Bodycount | X360 Thread

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بازی کلا قابل تحمل بود به جورایی غیر از این داستان زوم کردنش . که وقتی زوم میکنی نمیتونی راه بری واقعا lol داره . معلوم نیست چه فکری کردن و از کجاشون درآوردن این حرکت رو ! خیلی افتضاح هستش و واقعا غیر قابل تحمل

یکی از دوستانی که دمو رو بازی کرده بگه بالاخره این بازی ارزش گرفتن رو داره یا نه؟!یا وقتمون رو بزاریم درایور و Deus Ex بهتره؟

آره اون 2 تا خیلی بهترن . تو تصور کن زوم میکنی نمیتونی راه بری . اعصابت خورد نمیشه ؟
به نظر من همین دلیل کافیه تا بازی رو نگیری

quote_icon.png
نوشته شده توسط IcE_bOy
یکی از دوستانی که دمو رو بازی کرده بگه بالاخره این بازی ارزش گرفتن رو داره یا نه؟!یا وقتمون رو بزاریم درایور و Deus Ex بهتره؟
آره اون 2 تا خیلی بهترن . تو تصور کن زوم میکنی نمیتونی راه بری . اعصابت خورد نمیشه ؟
به نظر من همین دلیل کافیه تا بازی رو نگیری
من هم دموی این بازی رو بازی کردم
واقعا نا امید شدم ...
نمیدونم این قضیه بازی های افتضاح تا کی ادامه داره
اول BRINK بعدش CALL OF JOHAREZ بعدش BODYCOUNT و ..... درایور
کلا اوضاع بازی های که زیاد دارند سر و صدا میکنند خیلی داغون شده
کنترلش که همه فهمیدند خیلی مسخره هستش
گرافیک هم اونقدر تو دل برو نبود و کلا نچسب بود
صدا گذاری که افتضاح .... صدا تفنگهاش شنیدنی بودند هههههه=))
در کل نا امید شدیم رفت.........................:(

مثل اینکه بازی اپدیت داشبرد میخواد !
بله کاملا درسته.
این بازی دارای اپدیت داشبورد ورژن 13599 هست و در صورتی که کنسولتون دارای اپدیت داشبورد قدیمی تر هست با اپدیت به این ورژن درایوتون فلش شده و نیاز به انجام کپی خور مجدد دارید.

داشبور من 13146 با فریمور 1.9 هست .1.91 نیست اگه داشبورد رو به 13599 اپدیت کنم چه مشکلی پیش میاد ؟؟فکر کنم مثل قبل فقط بازیهای ap2.5 رو اجرا نمیکنه باقی رو اجرا میکنه درسته؟؟؟؟/

داشبور من 13146 با فریمور 1.9 هست .1.91 نیست اگه داشبورد رو به 13599 اپدیت کنم چه مشکلی پیش میاد ؟؟فکر کنم مثل قبل فقط بازیهای ap2.5 رو اجرا نمیکنه باقی رو اجرا میکنه درسته؟؟؟؟/

جای این سوال تو بخش firmware هست دوسته عزیز
این صحبتها چه ربطی به بازی داره؟

همین الان از توپ خونه برگشتم برادران اما*کن زدن ترکوندن مغازه هارو....2 3 تا تریلر بازی کپی برداشت شد....از یه جا پرسیدم BodyCount داری می خواستن با چوب و چماق بیوفتن به جونم!!!!:d
الکی این همه هم وقت گذاشتم رفتم تا اونجا )x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or