PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
من برای بار سوم بازیرو شروع کردم . بله تومب اف اودعون رو رو ازاد کردم و قولشو کشتم و رفتم کادرال وارد با اون پیرزن قرمزه که نشسته صحبت کردم . الان تازه به کادرال وارد رسیدم . با اریانا صحبت کردم گفتم بیاد اودعون چپل بعد دیگه باهام صحبت نکرد منظورتون از منطقه امن چیه همین که باس تومب اف اودون رو بکشیم امن میشه ؟

وقتی با آریانا صحبت کردی گزینه Tell about Odeon Chapel برات اومد ؟

کجا سختترین باس بازیه ؟ من بار دوم زدمش ! باس های دانجن ها رو ندیدی ؟ Bloodletting beast رو نزدی که چطور بابای آدم رو میاره جلوی چشمش ! بدتر از اون مدل کرم دار bloodletting beast هست که من رو رسما از زندگی نا امید کرد !

واسه زدن این باس ها از چه اسلحه ای استفاده کردی ؟ این باس ها رو بهتره با اسلحه های قدرتی بزنی مخصوصا لودویک . تبر هم عالیه . نمیدونم استراتژی دوستان واسه زدن این دو باس چیه ولی من که هر سری میخورم بهشون فقط میرم تو دلشون با لودویک . جاخالی - ضربه قدرتی همینجور راحت میزنمشون . به نظرم سخت نیست شما یه چند بار دیگه باهاشون مبارزه کنی میبینی خیلی سادست زدنشون

باس های دانجن ها رو ندیدم !!!:-j والا به نظرم سخت ترین باس دانجن ها یکیش اون سگه آتشی بود که اونم لم خاص خودش رو داشت و یکی دیگشون هم آمیگدالا بود که یکم اذیت می کرد وگرنه دانجن ها باس سختی نداشت شاید به خاطر اینکه خط سلامتی تو دانجن ها نصف میشه اذیت شدی وگرنه باس های بازی اصلی (هم دانجن ها هم باس های خود بازی ) یک صدم باس های دی ال سی هم چالش نداشتند

سگ آتیشی که خیلی راحت بود . بهترین اسلحه واسه زدنش لودویک هستش . بهترین و راحت ترین راه . نقطه ضعف بزرگش سرشه . همیشه به صورت آروم به سمت جلو حرکت میکنه در این حالت باید ضربه قدرتی رو با لودویک طوری تنظیم کنی که نقطه فرودش دقیقا بخوره به سرش . همینطوری خیلی راحت بدون هیچ نیازی به درگیری نزدیک میشه زدش دوستان امتحان کنند سادست . همچنین به اسلحه گرم هم حساسه . با Bone marrow ash دمیج خوبی میخوره اگه Bloodtinge خوبی داشته باشید

واسه زدن این باس ها از چه اسلحه ای استفاده کردی ؟ این باس ها رو بهتره با اسلحه های قدرتی بزنی مخصوصا لودویک . تبر هم عالیه . نمیدونم استراتژی دوستان واسه زدن این دو باس چیه ولی من که هر سری میخورم بهشون فقط میرم تو دلشون با لودویک . جاخالی - ضربه قدرتی همینجور راحت میزنمشون . به نظرم سخت نیست شما یه چند بار دیگه باهاشون مبارزه کنی میبینی خیلی سادست زدنشون

سگ آتیشی که خیلی راحت بود . بهترین اسلحه واسه زدنش لودویک هستش . بهترین و راحت ترین راه . نقطه ضعف بزرگش سرشه . همیشه به صورت آروم به سمت جلو حرکت میکنه در این حالت باید ضربه قدرتی رو با لودویک طوری تنظیم کنی که نقطه فرودش دقیقا بخوره به سرش . همینطوری خیلی راحت بدون هیچ نیازی به درگیری نزدیک میشه زدش دوستان امتحان کنند سادست . همچنین به اسلحه گرم هم حساسه . با Bone marrow ash دمیج خوبی میخوره اگه Bloodtinge خوبی داشته باشید
منم نگفتم سگ اتیشی سخته من همیشه با Saw Cleaver بازی می کنم الان هم تو ng++++++ هنوزم با Saw Cleaver بازی می کنم و کلا باهاش خیلی راحت ترم لودویک خیلی قدرت داره و دمیج وحشتناکی می اندازه ولی زیاد باهاش حال نمی کنم فقط اورفان رو با لودویک می زنم backstab با لودویک خیلی دمیج می اندازه برای اینکه تا جایی که ممکنه اون ژانگولر بازی های فاز دومش رو کمتر کنم با لودویک میرم خراکش لودویک و Beast Blood Pellet و بولد پیپره :D
کلا معتقدم به جز باس های دی ال سی (اورفان و لودویک و لورنس) بقیه باس های بازی خیلی راحت هستند اینو همون دور اولی که بازی کردم هم اینجا گفتم

