نه آخه من ترافی هورم ،پلات بدون 100% ببینم عصبیم می کنه:d B1 هم فقط از ClapTrap ش خوشم اومد ولی همه رو گرفتم تا 100 کنم.Season pass شامل كاراكتر جديد اخري نميشه، فقط اولي مجاني ميشه. بعد DLC هاش خيلي جالب نيستن نگيريد هم ضرر نميكنيد.
:d من مهم نيست اصلا:dنه آخه من ترافی هورم ،پلات بدون 100% ببینم عصبیم می کنه:d B1 هم فقط از ClapTrap ش خوشم اومد ولی همه رو گرفتم تا 100 کنم.
راستی،می گن تو B2 دیگه جلوی modding رو گرفتن راسته؟ (برا دی ال سی Mad Moxxi مجبور شدم از اون اسلحه های یه شلیکش هر دشمنی رو می کشه بسازم)
ولي اون DLC اولي خوب بود بعدش ضعيف شدن. B1 باز خيلي بهتر بودن به خصوص تايم گيم پليش بيشتر بود.
)بهترين كلاس assassin هستش مخصوصا وقتي Skill هاس رو درست بريد:d با Shield The Bee همرو راحت ميشه كشت.
Season pass شامل كاراكتر جديد اخري نميشه، فقط اولي مجاني ميشه. بعد DLC هاش خيلي جالب نيستن نگيريد هم ضرر نميكنيد.
من ايتم زياد دارم خواستي بگو بهت بدم:d فقط لول هاش بالاي ٥٠-٦٠ هست
من اصلن با کلاس اساسین حال نکردم نمیدونم چرا!جدا در مورد کلاس Assassin ؟ قابلیت ویژه ش و استایل مبارزش چطور هست ؟ خوشت اومده ؟
من با کلاس Salvador شروع کردم و خیلی به دلم ننشست و با قابلیت ویژش بد مشکل داشتم.
الان با Commando لول 18 هستم و دیگه Sanctuary رو تموم کردم و رفتم بخش بعدی.
من با Commando دارم شاخه رسیدن به نوک برای ماشین گان خودکار رو می رم برای Skiil ها.این کلاس رو رفتید ؟
دوستانی که با Commando بازی کردند ممنون می شم نظر بدن.
--------------------------------------------------------------------
من فکر کنم تا لول 20 برسم کم کم برم سمت یک کلاس دیگه تا کنار Commando به صورت موازی بازی کنم ، برای انتخاب بین Siren و َAssassin شک دارم ، به نظرتون کدوم کلاس بهتر؟ ( DLC که فعلا زود برای انتخاب دو کلاس انتخابیش)
دوستان دیگه برای کلاس ها نظرشون رو بگن ، مرسی.
------------------------------------------------------------------
این بازی به این خدایی ، حیف تاپیکش کم شور و حال باشه انصافا:bighug::d ، یعنی این دو سه ماهی که صرف بازی کردم ، نظرم نسبت به هر چی بازی در فاز شوتر عوض کرده و در کنارش نقش آفرینی بازی هم اگرچه خیلی عمیق نباشه ( هر چند هست) ولی کاملا سرجاش قرار داره و واقعا با حال و هوای شوتر بازی جور هست. اینکه پشت کاور نوشته " A New Era OF Shoot And Loot " بد جوری راسته انصافا ، دمشون گرم - در هر زمینه ای بازی بدجوری درگیر کنندس و توی بخش اسلحه های سر سام آور هم که دیگه نقطه اوج بازی هست، واقعا گاهی به جایی می رسی اصلا ارضا نمی شی و هی بیشتر تمایل داری اسلحه های بازی رو امتحان کنی.
---------------------------------------------------------------
الان که برای پلاس رایگان شده ، دوستانی که علاقه دارند حتما بازی رو بگیرن ، عالیست.

من اصلن با کلاس اساسین حال نکردم نمیدونم چرا!
ولی وقتی کلاس کوماندو یا همون سرباز رو اسکیلشو ته کنی فکر کنم دو تا تیربار میندازه و حسابی دشنمو ابکش میکنه در کلاس با بلانسی هست و کار باهاش بنظرم راحت تر از بقیس.
واقعن بازی شاخی بود واسه خودش .. البته نمره هایی خوبی هم گرفت که بنظرم برازندشم بود.
حیف دستگاه قبلیم سوخت و سیو هامم پرید الان بخام شروع کنم خیلی عذابه از لول 0 :wallbash:
اونم با سیوی که همه کلاساشو تا تهش برده بودم بالا![]()

روند و محور بازی که همون شوتره و فقط تو اسکیل ها تفاوت داره اونم نه طوری که به چشم بیاد شدید فقط میگم کلاس اساسین باید موقع استفاده از اسکیل با شمشیر و از نزدیک مبارزه کنی ... واسه استفاده از اسکیل باید تا لئل 5 بری تا باز بشن.با بحثایی که درباره کلاس ها شد فکر کنم خیلی سلیقه ای باشه! من بیشتر دوست دارم رو شوترش تمرکز کنم. قبل شروع بازی بخش تمرینی چیزی نداره که بتونم دونه دونه کلاس ها رو تست کنم؟
Assassin همش تو Critical Hit خلاصه میشه نمیخواد حتما با شمیر نزدیک بشی وقتی توی اون حالت میری و skill اسنایپ رفته باشی همرو راحت میشه زدروند و محور بازی که همون شوتره و فقط تو اسکیل ها تفاوت داره اونم نه طوری که به چشم بیاد شدید فقط میگم کلاس اساسین باید موقع استفاده از اسکیل با شمشیر و از نزدیک مبارزه کنی ... واسه استفاده از اسکیل باید تا لئل 5 بری تا باز بشن.
از همون اول دو به دو برو سریع لول اونیکی هم بالا بره بعد تست کن.
ولی من پیشنهادم بهت همون کوماندو و سایرن هست.
اگه اون دختر کوچولوه(اسمش یادم رفته) واست بازه اونم تست کن فکر نکنم بدت بیاد.
قبل اینکه شروع کنیم به تیر زدن،ربات محترم کل دشمن ها رو ات و پار کرده بود! 
(البته من RPG ، قیافه رو به Skill ترجیه میدم!
)
)