Borderlands 2 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من روی فلشک نصب کردم بازم مشکلم حل نشد باز اول بازی ارور داد حالا نمیدونم برنر مکس بگیرم مشکل حل میشه یا نه ؟؟؟ بجه های که اطلاع دارن اطلاع بدن >>
من از نت دانلود کردم و برنرمکس رایت کردم.
الان هم هیچ مشکلی ندارم

آقا یه جا گیر کردیم :دی
یه کوئیست فرعی هست که باید سه تا تندیس پرنده(شبیه ققنوس ـه) رو آتیش بزنیم !
یکیش رو کوه ـه ... چه مدلی آتیش ـش بزینم؟

آقا یه جا گیر کردیم :دی
یه کوئیست فرعی هست که باید سه تا تندیس پرنده(شبیه ققنوس ـه) رو آتیش بزنیم !
یکیش رو کوه ـه ... چه مدلی آتیش ـش بزینم؟

برو بالای بالای اون ساختمونه (بیشتر شبیه سوله است!)از این تفنگایی که اتیش پرت میکنه هم بگیر صاف بزن روش:دی

دوستان این Wilhelm بدجوری رفته رو اعصابم. من اصلا ماموریت فرعی نرفتم هنوز Level 13 هستم. اصلا نمیشه با این Level این موجود رو کشت! یه راهنمایی، چیت کدی، گلیچی چیزی! :دی

منظورم ماموریت A Train To Catch هست.

آخرین ویرایش:
کسی با سیو بازی مشکل نداره؟
یه عالمه میری جلو بعدش میبینی از اون یارو کابوییه شروع میشه.بعدش میبینی دوباره دشمنایی که کشتی همشون زندن
؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستان این Wilhelm بدجوری رفته رو اعصابم. من اصلا ماموریت فرعی نرفتم هنوز Level 13 هستم. اصلا نمیشه با این Level این موجود رو کشت! یه راهنمایی، چیت کدی، گلیچی چیزی! :دی

منظورم ماموریت A Train To Catch هست.
من لول ١٨-٢٠ بودم رسيدم اونجا ، معلومه نميتونيد بكشيدش تنها راحش اينه كه مرحله فرعي هارو بريد ، شما اينجوري پيش بري نميتوني بازيرو تموم كني. مثلا دوستاي من با لول ٢٤ رسيده بودن مرحله اخر نميتونستن جلو تر برن من لولم بالا بود كمكشون كردم تموم كنن
----
به سختي (٣ تا لول ٤٧-٤٨ بوديم ) اين Terramorphous the Invincible تونستيم بكشيم خيلي سخت بود:d

آخرین ویرایش:
این بازی حرف نداره اما من به خاطر سیستم مزخرف سیو اش ولش کردم

باید ساعت ها پایش بشینی نمی شه نیم ساعت بازی کرد بعد پاشی بری به کارت برسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or