Bodycount | X360 Thread

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
co op آفلاین داره !؟ دونفرش هم حال نمیده !؟ یعنی از K&L و AOT هم بدتره !؟

ظاهرا فقط مولتی خوبی داره خود بازی که داغونه من سینگل زدم اصلا حال نداد

---------- نوشته در 03:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:39 PM ارسال شده بود ----------

دیگه بازی 2000 ت.منی این حرفا رو نداره!!!

3000 تومن بعدشم حرف این چیزا نیست اینارو خودم قبلا می گفتم دیگه با داشتن ارشیو از 200 تا بازی 360 مشخصه

بحث اینجا هست نخری هم هیچ چیزی رو از دست نمی دی چون بازی نمی کنیش مگه فنش باشی یا بخوای مولتی بری که اصلا با حرفا کاری ندارن می خرنش

یعنی خوشم میاد گیم اسپات باهام اکثرا هم عقیده بوده اینم یه نمره ی 5.5 که درخور بازی هست پست قبلیم گفتم 6 هم زیادشه پولکی به اینجا رسیده بعد یه عده مسخره بازی در اوردن

یکی نیست به codemaster بگه اقا شما که تجربه ی ساخت(انتشار) شوتر پیدا کردی و شکست خوردی پس بیخیال شو به همون ریسینگ بچسب که واقعا داری عالی کار میکنی نه دو تا flashpoint ها درخور بودند اینم از این black عجب بازی بود

یکی نیست به codemaster بگه اقا شما که تجربه ی ساخت(انتشار) شوتر پیدا کردی و شکست خوردی پس بیخیال شو به همون ریسینگ بچسب که واقعا داری عالی کار میکنی نه دو تا flashpoint ها درخور بودند اینم از این black عجب بازی بود
ای گفتی به خدا منم همینو میگم

من اولاش خيلي تو نخ اين بازي بودم (وقتي معرفي شد) . اما اولين تريلر رو كه ديدم امتياز ول ميداد و جنگولك بازي داشت بي خيالش شدم گفتم اين مزخرفي بيش نيس.

الان هم De :Hr هست بسي فاز ميده ، برويم پوست خود را آپگريد كنيم :d

دوستان یکی بیاد از بازی بگه دیگه!
یعنی انقدر مضخرف ــه که کسی نخریده؟!
من بع دلیل اینکه از بازی های قدیمی عقب موندم الان دارم قدیمی ها رو به قیمت سرسام آور 1200 تومن میخرم و بازی میکنم وقت ندارم واسه این:دی

من که با بازی حال کردم گرافیکش خوبه اسلحه‌ها هم جالبن فقط کمن. خیلی‌ هم من رو یاد black انداخت هم اسلحه‌ها هم دشمن‌ها استایل black رو دارن. بدیهاش اینه که بازی hud مسخره و شلوغی داره! رنگه آبی‌ آسمونی! مگه مهد کودکه! نارنجی بود یا اصلا میشد برداشتش خیلی‌ خوب میشد مثل خود black که صفحه خالی‌ بود. مثل بولت استورم skill shot داره که اصلا به بازی نمیاد تازه ی شمارنده کمبو بالای صفحه میاد یک هشتم صفحه‌رو میگیره در صورتی‌ که کاملا بیخود هستش. دشمن هارو هم که میکشید ازشون orb میفته که بازم مسخرست و به جو بازی نمیاد کلا مشکل اصلی‌ من با بازی همین مزخرفات اضافی هستش. نشونه گیری رو هم ممکنه خیلی‌‌ها باهاش حال نکنن ولی‌ اصلا برا تنوع بد نیست! اگه انقدر اذیت میکنه به یاد بازیها ی قدیم بدون زوم برید بازیرو! خوبیاش اسلحه هاش با اینکه کمن ولی‌ خوش دستن و تیر اندازی باهاشون حال میده (البته نه همشون!) گرافیکش از اونی‌ که فکر می‌کردم خیلی‌ خیلی‌ بهتر هستش فکر می‌کردم مثل بازی هم سبک و هم موتورش فلش پوینت با گرافیک لهی طرف باشیم ولی‌ خیلی‌ از اون بهتره محیط‌ها پر جزئیات ،تخریب پذیر ،تقریبا بزرگ، با فریم ریت مناسب، بافتها هم تقریبا خوبن. گیم پلی هم سریع هستش و با توجه به درو دیوار با تیر هم خراب میشه لذت بخش هستش. بازیرو بگیرید از امثال cartel و brink خیلی‌ بهتر هست.در کلّ گیم اسپات خیلی‌ تو حق بازی نامردی کرده به اشغالی مثل brink داده ۶ بد به این داده ۵.۵! نمرهٔ ۶ ign خیلی‌ عادلانه تر هستش و خود من هم بهش ۷ میدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or