ps.3
کاربر سایت
ممنون این روش برای همه بازی ها عملی هست ؟ در ضمن ویندوزم 8 هست اشکالی که به وجود نمیاره؟
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2
اين جا مال ps3 هست نه كامپيوترممنون این روش برای همه بازی ها عملی هست ؟ در ضمن ویندوزم 8 هست اشکالی که به وجود نمیاره؟
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2
شما صفحه قبل رو بخون متوجه ميشي چرا پرسيده هيچ ربطي به pc نداره در مورد برنامه save editor پرسيده . الكي اسپم نديد:dاين جا مال ps3 هست نه كامپيوتر
قدرتیش اینه که تبری دستش میگیره و میتونه از نزدیک و یا با پرتابش دشمن ها رو نفله کنه! :d
البته توی این عملایت خودش نمیمیره که هیچ،زنده هم میشه! :d
(البته نه DLC
:d )این رو هم گفتن، 11 LVL اضافه میگردد! :d و دوم آپریل به قیمت 5$ عرضه میشه! البته برای Season Passدارها،مجانی میباشد! :dDLC جديد مثل اينكه level cap رو زياد ميكنه
:d و گفتن ماه June میادش! :dنیستDLC Psycho pack هم عرضه شد فقط نميدونم براي season pass مجاني هست يا نه![]()

پولم كجا بود اينو بگيرمنیست
این تازه عرضه شده ؟ :d پس چرا من فکر میکردم خیلی وقته عرضه شده؟ :d توی بازی Class Modـش پیدا میشد![]()
تازه عرضه شده اون به خاطر اپديت جديد بوده حتما:dاپدیت بازی که حدوده 570 مگه.میشود یکی کلاس ها بازی رو توضیح بده؟ بهترین کلاس چیه؟ برای اکشن تر شدن و سریعتر شدن بازی؟ کلا یه کلاس ها رو معرفی کنید تا فری شد میگیریم گیج نزنیم موقع انتخاب کاراکتر:dچقدر آپدیت اومده برا بازی حجمشون منظورمه؟![]()
دو تا کاراکتر جدید توشونه و واسه لول اپ هم احتیاجه.دوستان این Season pass ش به جز چهار تا dlc اصلی چیز دیگه ای هم توش داره؟ مثلا کاراکترا و اون خرده dlc های level cap و....؟
اپدیت بازی که حدوده 570 مگه.
کلاس ها که سلیقه ای بیشر من بیتر با کلاس سرباز حال میکنم بعدشم با مایا با بقیه خیلی فاز نگرفتم.
در کل بازیش جوریه که مطمئن باش مثل اکثقر کسایی که گرفتن با همه کلاسها دوست داری بازی کنی و بازیو تموم کنی چون تو شوترها جز بهترین هاست از نظر تنوع اسلحه و اثرش رو دشمنها.
- - -ویرایش - - -
دو تا کاراکتر جدید توشونه و واسه لول اپ هم احتیاجه.
هر کودوم یه اسکیل خاص دارن مثلن سرباز یه ماشین خودکار شلیک میندازه و مایا میتونه یه کره ایجاد کنه و دشمن رو برای مدتی توش معلق کنه و میشه حسابی گلوله و نارنجک حوالش کرد .. زیرو شمشیر رو با دمیج بالا وارد میکنه و اون کوتوله میتونه همزمان دوتا اسلحه رو شلیک کنه .. یکی از کاراکترهای dlc هم یه ربات ظاهر میکنه که خیلی عالیه .. چون مدت زیادیه اسم اشون دقیق یادم نیست.مرسی درباره قابلیت ها هر کلاس یه توضیح میدی یا لینکی چیزی داری؟