Borderlands 2 | PS3

دیروز کاراکتر جدید هم رونمایی گشت! :d اسمش Krieg میباشد! به شدت بی اعصابه :-" قدرتیش اینه که تبری دستش میگیره و میتونه از نزدیک و یا با پرتابش دشمن ها رو نفله کنه! :d
+وقتی هم رو به موت میشه،دیگه یکجا نمیشینه که با تفنگ بزنه! دینامیت پرت میکنه! و همینطور سریع حرکت میکنه! علاوه بر پرتاب دینامیت ها،میتونه بره توی دل دشمن و انتحاری بزنه:-" البته توی این عملایت خودش نمیمیره که هیچ،زنده هم میشه! :d
این هم عکسش :

صورت های خفنی هم داشت! :d کاش یک سری کلاه خفن برای Zer0 میدادن:| (البته نه DLC :-" :d )
این کاراکتر ماه می به قیمت 10$ عرضه میگردد! :d
اطلاعات بیشتر هم به زودی...
---
DLC جديد مثل اينكه level cap رو زياد ميكنه
این رو هم گفتن، 11 LVL اضافه میگردد! :d و دوم آپریل به قیمت 5$ عرضه میشه! البته برای Season Passدارها،مجانی میباشد! :d
---
و چهارمین DLC بخش داستانی هم معرفی شده به نام 'Bunkers & Badasses' ، هنوز تریلر این رو ندیدم:-" :d و گفتن ماه June میادش! :d

آخرین ویرایش:
میشود یکی کلاس ها بازی رو توضیح بده؟ بهترین کلاس چیه؟ برای اکشن تر شدن و سریعتر شدن بازی؟ کلا یه کلاس ها رو معرفی کنید تا فری شد میگیریم گیج نزنیم موقع انتخاب کاراکتر:dچقدر آپدیت اومده برا بازی حجمشون منظورمه؟:-/

میشود یکی کلاس ها بازی رو توضیح بده؟ بهترین کلاس چیه؟ برای اکشن تر شدن و سریعتر شدن بازی؟ کلا یه کلاس ها رو معرفی کنید تا فری شد میگیریم گیج نزنیم موقع انتخاب کاراکتر:dچقدر آپدیت اومده برا بازی حجمشون منظورمه؟:-/
اپدیت بازی که حدوده 570 مگه.
کلاس ها که سلیقه ای بیشر من بیتر با کلاس سرباز حال میکنم بعدشم با مایا با بقیه خیلی فاز نگرفتم.
در کل بازیش جوریه که مطمئن باش مثل اکثقر کسایی که گرفتن با همه کلاسها دوست داری بازی کنی و بازیو تموم کنی چون تو شوترها جز بهترین هاست از نظر تنوع اسلحه و اثرش رو دشمنها.

- - -ویرایش - - -

دوستان این Season pass ش به جز چهار تا dlc اصلی چیز دیگه ای هم توش داره؟ مثلا کاراکترا و اون خرده dlc های level cap و....؟
دو تا کاراکتر جدید توشونه و واسه لول اپ هم احتیاجه.

اپدیت بازی که حدوده 570 مگه.
کلاس ها که سلیقه ای بیشر من بیتر با کلاس سرباز حال میکنم بعدشم با مایا با بقیه خیلی فاز نگرفتم.
در کل بازیش جوریه که مطمئن باش مثل اکثقر کسایی که گرفتن با همه کلاسها دوست داری بازی کنی و بازیو تموم کنی چون تو شوترها جز بهترین هاست از نظر تنوع اسلحه و اثرش رو دشمنها.

- - -ویرایش - - -

دو تا کاراکتر جدید توشونه و واسه لول اپ هم احتیاجه.

مرسی درباره قابلیت ها هر کلاس یه توضیح میدی یا لینکی چیزی داری؟

مرسی درباره قابلیت ها هر کلاس یه توضیح میدی یا لینکی چیزی داری؟
هر کودوم یه اسکیل خاص دارن مثلن سرباز یه ماشین خودکار شلیک میندازه و مایا میتونه یه کره ایجاد کنه و دشمن رو برای مدتی توش معلق کنه و میشه حسابی گلوله و نارنجک حوالش کرد .. زیرو شمشیر رو با دمیج بالا وارد میکنه و اون کوتوله میتونه همزمان دوتا اسلحه رو شلیک کنه .. یکی از کاراکترهای dlc هم یه ربات ظاهر میکنه که خیلی عالیه .. چون مدت زیادیه اسم اشون دقیق یادم نیست.
ولی جالب ترین قسمت بازی تو انلاین دوئله که اگه طرفو بزنی میتونی تموم ایتم های طرف از رو جنازش ور داری :d
البته خداییش کلی ادم باحال (خارجی) تو انلاین هستن که فرت فرت! ایتم خوب به ادم میدن.

- - -ویرایش - - -

اینم بگم که علاوه بر اپگرید شخصی کاراکتر میتونید اسکیل اونم قویتر کنید .. مثلن تیر بار خودکار سباز بعد از اپگرید موشکم هم میزنه یا مقاومتش بیشتر میشه یا دمیج بالاتر و مدت موندگاری بیشتری رو پیدا میکنه.. بقیه کلاس ها هم همین طورن ولی چه افلاین دو نفره و چه انلاین چهر نفره خیلی خیلی لذت بخشتره.
راستی یه کلک هم میگم واسه لول اپ عالیه.
چون دشمن های بازی بسته به لول کاراکتر بالا میرن سرچ کنید و ببینید کی مثلن داره با لول بالا بازی میکنه بعد سریع وارد بازیش بشین و برین یه جای پرت تو نقشه و الکی بچرخید .. طرف هر کی رو بزنه و هر پولی دربیاره واسه شما هم حساب میشه و دو سوته لول تون میترکه.
اگرم انلاین بازی نکردید با یه کاراکتر بازی رو تموم کنید حدوده لول 32 و بعد دوباره که درجه سختی بالاتر رو انتخاب کردید بازی رو دونفره کنید و بگذارید نفر دوم تو همون جا بمونه و خود به خود شاهد لول اپ شدن سریعش باشد.
البته تو موارد خیلی کمی هم پیش میاد که مجبورید با دسته دو طرفو بیارید ولی خیلی کم پیش میاد و به لول اپ شدن سریعش می ارزه ;)

بهترين كلاس assassin هستش مخصوصا وقتي Skill هاس رو درست بريد:d با Shield The Bee همرو راحت ميشه كشت.
Season pass شامل كاراكتر جديد اخري نميشه، فقط اولي مجاني ميشه. بعد DLC هاش خيلي جالب نيستن نگيريد هم ضرر نميكنيد.
من ايتم زياد دارم خواستي بگو بهت بدم:d فقط لول هاش بالاي ٥٠-٦٠ هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or