands 2 باشد. باید داستان را به پیش ببرد. بسته به زمان بندی نیز احتمالا برای پلتفرم های مختلف عرضه خواهد شد. اگر قرار بود شاهد انتشار چنین عنوانی در آینده ای نزدیک باشیم، باید یک بازی برای کنسول های نسل فعلی و بعدی باشد. هنوز نمیدانیم که این بازی اصلا چه خواهد بود. می توان تصور کرد که به چه چیزهایی می خواهد دست پیدا کند اما هنوز هم مطلع نیستیم که این بازی چه خواهد بود. من شما را مانند شرکت Valve و بازی Half-Life 3 به مسخره نخواهم گرفت.میدانیم که چنین چیزی باید ایجاد شود اما در حال حاضر مشغول موارد دیگری با Borderlands هستیم که به زودی معرفی خواهیم کرد. آنها چیزهایی خوبی خواهد بود و اگر از هواداران این سری بازی باشید مسلما لذت می برید.
Via
Polygon

خدا رو شکر ... من که خیری از دوتای اولی ندیدم! یه بازی بالانس نشده یکنواخت بیخودی!

بازي كاملا بالانس بود مشكل از شما بوده كه بدون لول اپ كردن ميخواستي همه مرحله هاش رو پشت هم بري.:)
--
حيف شد واقعا. يكي از سرگرم كننده ترين بازي هاي نسل پيش بود.

آخرین ویرایش:
خدا رو شکر ... من که خیری از دوتای اولی ندیدم! یه بازی بالانس نشده یکنواخت بیخودی!
شوخی میکنی ....
یکی از بهترین بازی های نسل ......
یک Open World .RPG . Action کامل و به تمام معنا ...
بخش Coop قوی ....
فقط حال میداد که تو همه جای مپ پیاده بگردی ....

بازي كاملا بالانس بود مشكل از شما بوده كه بدون لول اپ كردن ميخواستي همه مرحله هاش رو پشت هم بري.:)
--
حيف شد واقعا. يكي از سرگرم كننده ترين بازي هاي نسل پيش بود.

علاوه بر این side quests نقش حیاطی داشتن در level up که اکثرا بهش توجه نمیکردن و بعد از بالانس نبودن گله میکردن

مرسیییییییییی خواهشا نسازید !!
من دوش رو شروع کردم نتونستم تمومش نکنم تا تموم کردنش به گریه افتادم !!
هم خییییلی سخت بود هم خیلی طولانی !!
داستانم که نداشت
گرافیکم که هیچی
اصلا نمیدونم برا چی تمومش کردم !!

مرسیییییییییی خواهشا نسازید !!
من دوش رو شروع کردم نتونستم تمومش نکنم تا تموم کردنش به گریه افتادم !!
هم خییییلی سخت بود هم خیلی طولانی !!
داستانم که نداشت
گرافیکم که هیچی
اصلا نمیدونم برا چی تمومش کردم !!
تنها بازی کردی یا با رفقا ؟

خدارا شاکرم دیگه نمی خوان ادامه بدن به ساخت چنین عناوینی !! هر 2 شماره بعد از 2 ساعت بازی شیفت دیلت شدن :d
مشکلات تا دلت بخواد !
یک نواختی بیش از حد
گیم پلی بی نهایت تکراری
گرافیک فوق کاغذ
گیم پلی واقعا حرفی برا گفتم نداشت از نظر من ی منسوخ به تمام معنا بود و خداراشکر سازنده ها هم به این نتیجه رسیدن که باید برن دنبال کارشون =;

خدارا شاکرم دیگه نمی خوان ادامه بدن به ساخت چنین عناوینی !! هر 2 شماره بعد از 2 ساعت بازی شیفت دیلت شدن :d
مشکلات تا دلت بخواد !
یک نواختی بیش از حد
گیم پلی بی نهایت تکراری
گرافیک فوق کاغذ
گیم پلی واقعا حرفی برا گفتم نداشت از نظر من ی منسوخ به تمام معنا بود و خداراشکر سازنده ها هم به این نتیجه رسیدن که باید برن دنبال کارشون =;
میرفتی CO-OP بازی میکردی نظرت عوض میشد :d
من که امیدوارم زودتر نسخه 3 بسازن

مشکلات تا دلت بخواد !
یک نواختی بیش از حد
گیم پلی بی نهایت تکراری
گرافیک فوق کاغذ

گیم پلی منسوخ ؟ گرافیک کاعذی؟ اصلا میدونی نوعش چیه؟
من حرفی ندارم دیگه.
حتما باید بشینید بازی های تکراری و یک شکل مثل Crysis COD بازی کنید.

کاری به coopندارم چون نرفتم دنبالش ولی تو حالت معمولی و داستانی همینی بود که گفتم b-)

یکی از بهترین بازی های co-op که به عنوان یکی از بهرتین مولتی پلیر ها هم انتخاب شد رو تکی رفتی انتظار هم داشتی بهرتین تجربه رو داشته باشی بازی با متای 89 و با داستان فوق العاده با dlc های شاهکار و با کلی جزییات و ...

اره تو درست میگی =)) جالب اینه که چیزی به عنوان یک نواختی توی گیم پلی اصلا وجود نداشت اصلا تو هیچ قسمت بازی :)) گرافیک بازی هم یکی از بهترین cell shade ها بود. شما برو crysis 3 از استاد جوات یرلی رو با ai جلبک بازی کن 8-}

این بازی بی Co op در هیچ جای جهان شناخته شده نیست. :dمادینگشم حال میده! جزو معدود بازیایی که تو کنسول سیواش encryption آن چنانی نداره و می شه دست کاریش کرد:p قبول دارم بعضی جاها تکراری میشه.از اونجایی که اکثریت تو ایران هنوز کنسولشون آفلاینه طبیعیه این همه ناراضی داشته باشیم. همون طور که little big هم اگه قرار باشه آنلاینشو حذف کنیم میشه یه بازی side scroller معمولی درجه دو.
برای نسخه سوم تحولات زیادی لازمه تا تکراری نشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or