اقا من بازی گرفتم.ولی همین که DVD میذارم میگه باید ابدیت بشه.حالا چیکار کنم.
اقا 1.9 باشه نمی شه؟ مطمئن نیستم کدومه
اپدیت می گه کنم بکنم چی می شه؟ یه سایته نوشته اگه 1.9 دارید نباید اپدیتش بیاد درسته؟
این اخرین حرفه که غلطه اما اپدیت با 1.9 نوشته مشکلی نداره اگه 1.9 نباشه خر نکست رو می گیرم:d
اقا 1.9 باشه نمی شه؟ مطمئن نیستم کدومه
اپدیت می گه کنم بکنم چی می شه؟ یه سایته نوشته اگه 1.9 دارید نباید اپدیتش بیاد درسته؟
این اخرین حرفه که غلطه اما اپدیت با 1.9 نوشته مشکلی نداره اگه 1.9 نباشه خر نکست رو می گیرم:d
هم با LT 1.9 بازی قابل اجراست هم با LT 1.91 ، اگه هم وقتی دیسک بازی رو میگذارید پیام آپدیت میاد دلیلش اینه که داشبوردتون آخرین ورژن نیست و خود دیسک براتون آپدیتش میکنه به آخرین ورژن و هیچ مشکلی هم پیش نمیاد.

من همون لحظه که پست دادم اپدیت کردم چون یه سایت گفته بود که روی 1.9 جواب می ده معتبرم بود کسایی که 1.9 هم دارن بریزن هیچ مشکلی پیش نمیاد بدون هیچ مشکلی اجرا می شه
البته اینم بگم کسایی که برای بخش سینگلش می خوانش بازی جالبی نیست نخریدین هم چیزی از دست نمی دین

آقا مادیروز با کلی خوشحالی رفتیم بازی رو گرفتیم گذاشتیم تو دستگاه به خاطر این که این چند وقت بود بازی جدید نیومده بود کلی جو گیر بودیم آپدیت هم به جون خریدیم ولی چشمتون روز بد نبینه که وسط آپدیت متوقف شد گفت دیسکو در بیار دوباره بزار ماهم چند بار این کار رو انجام دادیم افاقه نکرد .15 هزار تومن پیاده شدیم
ولی حداقل پول کپی خور و LT1.91 رو فقط یه بار میدم :d