Borderlands 2 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من لول 23 هستم :d انصافا باید توی بازی حداقل 3 تا ماموریت فرعی بری تا ماموریت های اصلی راحت تر باشی وگرنه همش مرگ هست !! من تا الان نزدیک 30 تا ماموریت فرعی رفتم و 10 تا اصلی !!

من لول ۲۷ هستم ۶۰ تا فرعی رفتم تا حالا اصلیم یادم نیست اگه خواستی اینوایت کن با هم بریم
GT : ghost of scorpi

بازی خارق العاده هست . داریم با siren و zero میریم . خیلی بهتر از شماره 1 شده البته به نظر من یخورده راحتتر چون تا جایی که یادم میاد نسخه ی 1 حتی دشمنای ساده هم خیلی با زور میمردن (شایدم سلاحهای من ضعیف بود یا شاید اینجا ماموریت فرعی زیاد میرم قویتر شده :دی) . تا حالا lv 13 هستم اکثرا ماموریت فرعی میرم .

من با دوستم co-op بازی میکنیم . سر جمع کردن آیتم و سلاح هی دعوامون میشه . میخاستم ببینم همه اونجوری هستین یا من اینجوریم فقط :دی

آخرین ویرایش:
بازی خارق العاده هست . داریم با siren و zero میریم . خیلی بهتر از شماره 1 شده البته به نظر من یخورده راحتتر چون تا جایی که یادم میاد نسخه ی 1 حتی دشمنای ساده هم خیلی با زور میمردن (شایدم سلاحهای من ضعیف بود یا شاید اینجا ماموریت فرعی زیاد میرم قویتر شده :دی) . تا حالا lv 13 هستم اکثرا ماموریت فرعی میرم .

من با دوستم co-op بازی میکنیم . سر جمع کردن آیتم و سلاح هی دعوامون میشه . میخاستم ببینم همه اونجوری هستین یا من اینجوریم فقط :دی
همتون co op میرین احساس میکنید بازی آسونه !!
من تکی میرم لول 16 اون یارو غول بی شاخو دم چند ده متری رو کشتم !:|
بازی آسون نیست اصلا

این ماموریت که تو عکس گذاشتم باید چکار کرد؟اگر کسی میاد co op بریمبگه. qamekhor

4Myup.com | Free Image Hosting & Photo Sharing
4 تا چیزه که مکالمه بین رولاند با اون دختره هست که میری نزدیک ـه جایی که نشون داده اطراف رو میگردی مثلا آخریش رو یادکه که باید برای رو لوله ها از اون جا ورداری ...
یکم بگردی پیدا میشه

این ماموریت که تو عکس گذاشتم باید چکار کرد؟اگر کسی میاد co op بریمبگه. qamekhor

4Myup.com | Free Image Hosting & Photo Sharing

4تا از این bullymang هارو باید با دست یعنی melee بکشی تا موهاشون کنده شه و جمع کنی...

---------- نوشته در 03:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:42 PM ارسال شده بود ----------

روس فلشم نصب کردم اجرای عادی اول بازی ارور میداد با نصب بر روی فلش موقع اتنخاب کاراکتر ارور میده بچه هایی که این مشکل داشتن راه حل پیدا کردن ؟؟؟؟؟

با روش موسیقی میای تو بازی؟ یه اهنگ روی فلش بریز و اهنگ رو پلی کن بعد برو توی بازی یکم که رفتی جلو اهنگ رو قطع کن...

بچه ها من سیو بازیم رو تصادفی پاک کردم.:(میشه یک از شما دوستان که شخصیت زیرو رو داره و تازه اومده توی سنچوئری سیوش رو واسم یه جا اپلود کنه تا من دانلودش کنم(اگر یکی دو تا ماموریت توی سنچوئری انجام دادید اشکالی نداره)
دوستان کسی نیست کمک کنه؟

فقط بگین هنوز بالانس نشدگی بین دشمنان و ما هست یا نه ؟ اگه درستش کردن بگین ( هوشش مهم نیست ولی لول اونا 100000000000000 نباشه برا ما 9 )
قسمت اولم بالانس بود ، وقتي ماموريت فرعي ها رو انجام نميديد معلومه لولتون كمتر از دشمنا ميشه

یکی از ماموریت های فرعی هست فکرکنم اسمش mighty morphinباشه یه جایی پر حشره است میگه inject pod بعد میرم نزدیک اون Podها میشم ولی هیچ اتفاقی نمیفته چیکار بایدبکنم دقیقا؟!

@ArAg نزدیکشون x رو که بزنی یه چیزی بهشون inject میکنه که خیلی قوی تر میشن، بعد از transform شدن باید 4 تاشون رو بکشی تا به تحقیقات سر هملاک کمک کنی!

@behrad22 بله. 4 نفر.
......................
بنظرم حداقل برای first playthrough تک نفره رفتن خیلی بهتره، ولی یه جاهایی دیگه واقعا هستو نیستت کم میاد. ضمن اینکه item های co op زیاد خوب/بهترن.

I Used To Play Skyrim, But I Took A BORDERLANDS 2 to The Knee!
:دی

بازی واقعا شاهکاره! :دی تازه بعد از رسیدن با Sanctuary بازی شروع میشه!
=======================================

یه سوال: گاهی اوقات در حال بازی کردن، بازی یه ارور میده که دیسک مشکل داره و اینا. مشکل از دیسکه، از کنسوله یا از چی؟! :دی

I Used To Play Skyrim, But I Took A BORDERLANDS 2 to The Knee!
:دی

بازی واقعا شاهکاره! :دی تازه بعد از رسیدن با Sanctuary بازی شروع میشه!
=======================================

یه سوال: گاهی اوقات در حال بازی کردن، بازی یه ارور میده که دیسک مشکل داره و اینا. مشکل از دیسکه، از کنسوله یا از چی؟! :دی
منم به the highlands رسیدم فکر کردم اسکایریم ـه !:دی
برا اینه که برنرمکس نیست ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or