Borderlands 2 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
فک می کردم از تاپیک این بازی استقبال بیشتری بشه،به هر حال تا انتشارش مدت زیادی نمونده و منم بسبار مشتاقم این بازی هستم!
امیدوارم هر چه سریعتر لیک شوند ایشون>:d

8روز دیگه بازی میاد یه هایپی چیزی؟ یعنی هیچکی دوس نداره این بازیو؟ :دی من که تا لول 50 نشم ولش نمیکنم!

هایپ این بازی قاعدتا توی تاپیک PC اتفاق میفته ، چون آنلاین بازی کردن که بخش اعظم این بازی هست، اون جا راحت تره. بازی خوبیه ، لااقل امتیازا که نشون میدن از نسخه ی 1 فوق العاده بهتره.

DLC کرکتر جدید:

mechromancer-BL2.jpg

از بی بازیی کف کردم!این ده روز باقی مانده چرا انقدر دیر میره؟!:(
VG247 یک مسابقه گذاشته که اگر تویترشون رو فالو کنید به سه نفر یک نسخه مجانی میده ولی بدی ماجرا اینکه نسخه ها فقط برای منطقه UKـه و Pc!:d
حالا باز هم هر کی خواست Good Luck :d

تریلرهاش که خیلی با کیفیت بودش،امیدوارم تا زمان عرضه BO 2 سرگرم بشیم باهاش!
فک کنم کم کم باید تاپیک این بازی هم مهم بشه،چون تو همین روزاست که لیک بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!

فقط 3 روز تا انتشار بازی باقی مونده :دی
دوستان از نژادهای بازی اگر اطلاعاتی منتشر شده یه خبری هم به ما بدید ، من میخوام به صورت CO OP split screen بازی کنم و میخوام قویترین نژادها رو بردارم ...

فقط 3 روز تا انتشار بازی باقی مونده :دی
دوستان از نژادهای بازی اگر اطلاعاتی منتشر شده یه خبری هم به ما بدید ، من میخوام به صورت CO OP split screen بازی کنم و میخوام قویترین نژادها رو بردارم ...

عجيبه كه تا حالا بازي ليك نشده

انتظارات دوستان انگار خيلي بالاست:d

یعنی این بازی با این امتیازات خفنی که گرفته و محبوبیت و فروشی که نسخه ی اول داشته نباید 2 روز قبل از انتشار تاپیکش مهم بشه
یه مسلمونی هم پیدا بشه قابلیتهای نژادها رو بگه و معرفی کنه قبل از بازی آشنا بشیم ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or