PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
ممنون ولی من جوابی پیدا نکردم . من دنبال کلید در بالای برج هستم
اون منطقه رو بهش میگن Upper Cathedral که متعلق به گروه Choir بوده . کلیدش رو باید از جیب زندانی شکنجه شده (از اعضای گروه Choir) در Yahar'gul, Unseen Village همونطوری که دوستمون شزح داده بردارید.

توی کادرال وارد سمت راست یک در باز میشه که به یک برج میرسه بالای برج یک در هست کلید در کجا هست ؟ و پایین برج که خیلی تاریکه چطور میشه رفت پایین چون دیدم یه موجود اون پایین هست و یک در بسته هم هست ؟
البته پایین اون برج هم میتونید تشریف ببرید که باید از بالا روی تخته ها بپرید و پایین برید دو منطقه داره اونجا که یکی کارگاه متروکه هست که در اونجا می تونید یکی از بند ناف ها رو پیدا کنید.

البته پایین اون برج هم میتونید تشریف ببرید که باید از بالا روی تخته ها بپرید و پایین برید دو منطقه داره اونجا که یکی کارگاه متروکه هست که در اونجا می تونید یکی از بند ناف ها رو پیدا کنید.
اون پایین رفتم ولی فقط یک منطقه کوچک هست بند ناف نبود

من برای بار دوم بازیرو شروع کردم جایی ندیدم میشه بگی کجاست

از forbidden woods، یه جا هست که چند تا خونه هست، یه در هم با یه تله جلوشه و کنار سمت چپش هم بازه. اونجا پشت خونه ها یه غار هست، داخل غار که بری به یه جای باز میرسی، بعدش ادامه که بدی میرسی به یه نردبون اگر اشتباه نکنم، ازش میری بالا و دیگه از همون دورو برا در میای، هم در حیاط رو باز میکنی، هم میتونی بری داخل کلینیک و اینا. توی you tube هم سرچ کنی باید باشه راهنماش.

امروز بعد از قرن ها یه سری به بلادبورن زدم . واسه PVP نسبتا خلوت تر شده ولی کمابیش توی Mergo's Loft Middle بازیکنان بودن . خوشحالم بعد از دو سال هنوزم طرفدارای بلادبورن تو بازی هستن.
اقا بغیر از Mergo's loft middle تو کدوم منطقه ها بیشتر پلیر هست؟ من چند وقت پیش بازیو زیر و رو کردم کلا یه نفر پیدا شد. :))

• Like
Reactions: D_grayman
اقا بغیر از Mergo's loft middle تو کدوم منطقه ها بیشتر پلیر هست؟ من چند وقت پیش بازیو زیر و رو کردم کلا یه نفر پیدا شد. :))

معمولا منطقه nightmare Frontier هم بازیکنای آنلاین خوبی واسه pvp داره ولی بیشترین تعداد در همون لامپ مرگو میدل تا شوالیه ها هستن

من زمانی که همون اوایل بازی اومد دیسکش رو گرفتم پلاتش کردم فروختم بعدش دیدم دی ال سیه بازی اومد دیگه دلم نیومد پول نسخه دیجیتالیش رو بدم دیسکم که میگرفتم مجبور بودم دی ال سی رو از استور بخرم بازم صرف نمیکرد گذشت تا دیروز که بازی نسخه کاملش تخفیف خیلی خوبی خورد رفتیم سراغ دی ال سیه بازی یعنی باید بگم وقتی هانترها و اسلحه های جدید و دشمنای جدید رو دیدم گریم گرفت:(( خیلی تو حسرتش بودم اصلا وضعی بود داشتم نابود میشدم:D البته لول و قدرت شخصیتم زیادی برا این دی ال سی زیاده:D ولی دارم سعی میکنم اروم پیش برم تا بتونم تو 10 ساعت تمومش کنم(فقط یک ساعت تو محیط هانتر نایت میر الکی میچرخیدم:D) فکر کنم در مقایسه با دی ال سی های سولز این خیلی طولانی تره

برای بار دوم بازی رو شروع کردم بازی خیلی سختر از بار اوله الان تو کادرال وارد گیر کردم اون باس سفید که تو کاخ اون بالای پله ها هست نتونستم بزنمش لولم ۱۱۶ هستم .

درود بر دوستان عشق میازاکی دی ال سی اول دارک سولز 3 باس اولش رو که یه جنگجو و گرگه رو زدم الان نمیدونم کجا برم راهنمایی عزیزان رو میطلبم ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or