Borderlands 2 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
- آقا Borderlands رو اوردین؟
- چی هست ؟!

یعنی این فروشنده ها خیلی خوبن ! :d باید بزنیم تو کار دانلود

جواب این دوستمون رو هم بدین لطفا سوال منم هست:

دوستان این بازی split screen داره؟

دوستان بازي شاهكاره زنده باد سرزمين هاي مرزي 2
من دان كردمش
از اين بازي خيلي انتظار بالايي داشتم كه خدا رو شكر نا اميد نشدم
هر كس از بازي هاي اول شخص سريع يا نقش افريني يا ..... اصلا هركي بازي دوس داره پيشنهاد ميكنم حتما بخره (اينقدر بازي خوبه جو گير شدم)
اسپليت اسكرين داره (تا اونجايي كه يادم مياد 4 نفر) - سيستم لينك داره - اصلا همه چي داره.
من الان مارك او نينجا رو تعطيل كردم اين رو ميزنم

امیدوارم داستانش مپل سری اول آبکی نباشه و پایان بازی هم قشنگ باشه.
قسمت یکش تا باس آخرش رو کشتن سریع بروبچها خداحافظی کردن رفتن! خیلی زورم اومد. یه دموی پایان درست حسابی نشونمون ندادن خستگیمون در بره.

دوستانی که بازی را تهیه کردن بیان بیشتر توضیح بدن از تفاوتهاش با نسخه ی قبل و از ویژگی نژادها و قویترین نژاد بازی و ...
{ من نسخه ی اول را از وسطها ول کردم و نتونستم با بازی ارتباط برقرار کنم چون داستان جالبی نداشت و ماموریتها هم صرفاً بکش برو جلو فلان آیتم را بردار و دوباره برگرد جای اول و دوباره به همین نحو تا ... ، لول دشمنها هم اصلاً معلوم نبود چی به چی بود یه جا میدیدی 50 تا تیر باید هد شات میکردی تا یه دشمن بمیره و مشکلات دیگه ای که باعث شد اصلاً خاطره ی خوبی از نسخه اول برام به جا نمونه ! اما با امتیارایی که نسخه ی دوم گرفته قلقلک شدم تجربش کنم .. }

دوستانی که بازی را تهیه کردن بیان بیشتر توضیح بدن از تفاوتهاش با نسخه ی قبل و از ویژگی نژادها و قویترین نژاد بازی و ...
{ من نسخه ی اول را از وسطها ول کردم و نتونستم با بازی ارتباط برقرار کنم چون داستان جالبی نداشت و ماموریتها هم صرفاً بکش برو جلو فلان آیتم را بردار و دوباره برگرد جای اول و دوباره به همین نحو تا ... ، لول دشمنها هم اصلاً معلوم نبود چی به چی بود یه جا میدیدی 50 تا تیر باید هد شات میکردی تا یه دشمن بمیره و مشکلات دیگه ای که باعث شد اصلاً خاطره ی خوبی از نسخه اول برام به جا نمونه ! اما با امتیارایی که نسخه ی دوم گرفته قلقلک شدم تجربش کنم .. }
مولانا جان ای کاش ادامه میدادی بازی رو ...
بازی اون قدر هم بد نبود ... اون سختی فقط به خاطر این بود که دشمنا لول ـشون بالاتر بود بازی پر بود از کوئیست های فرعی اگر اونا رو میرفتی لول آپ میشدی و راحت میرفتی جلو !
همه دشمنا قلق خاصی داشتن !
برای مثال غول آخر فقط کافی بود میرفتی میشستی جنوبی ترین نقطه و از اونجا خشاب ها روش خالی میکردی و باقی ماجرا !
تو شماره 2 داستان کمی بهتر شده و حتی از شخصیت های شماره یک هم استفاده کردن که باید برای رونالد رو نجات بدی !
در کل بازی خیلی امیدوار کننده هست و تجربه کردن ـش پیش نهاد میشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or