• Like
Reactions: D_grayman
باس های دانجن ها رو ندیدم !!!:-j والا به نظرم سخت ترین باس دانجن ها یکیش اون سگه آتشی بود که اونم لم خاص خودش رو داشت و یکی دیگشون هم آمیگدالا بود که یکم اذیت می کرد
خدایی Amygdala توی دانجن با نصف جون بسی حال داد
من همه حرکات amygdala حفظ کردم بدون کم شدن قطره ای جون زدمش خیلی حال داد لامصب .:D
ای کاش تمام باس های بازی توی دانجن جمع میکرد با نصف خون میکشتیم
سختی بازی هم جذاب تر میشد.:D

من همه حرکات amygdala حفظ کردم بدون کم شدن قطره ای جون زدمش خیلی حال داد لامصب .:D
دقیقا باهات موافقم :D خدایی این بلادبورن خیلی راحت تر از بازی های قبلی فروم سافت شده بود اگه همه باس ها رو نصفه جون می زدیم ناجوانمردانه حال میداد:D
مثلا فکر کن با لودویک یا اورفان نصفه جون بجنگیم :D:| خیلی جذاب میشد

• Like
Reactions: D_grayman and tom71
منم نگفتم سگ اتیشی سخته من همیشه با Saw Cleaver بازی می کنم الان هم تو ng++++++ هنوزم با Saw Cleaver بازی می کنم و کلا باهاش خیلی راحت ترم لودویک خیلی قدرت داره و دمیج وحشتناکی می اندازه ولی زیاد باهاش حال نمی کنم فقط اورفان رو با لودویک می زنم backstab با لودویک خیلی دمیج می اندازه برای اینکه تا جایی که ممکنه اون ژانگولر بازی های فاز دومش رو کمتر کنم با لودویک میرم خراکش لودویک و Beast Blood Pellet و بولد پیپره :D
کلا معتقدم به جز باس های دی ال سی (اورفان و لودویک و لورنس) بقیه باس های بازی خیلی راحت هستند اینو همون دور اولی که بازی کردم هم اینجا گفتم

از اون جهت که صفحه پیش گفتی از سخت ترین باس های دانجن ها یکیش سگ اتیشیه. بهرحال اون سگه رو با لودویک یکبار امتحان کن خیلی راحت تره ضمن اینکه وقتی با لودویک میزنی تو کلش کیف میکنی مخصوصا وقتی استان میشه و اون هیکل گندش فرش زمین میشه .:D
لودویک زندگی منه. من تمام باس های بازی کلا تمام موجوداتی که در بازی نفس میکشن رو با لودویک میزنم

اگه نصف جون حال میکنی برو چالیس های سطح 5 اون سه تا تیک رو بزن همشون رو نصف جون بازی کن :D

دوستان یه توضیحی در مورد این چالیس ها میدین؟
چجوری باید درست استفاده کرد ازشون ؟
من چندتا جام دارم باید از کدوم تو کجا استفاده کنم؟

Sent from my SM-J120F using Tapatalk

من همیشه از Beasthunter Saif و threaded cane و ludwig's holy blade استفاده میکنم ، اما بیست هانتر از همشون قویتره ، علاوه بر رنج خیلی زیادش ، سرعت عجیبی هم داره و برای کاراکتر های skill build عالیه !توی حالت دومش مثل بقیه ی سلاح ها بزرگ نمیشه و کوچک میشه ! انیمیشن اتکش هم جوریه که با ضربه اول به جلو میپره و برای حمله کردن میتونی از دور ضربه بزنی و خودش میپره جلو ! امتحانش کردم حالت دومش که کوچیک و سریع هست از حالت دوم لودویگ که بزرگه دمیج بیشتری میزنه ! توی زمانی که لودویگ یک ضربه میزنه این سه تا ضربه میزنه و استامینای خیلی کمی هم مصرف میکنه ! برای باس هایی مثل bloodletting beast هم از حالت دوم threaded cane یا حالت اول saw cleaver استفاده میکنم چون این سلاح ها 20 درصد دمیج بیشتر روی Beast ها دارن !

• Like
Reactions: D_grayman

یکی از دوستان گفت خونه اریانا تو سنترال یارهام هست ولی تو ی و ت و ب دیدم خونه اون تو کادرال وارد بود .

چطور مگه؟:D
2تا جواب دارم واسه این سوال:
1 اینکه متاسفم که تا الان یه همچین بازیه نابیو نزدم!
2 اینکه پولمو ریختم به جوب چون اعصاب کل کل با سختیشو ندارم که خو همیشه از دومیه شروع میشه بعد به اولیه میرسه ولی در این مورد فک کنم از همون اول رفته سراغ اولیه!:دی

• Like
Reactions: Paradise Lost

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or