Borderlands 2 | PS3

Season pass شامل كاراكتر جديد اخري نميشه، فقط اولي مجاني ميشه. بعد DLC هاش خيلي جالب نيستن نگيريد هم ضرر نميكنيد.
نه آخه من ترافی هورم ،پلات بدون 100% ببینم عصبیم می کنه:d B1 هم فقط از ClapTrap ش خوشم اومد ولی همه رو گرفتم تا 100 کنم.

راستی،می گن تو B2 دیگه جلوی modding رو گرفتن راسته؟ (برا دی ال سی Mad Moxxi مجبور شدم از اون اسلحه های یه شلیکش هر دشمنی رو می کشه بسازم)

نه آخه من ترافی هورم ،پلات بدون 100% ببینم عصبیم می کنه:d B1 هم فقط از ClapTrap ش خوشم اومد ولی همه رو گرفتم تا 100 کنم.

راستی،می گن تو B2 دیگه جلوی modding رو گرفتن راسته؟ (برا دی ال سی Mad Moxxi مجبور شدم از اون اسلحه های یه شلیکش هر دشمنی رو می کشه بسازم)
:d من مهم نيست اصلا:d:)) ولي اون DLC اولي خوب بود بعدش ضعيف شدن. B1 باز خيلي بهتر بودن به خصوص تايم گيم پليش بيشتر بود.
نميدونم، وقتي 50 شدي برو فقط باس هارو بكش. اسلحه Legendary بگيري البته بايد حتما Shield The Bee رو داشته باشي به خصوص براي اون كرم بزرگه(اسمش يادم رفته:)))
كلا بازي كردن بدون Shield The Bee بي فايدس:d بهترين ايتم بازيه.

بهترين كلاس assassin هستش مخصوصا وقتي Skill هاس رو درست بريد:d با Shield The Bee همرو راحت ميشه كشت.
Season pass شامل كاراكتر جديد اخري نميشه، فقط اولي مجاني ميشه. بعد DLC هاش خيلي جالب نيستن نگيريد هم ضرر نميكنيد.
من ايتم زياد دارم خواستي بگو بهت بدم:d فقط لول هاش بالاي ٥٠-٦٠ هست

جدا در مورد کلاس Assassin ؟ قابلیت ویژه ش و استایل مبارزش چطور هست ؟ خوشت اومده ؟
من با کلاس Salvador شروع کردم و خیلی به دلم ننشست و با قابلیت ویژش بد مشکل داشتم.
الان با Commando لول 18 هستم و دیگه Sanctuary رو تموم کردم و رفتم بخش بعدی.
من با Commando دارم شاخه رسیدن به نوک برای ماشین گان خودکار رو می رم برای Skiil ها.این کلاس رو رفتید ؟
دوستانی که با Commando بازی کردند ممنون می شم نظر بدن.
--------------------------------------------------------------------
من فکر کنم تا لول 20 برسم کم کم برم سمت یک کلاس دیگه تا کنار Commando به صورت موازی بازی کنم ، برای انتخاب بین Siren و َAssassin شک دارم ، به نظرتون کدوم کلاس بهتر؟ ( DLC که فعلا زود برای انتخاب دو کلاس انتخابیش)
دوستان دیگه برای کلاس ها نظرشون رو بگن ، مرسی.
------------------------------------------------------------------
این بازی به این خدایی ، حیف تاپیکش کم شور و حال باشه انصافا:bighug::d ، یعنی این دو سه ماهی که صرف بازی کردم ، نظرم نسبت به هر چی بازی در فاز شوتر عوض کرده و در کنارش نقش آفرینی بازی هم اگرچه خیلی عمیق نباشه ( هر چند هست) ولی کاملا سرجاش قرار داره و واقعا با حال و هوای شوتر بازی جور هست. اینکه پشت کاور نوشته " A New Era OF Shoot And Loot " بد جوری راسته انصافا ، دمشون گرم - در هر زمینه ای بازی بدجوری درگیر کنندس و توی بخش اسلحه های سر سام آور هم که دیگه نقطه اوج بازی هست، واقعا گاهی به جایی می رسی اصلا ارضا نمی شی و هی بیشتر تمایل داری اسلحه های بازی رو امتحان کنی.
---------------------------------------------------------------
الان که برای پلاس رایگان شده ، دوستانی که علاقه دارند حتما بازی رو بگیرن ، عالیست.

