Borderlands 2 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مولانا جان ای کاش ادامه میدادی بازی رو ...
بازی اون قدر هم بد نبود ... اون سختی فقط به خاطر این بود که دشمنا لول ـشون بالاتر بود بازی پر بود از کوئیست های فرعی اگر اونا رو میرفتی لول آپ میشدی و راحت میرفتی جلو !
همه دشمنا قلق خاصی داشتن !
برای مثال غول آخر فقط کافی بود میرفتی میشستی جنوبی ترین نقطه و از اونجا خشاب ها روش خالی میکردی و باقی ماجرا !
تو شماره 2 داستان کمی بهتر شده و حتی از شخصیت های شماره یک هم استفاده کردن که باید برای رونالد رو نجات بدی !
در کل بازی خیلی امیدوار کننده هست و تجربه کردن ـش پیش نهاد میشه !

خوب این نظر شخصی منه که این درست نبود که بازی گیمر را الزام به انجام ماموریتهای فرعی بکنه ! اساساً تعریف ماموریت های فرعی و جانبی نباید طوری باشه که بدون اونها نشه ماموریتهای اصلی را انجام داد ! در اینصورت که اصلاً نباید اسم ماموریت جانبی روش باشه !!
در کل نسخه ی اول با اینکه من به صورت CO OP بازیش کردم ولی برام مطلوب نبود البته با اونهمه نقد مثبتی که از همون نسخه ی اول شده بود مشخصه که بازی کوچکی نبود ولی خوب بالاخره سلیقه ها هم فرق می کنه و من تنها از طراحی محیط و سبک گرافیک هنری نسخه اول خوشم اومد و با بقیه ی المانهاش نتوانستم ارتباط برقرار کنم ... مثلاً یکی دیگه از مشکلاتش سیستم آپگرید بازی بود که به نظر من جالب طراحی نشده بود و خیلی مشکلات دیگه ...
البته این ها را میگم که دوستانی که نسخه ی دوم را گرفتند یک توضیحی در مورد تفاوتهاش در این موارد با نسخه ی اول بدن ...

بچه ها کسی مشکل ارور دادن بازی رو داره؟ 10تا دیسک عوض کردم ولی هنوزم میگه disc is unreadable تا منو میره بعضی وقتام یکم میره جلو ولی میندازه بیرون.....باید اینم burner max خرید؟!

بچه ها کسی مشکل ارور دادن بازی رو داره؟ 10تا دیسک عوض کردم ولی هنوزم میگه disc is unreadable تا منو میره بعضی وقتام یکم میره جلو ولی میندازه بیرون.....باید اینم burner max خرید؟!

خیلی از سایتا به صورت 97درصد و LT 2 هم گذاشتن بعید می دونم الزامی برای LT 3 داشته باشه ...
فقط نمی دونم با LT2 و رایت 97درصد روی هارد به راحتی نصب میشه یا دنگ و فنگ داره

اون اوايل بازي ، توي سرزمين يخ بندان ، اون جايي كه مي گه 4 تا چيز جمع كن ، جيكار كنم؟

كسي نمي دونه ؟

---------- نوشته در 11:52 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:25 AM ارسال شده بود ----------

اون اوايل بازي ، توي سرزمين يخ بندان ، اون جايي كه مي گه 4 تا چيز جمع كن ، جيكار كنم؟

چيز سختي پرسيدم؟

كسي نمي دونه ؟
اون ماموریت،کوئست فرعی هستش،من توی یکی از اون قسمت هایی که روی نقشه مشخص کرده بود رفتم ولی چیز خاصی پیدا نکردم(کلا چیزی برای کشتن،گرفتن و .... نبود)البته قبلش اون منطقه رو پاک سازی کرده بودم!فعلا ماموریت های اصلی رو دارم میرم تا بعدا برم سراغ کوئستش....به نظرم شما هم این کارو انجام بده.......

فعلا معلوم نیست ولی من یادم نمیاد بازی ها 2K کُد آنلاین داشته باشه !
حتی بازی های راک استار !
در ضمن بازی 2 روز دیگه ریلیز رسمی ـشه از الان وصل نشید ...
به هر حال من پایه Co op هستم
francsec68

---------- نوشته در 01:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:11 PM ارسال شده بود ----------

بازی شروع خیلی عالی داره !
اگر شماره یک رو بازی کرذه باشین یه اسکین و یه کلاه ویژه بهتون میده !
شبیه به کلاه مستر چیف !:|:دی

---------- نوشته در 01:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:11 PM ارسال شده بود ----------

بازی شروع خیلی عالی داره !
اگر شماره یک رو بازی کرذه باشین یه اسکین و یه کلاه ویژه بهتون میده !
شبیه به کلاه مستر چیف !:|:دی

باید تمومش کرده باشیم حتما ؟ :دی من 1 رو روی pc تموم کردم ولی یکمی هم روی 360 رفتم باز

باید تمومش کرده باشیم حتما ؟ :دی من 1 رو روی pc تموم کردم ولی یکمی هم روی 360 رفتم باز
فقط باید Save شماره یک رو تو پروفایل خودت داشته باشی !
بازی در یک کلام واقعا فوق العاده ـس !
خیلی خیلی خوب درست ـش کردن !
موسیقی همون تم قبلی رو داره و موقع شدت گرفتن درگیری ها تو مبارزات موسیقی تُند میشه ...
دشمنا پیشرفت کردن ...مثلا آخرای جونشون میخورن زمین و طبیعی تر شده
محیط خیلی گسترده هست
بازی خیلی فانه ... دیالوگ ها بین کارکتر ها عالی کار شده و طنز گونه ـس !
در کل عمرتون بر فناست اگر حداقل Single Player ـش رو نرین !:دی
Coop بماند !!

فقط باید Save شماره یک رو تو پروفایل خودت داشته باشی !
بازی در یک کلام واقعا فوق العاده ـس !
خیلی خیلی خوب درست ـش کردن !
موسیقی همون تم قبلی رو داره و موقع شدت گرفتن درگیری ها تو مبارزات موسیقی تُند میشه ...
دشمنا پیشرفت کردن ...مثلا آخرای جونشون میخورن زمین و طبیعی تر شده
محیط خیلی گسترده هست
بازی خیلی فانه ... دیالوگ ها بین کارکتر ها عالی کار شده و طنز گونه ـس !
در کل عمرتون بر فناست اگر حداقل Single Player ـش رو نرین !:دی
Coop بماند !!

از تفاوتهاش با نسخه ی قبل هم بگو ، همچنین از ویژگی های نژادهای مختلف ...

---------- نوشته در 03:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:14 PM ارسال شده بود ----------

خیلی از سایتا به صورت 97درصد و LT 2 هم گذاشتن بعید می دونم الزامی برای LT 3 داشته باشه ...
فقط نمی دونم با LT2 و رایت 97درصد روی هارد به راحتی نصب میشه یا دنگ و فنگ داره

ظاهراً بازیش فقط روی LT 3 جواب میده ... !
دوستان کسی در این زمینه اطلاعاتی نداره !؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or