Molana
کاربر سایت
مولانا جان ای کاش ادامه میدادی بازی رو ...
بازی اون قدر هم بد نبود ... اون سختی فقط به خاطر این بود که دشمنا لول ـشون بالاتر بود بازی پر بود از کوئیست های فرعی اگر اونا رو میرفتی لول آپ میشدی و راحت میرفتی جلو !
همه دشمنا قلق خاصی داشتن !
برای مثال غول آخر فقط کافی بود میرفتی میشستی جنوبی ترین نقطه و از اونجا خشاب ها روش خالی میکردی و باقی ماجرا !
تو شماره 2 داستان کمی بهتر شده و حتی از شخصیت های شماره یک هم استفاده کردن که باید برای رونالد رو نجات بدی !
در کل بازی خیلی امیدوار کننده هست و تجربه کردن ـش پیش نهاد میشه !
خوب این نظر شخصی منه که این درست نبود که بازی گیمر را الزام به انجام ماموریتهای فرعی بکنه ! اساساً تعریف ماموریت های فرعی و جانبی نباید طوری باشه که بدون اونها نشه ماموریتهای اصلی را انجام داد ! در اینصورت که اصلاً نباید اسم ماموریت جانبی روش باشه !!
در کل نسخه ی اول با اینکه من به صورت CO OP بازیش کردم ولی برام مطلوب نبود البته با اونهمه نقد مثبتی که از همون نسخه ی اول شده بود مشخصه که بازی کوچکی نبود ولی خوب بالاخره سلیقه ها هم فرق می کنه و من تنها از طراحی محیط و سبک گرافیک هنری نسخه اول خوشم اومد و با بقیه ی المانهاش نتوانستم ارتباط برقرار کنم ... مثلاً یکی دیگه از مشکلاتش سیستم آپگرید بازی بود که به نظر من جالب طراحی نشده بود و خیلی مشکلات دیگه ...
البته این ها را میگم که دوستانی که نسخه ی دوم را گرفتند یک توضیحی در مورد تفاوتهاش در این موارد با نسخه ی اول بدن ...