Blue dragon

• Thread starter Thread starter 007
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بالاخره دیسک 2 و 3 این بازی رسید نشستم بازی کردم از ساعت 1:30 تا 4:30 عصر
الان Undergrand River هستم
چقدر Level باشه خوبه ؟
من الان همه 26 Level دارن کمه ؟ یا زیاده یا متوسط ؟

با توجه به اينكه اولاي ديسك 2 هستيد خوبه;) راستي underground river كجا بود؟
73.gif

نمی دونم ! :biggrin1:
ببین من الان یه جایی گیر افتادم رفتم تو یه شهری که یه حفاظ سبز رنگ دورش و نمیزاره از اونجا برم بیرون
بعد رفتم پیش یه پیر مردی بعد شب شد دوباره پیر مرد رو پیدا کردم یه طناب پله مانند بود که از اونجا می رفت پایین رفتم پایین بعد یه جایی رسیدم که اگه می خواد اونو راه بندازه یه Switch می خواد این سویچ از کجا بیارم ؟

من جدیدا یه چیزی رو متوجه شدم وقتی با زیر نویس بازی میکنم تقریبا همه ی حواسم میره به نوشته ها برای همین سعی می کنم بدون زیرنویس بازی کنم.

من جدیدا یه چیزی رو متوجه شدم وقتی با زیر نویس بازی میکنم تقریبا همه ی حواسم میره به نوشته ها برای همین سعی می کنم بدون زیرنویس بازی کنم.
اينجور كه از داستان بازي هيچي نميفهمي:confused:
آقای ساکاگوچی تقریبا تا آخر ساخت Final Fantasy 12 توی Square Enix بوده ولی بعدا به خاطر اختلافات به microsoft رفته.
به مايكروسافت نرفته و الان تو كمپانيه mistwalker مشغوله كه البته روابط بسيار صميمانه اي با مايكروسافت داره

اگه يادت باشه تو دمو بعد از يه شكاف كه تو برفا بود نتونستي ديگه دنبال kluke بريد. از روستا بيايد بيرون تو حاشيه همون شكاف حركت كنيد تا به يه ستون بزرگ يخي برسيد كنارش بايستيد و با دكمه A اون رو فشار بديد تابيافته و يه مسير رو شكاف ايجاد بشه و بتونيد از طريق اون دنبال kluke بريد

واییییییییی چه کرده این ساکاگوچی بابا ایول ایول
عجب بازیه پیشنهاد می کنم اونایی که حتی از RGP بدشون میاد بخرن واقعا مهشره مخصوصا بعد اینکه دیسک 2 رو تموم می کنی واقعا چی شد ! خیلی عالی من حتما سعی می کنم تا همین امروز تمومش کنم دیسک 3 رو یعنی اصل بازی دیگه موندم چی بگم تو جوم الان حسابی
حتما بگیرید شاهاکاره شاهکار خدا می دونه این Lost Odyssey چیه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or