جدا در مورد کلاس Assassin ؟ قابلیت ویژه ش و استایل مبارزش چطور هست ؟ خوشت اومده ؟
من با کلاس Salvador شروع کردم و خیلی به دلم ننشست و با قابلیت ویژش بد مشکل داشتم.
الان با Commando لول 18 هستم و دیگه Sanctuary رو تموم کردم و رفتم بخش بعدی.
من با Commando دارم شاخه رسیدن به نوک برای ماشین گان خودکار رو می رم برای Skiil ها.این کلاس رو رفتید ؟
دوستانی که با Commando بازی کردند ممنون می شم نظر بدن.
--------------------------------------------------------------------
من فکر کنم تا لول 20 برسم کم کم برم سمت یک کلاس دیگه تا کنار Commando به صورت موازی بازی کنم ، برای انتخاب بین Siren و َAssassin شک دارم ، به نظرتون کدوم کلاس بهتر؟ ( DLC که فعلا زود برای انتخاب دو کلاس انتخابیش)
دوستان دیگه برای کلاس ها نظرشون رو بگن ، مرسی.
------------------------------------------------------------------
این بازی به این خدایی ، حیف تاپیکش کم شور و حال باشه انصافا:bighug::d ، یعنی این دو سه ماهی که صرف بازی کردم ، نظرم نسبت به هر چی بازی در فاز شوتر عوض کرده و در کنارش نقش آفرینی بازی هم اگرچه خیلی عمیق نباشه ( هر چند هست) ولی کاملا سرجاش قرار داره و واقعا با حال و هوای شوتر بازی جور هست. اینکه پشت کاور نوشته " A New Era OF Shoot And Loot " بد جوری راسته انصافا ، دمشون گرم - در هر زمینه ای بازی بدجوری درگیر کنندس و توی بخش اسلحه های سر سام آور هم که دیگه نقطه اوج بازی هست، واقعا گاهی به جایی می رسی اصلا ارضا نمی شی و هی بیشتر تمایل داری اسلحه های بازی رو امتحان کنی.
---------------------------------------------------------------
الان که برای پلاس رایگان شده ، دوستانی که علاقه دارند حتما بازی رو بگیرن ، عالیست.
من اصلن با کلاس اساسین حال نکردم نمیدونم چرا!
ولی وقتی کلاس کوماندو یا همون سرباز رو اسکیلشو ته کنی فکر کنم دو تا تیربار میندازه و حسابی دشنمو ابکش میکنه در کلاس با بلانسی هست و کار باهاش بنظرم راحت تر از بقیس.
واقعن بازی شاخی بود واسه خودش .. البته نمره هایی خوبی هم گرفت که بنظرم برازندشم بود.
حیف دستگاه قبلیم سوخت و سیو هامم پرید الان بخام شروع کنم خیلی عذابه از لول 0 :wallbash:
اونم با سیوی که همه کلاساشو تا تهش برده بودم بالا =((

من اصلن با کلاس اساسین حال نکردم نمیدونم چرا!
ولی وقتی کلاس کوماندو یا همون سرباز رو اسکیلشو ته کنی فکر کنم دو تا تیربار میندازه و حسابی دشنمو ابکش میکنه در کلاس با بلانسی هست و کار باهاش بنظرم راحت تر از بقیس.
واقعن بازی شاخی بود واسه خودش .. البته نمره هایی خوبی هم گرفت که بنظرم برازندشم بود.
حیف دستگاه قبلیم سوخت و سیو هامم پرید الان بخام شروع کنم خیلی عذابه از لول 0 :wallbash:
اونم با سیوی که همه کلاساشو تا تهش برده بودم بالا =((

