Borderlands 2 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
توي sanctuary بايد بري توي Muxxi Red light ، وقتي ميري داخل ٢ دستگاه سمت چپت هست هر بار كه فعالش كني( هر بار پول ميگيره ها) بهت به صورت رندم اسلحه يا چيزاي ديگه ميده يه موقع هايي هيچي هم نميده:d
در مورد لول ٢٠ منظورم من لول ٢١ هستم اسلحه هاي لول ٢٠ داد ، لجندري هم نوع اسلحه هستش يعني خيلي خفنه:d
يه نفر هم هست كه هر بار وارد sanctuary بشيد يه اسلحه مجاني ميده ( سرطان داشته مرده گيرباكس گذاشتتش توي بازي) هر بار هم يه قسمت از شهر هستش
آها .....:دی
من که از اون کلی اسلحهُ تفنگ گرفتم !:دی
تو کف کلید طلایی ام ...:|
تو چند روزه رسوندی به lvl 20 ?!:|:nd
من الان 19 ام !

سلام دوست عزیز نه هارد ندارم فلش 16 گیگ ندارم دیگه راه حلی نداری؟؟؟
راه دیگه فکر نمیکنم ولی بازی 5.7گیگه میتونی روی یه 8 گیگ هم نصب کنی..

بابا تک دیسکه چی فک کردی؟؟
متاسفانه با روش پخش موسیقی نمیشه از رو هارد خوند
بازیشم که من به اون صورت خوشم نیومد یکم شبیه ریج هست البته من تازه اوایل بازی هستم ولی خوب شد نسخه اورجینالشو که میخواستم برای پلی3 بگیرم رو نگرفتم

چرا داداش من با روش موسیقی از روی فلش بازی میکنم بدون نصب اصلا از منو جلوتر نمیرفت.
توي sanctuary بايد بري جايي كه moxxi هست ، وقتي ميري داخل ٢ دستگاه سمت چپت هست هر بار كه فعالش كني( هر بار پول ميگيره ها) بهت به صورت رندم اسلحه يا چيزاي ديگه ميده يه موقع هايي هيچي هم نميده:d
در مورد لول ٢٠ منظورم من لول ٢١ هستم اسلحه هاي لول ٢٠ داد ، لجندري هم نوع اسلحه هستش يعني خيلي خفنه:d
يه نفر هم هست كه هر بار وارد sanctuary بشيد يه اسلحه مجاني ميده ( سرطان داشته مرده گيرباكس گذاشتتش توي بازي) هر بار هم يه قسمت از شهر هستش

اون نفر که مجانی میده همونه که میریم زیرزمین؟تو نسخه 1 هم بود فکر کنم....کجای sanctuaryـه؟

یه سوال دیگه این که نمیشه وسط بازی کلاس رو عوض کرد؟! من میخوام zero رو امتحان کنم اینقدر تعریف کردین :دی

اون نفر که مجانی میده همونه که میریم زیرزمین؟تو نسخه 1 هم بود فکر کنم....کجای sanctuaryـه؟

یه سوال دیگه این که نمیشه وسط بازی کلاس رو عوض کرد؟! من میخوام zero رو امتحان کنم اینقدر تعریف کردین :دی
اون هر دفعه يه جا ميره بايد پيداش كني
نميشه:d از اول بايد بري

من لول 23 هستم :d انصافا باید توی بازی حداقل 3 تا ماموریت فرعی بری تا ماموریت های اصلی راحت تر باشی وگرنه همش مرگ هست !! من تا الان نزدیک 30 تا ماموریت فرعی رفتم و 10 تا اصلی !!

دوستان یه راهنمایی بدین این badmaw رو چجوری بکشم؟!!با اینکه تفنگای خوبی هم دارم ولی سپر داره نمیشه اصلا...

والا تفنگ خیلی اهمیت داره ولی بهترین تفنگتو بردار یا بخر که دمجیش زیاد باشه این تنها کمک و ضمن اینکه نهایت استفاده رو از کلاست بکن همین

سلام بچه دستگاه من ال تری با هیچ بازی مشکل ندارم اما این بازی 2 تا دیسک تا حالا عوض کردم مشکل دارم بازی اول اجرا میشه بعد که نیو گیم میزنم ارور میده برمیگرده تو داشبورد مشکل چیه و چجوری باید حلش کرد ؟؟؟؟

بازیرو روی یه فلش یا اگه دستگاه هارد داره نصب کن کاملا حل میشه مشکل...دیسک اشکال نداره...

روس فلشم نصب کردم اجرای عادی اول بازی ارور میداد با نصب بر روی فلش موقع اتنخاب کاراکتر ارور میده بچه هایی که این مشکل داشتن راه حل پیدا کردن ؟؟؟؟؟

من هم تونستم بازی رو تهیه کنم البته برنر گرفتم که مشکلات فوق الذکر رو نداشته باشم :)
در کل فعلا گرافیکش دلچسبه
ببنید زیاد نیست ولی برای این بازی خوبه :)
صدا خوبه
ولی از این شخصیت ها اصلا خوشم نمیاد :(

بچه ها من سیو بازیم رو تصادفی پاک کردم.:(میشه یک از شما دوستان که شخصیت زیرو رو داره و تازه اومده توی سنچوئری سیوش رو واسم یه جا اپلود کنه تا من دانلودش کنم(اگر یکی دو تا ماموریت توی سنچوئری انجام دادید اشکالی نداره)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or