- آره امین ، کلاس Commando خیلی کلاس روی فرم و کلا در دسترسی هست ، من تا الان که لول 18 هستم خیلی حال کردم باهاش ، ولی به 20 برسم سمت Siren یا Assassin می رم کنار همین کلاس.
- کلاس سرباز یه شاخ از Skill point ها واسه همونی گفتی فکر کنم و تعداد تیربارها دو تا می شه ، یکیشم که تیربار انگار تبدیل به یک نووک می کنه ، اون یکیش که بیشتر شاخه سلامتی و زره هست یادم نیست.
- دمت گرم ، آره انصافا بازی محشری بود و هست ، شخصا بخوام از زمانی PS3 دارم و بازی می کنم 10 تا بازی فوق العاده رو نام ببرم یکیش همین B2 بوده برام بی شک، بازی انقدر مفصل که واقعا جای هیچ حرفی نمی زاره. واقعا توی یک سطح دیگه ای قرار گرفته از تجربه یه شوتر نقش آفرینی و یک بازی مفصل.
- حیف شد واقعا. دقیقا چند تا لول داره بازی ؟

دوستان دقیقشو بگن اگه اشتباه میگم.
نرمالو که تموم کنی میتونی روی هانتر مد بری بعدشم اولترا هانتر مد.
روی هانتر لول دشمن ها از 34 فکر کنم شروع میشد.
من همه رو 50 کرده بودم و لولشون دیگه بالاتر نمیرفت و فکر کنم باید dlc بخری واسه لول اپ کاراکترها.
اون کرمه که اخر بازی وا میشه رو باید 2-3 نفری زد خصوصن روی هانتر مد .. ولی چه ایتم های تاپی میداد ;)

با بحثایی که درباره کلاس ها شد فکر کنم خیلی سلیقه ای باشه! من بیشتر دوست دارم رو شوترش تمرکز کنم. قبل شروع بازی بخش تمرینی چیزی نداره که بتونم دونه دونه کلاس ها رو تست کنم؟

با بحثایی که درباره کلاس ها شد فکر کنم خیلی سلیقه ای باشه! من بیشتر دوست دارم رو شوترش تمرکز کنم. قبل شروع بازی بخش تمرینی چیزی نداره که بتونم دونه دونه کلاس ها رو تست کنم؟
روند و محور بازی که همون شوتره و فقط تو اسکیل ها تفاوت داره اونم نه طوری که به چشم بیاد شدید فقط میگم کلاس اساسین باید موقع استفاده از اسکیل با شمشیر و از نزدیک مبارزه کنی ... واسه استفاده از اسکیل باید تا لئل 5 بری تا باز بشن.
از همون اول دو به دو برو سریع لول اونیکی هم بالا بره بعد تست کن.
ولی من پیشنهادم بهت همون کوماندو و سایرن هست.
اگه اون دختر کوچولوه(اسمش یادم رفته) واست بازه اونم تست کن فکر نکنم بدت بیاد.

روند و محور بازی که همون شوتره و فقط تو اسکیل ها تفاوت داره اونم نه طوری که به چشم بیاد شدید فقط میگم کلاس اساسین باید موقع استفاده از اسکیل با شمشیر و از نزدیک مبارزه کنی ... واسه استفاده از اسکیل باید تا لئل 5 بری تا باز بشن.
از همون اول دو به دو برو سریع لول اونیکی هم بالا بره بعد تست کن.
ولی من پیشنهادم بهت همون کوماندو و سایرن هست.
اگه اون دختر کوچولوه(اسمش یادم رفته) واست بازه اونم تست کن فکر نکنم بدت بیاد.
Assassin همش تو Critical Hit خلاصه میشه نمیخواد حتما با شمیر نزدیک بشی وقتی توی اون حالت میری و skill اسنایپ رفته باشی همرو راحت میشه زد
دختره وقتی skill هاش رو کامل میکنی از همه کلاس ها قوی تر میشه رباته خیلی قوی میشه:d

آخرین ویرایش:
رباته چی؟ اونم به نظر Perk های خوبی داره.

پ.ن:شیطونه می گه بیخیال Season Pass شم.به جاش با پولش می تونم دو سیزن Walking Dead یا چیزدیگه ای که واقعا ازش لذت ببرم بخرم. (در واقع اینجا باید بگم فرشته هه میگه:d )

پ.ن:آهان Assassin کلاس همون رباته س.

آخرین ویرایش:
این صادق با رباتش اومده بود باهامون بازی میکرد، رسما ما داشتیم ربات صادق رو نگاه میکردیم! =)) قبل اینکه شروع کنیم به تیر زدن،ربات محترم کل دشمن ها رو ات و پار کرده بود! =))
ولی بهترین کلاس،همون اساسین ـه! >:) (البته من RPG ، قیافه رو به Skill ترجیه میدم! :-" )

-کلاس Salvador که حتی توی خیلی از نظرسنجی های فروم های مختلف هم درصد خیلی بالایی از سوی کاربرها نیاورده بود و خودم که مدتی باهاش بازی کردم واقعا ضعف کلاس نسبت به بقیه کاملا مشخص هست ( حتی تا اینجا که عملا مهارت های Siren & A تجربه نکردم ) ولی طبق مهارت هاشون ، ظلمی در حق کلاس Salvador شده ، حمل دو سلاح همزمان در زمانی محدود درسته حس فوق العاده ای توش هست و واقعا حال خوبی داره ولی درصد کارایی کلاس حداقل تا جایی بازی کردم خوب نبود، تنظیم سلاح ها توی این مورد به نظر کاملا ضروری می شه ( نکته مثبت حتی ) ، وقتی ویژگی Salvador فعال کنی با توجه به پراکندگی دشمن ها و درگیری ها ، اصلا نمی شه با یه دست شات گان ظرفیت پایین و یک مسلسل ظرفیت بالا به جایی رسید ، ( یکی می ره توی فاز Reload دیگه نمی فهمی داری چیکار می کنی اصلا:d) ولی خب شلیک همزمان دو تا RPG خالی از لطف نیست :d

Commandoبه نظرم کلاس روی فرم و در دسترس بازیس، از اونایی که هم فوق العاده درصد شوتر بازیش بیشتر ( با توجه به ویژگی خاصش که استفاده از یک ماشین گان خودکار هست ) هم کلاسی کلا باهاش حال می کنی.

Assassins که آقا صادق و امین بازی و تعریف کردن و فکر کنم خاص تر باشه نسبت به دو تای قبلی ، Siren هم فکر کنم توی نگاه اول کلاس جادوگر بازیس :d و باید جالب و جالب ترین باشه.

توی دو کلاس اولین DLC هم کلاس Mechromancer رو خیلی ازش تعریف کردن و پا به پای Siren و Commando و Assassin جز کلاس های پرطرفدار بازیس و حتی بیشتر ( ربات نابودگر بازی هم فکر می کنم به این کلاس تعلق داره و کلا خیلی ازش تعریف کردن،بد قوی /:))

( نمی دونم این مورد رو اشتباه می کنم یا نه ، ولی تاثیر کلاس ها فکر می کنم توی قرار گیری سلاح های سازگار با کلاس هم دیده می شه ، تا جایی یادم با کلاس Salvador بیشتر اسلحه ها سازگار با شخصیت بازی و روی فرم اسلحه های سنگین و نیمه سنگین بود، ولی توی Commando بیشتر اسلحه های نزدیک به سرباز می بینی ، نمی دونم تا چه ادامه داره ولی تا حدودی دیده می شه )

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or