PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
دو روز پیش سازنده بازی inside گفته که به احتمال زیاد شاهد معرفی bloodborne 2 در E3 خواهیم بود . چون ایشون احتمالا آشنا و دوستان زیادی داره شاید خبرایی داشته باشه که ما نمیدونیم . امیدمون واسه معرفی Bloodborne 2 حالا خیلی بیشتر شده . فکر کنم هیچ چیزی جز Bloodborne 2 نمیتونه توی E3 خرداد امسال سوپرایزم کنه

آخرین ویرایش:
دو روز پیش سازنده بازی inside گفته که به احتمال زیاد شاهد معرفی bloodborne 2 در E3 خواهیم بود . چون ایشون احتمالا آشنا و دوستان زیادی داره شاید خبرایی داشته باشه که ما نمیدونیم . امیدمون واسه معرفی Bloodborne 2 حالا خیلی بیشتر شده . فکر کنم هیچ چیزی جز Bloodborne 2 بتونه توی E3 خرداد امسال سوپرایزم کنه
امید نده خدایی سکته میزنم

Sent from my HTC_M910x using Tapatalk

همون پرایمری کردن؟
ینفر دیگه هم گفت ولی گفت مطمئن نیست عملی بشه یا نه
لینک اموزش ندارین؟راهنمایی کنه چجوری وقنی دی ال سی رو خریدم با اون اکانت سینکش کنم رو اون اکانت؟

من خودم برای یه بازی دیگه همچین کاری کردم با اکانت ریحن 2 خریدم بعد با ریجن 1 بازی کردم و تروفی هاشم گرفتم

دو روز پیش سازنده بازی inside گفته که به احتمال زیاد شاهد معرفی bloodborne 2 در E3 خواهیم بود . چون ایشون احتمالا آشنا و دوستان زیادی داره شاید خبرایی داشته باشه که ما نمیدونیم . امیدمون واسه معرفی Bloodborne 2 حالا خیلی بیشتر شده . فکر کنم هیچ چیزی جز Bloodborne 2 نمیتونه توی E3 خرداد امسال سوپرایزم کنه

یه نفر میگفت میازاکی دیگه کارگردانش نیست حالا راست و دروغشو نمیدونم!
من خودم برای یه بازی دیگه همچین کاری کردم با اکانت ریحن 2 خریدم بعد با ریجن 1 بازی کردم و تروفی هاشم گرفتم

میشه دقیق راهنمایی کنید چجوری یه اکانت ریجن 2 بسازم و چجوری دی ال سی رو بخرم؟

دوستان این parry چیه؟

آخرین ویرایش:
دوستان من رسیدم به old yharnam که یه نفر بالای یه برج با ماشین گان شلیک میکنه.
رفتم بالای برج کشتمش بعد یه badge بهم داد.
اینو باید چیکار کنم ؟؟

Sent from my SM-J120F using Tapatalk

• Like
Reactions: D_grayman
دوستان میدونم جاش اینجا نیست ولی واقعا نسخه دوم این بازی بنظرتون احتمالش چقدره معرفی بشه تو e3???
دلم خداوکیلی تنگ شده میام اینجا میگم عجب اشتباهی کردم بازیو فقط 6 دور تموم کردم و پلات باید میرفتم 100 دور تمومش میکردم:((

من خودم یه همچین حسی رو برای بازی دارک سایدرز 3 داشتم که بلاخره یه نیمچه دمویی ازش منتشر شد .

راستی جناب makeDreame ما همچنان منتظر حضور شما در Mergo هستیما سفت چسبیدین به TLOU . یکمم تشریف بیارین این ور یه PVP بزنیم با هم .

دوستان من رسیدم به old yharnam که یه نفر بالای یه برج با ماشین گان شلیک میکنه.
رفتم بالای برج کشتمش بعد یه badge بهم داد.
اینو باید چیکار کنم ؟؟

این Badge که از دجورا گرفتی اسلحه های Stake Driver و Rifle Spear و آیتم های Oil Urn و Molotov Cocktail رو برای خرید در شاپ هانتر دریم آزاد میکنه

دوستان میدونم جاش اینجا نیست ولی واقعا نسخه دوم این بازی بنظرتون احتمالش چقدره معرفی بشه تو e3???
دلم خداوکیلی تنگ شده میام اینجا میگم عجب اشتباهی کردم بازیو فقط 6 دور تموم کردم و پلات باید میرفتم 100 دور تمومش میکردم:((

به شخصه خیلی امیدوارم و به نظر من احتمالش خیلی بالاست

من خودم یه همچین حسی رو برای بازی دارک سایدرز 3 داشتم که بلاخره یه نیمچه دمویی ازش منتشر شد .

راستی جناب makeDreame ما همچنان منتظر حضور شما در Mergo هستیما سفت چسبیدین به TLOU . یکمم تشریف بیارین این ور یه PVP بزنیم با هم .

دقیقا من از زمانی که بلادبورن رو تمام کردم دو تا خواسته داشتم تلو 2 و بلادبورن 2 . تلو 2 معرفی شد و الان بلادبورن 2 مونده . حتی تصور اینکه تو بلادبورن 2 دوباره به شهر یارنام برگردیم هیجان آوره و آدرنالین خون آدمو بدجور بالا میبره .
واسه PVP راستش این آنلاین تلو بدجور معتادم کرده پیشنهاد میکنم شما هم آنلاین تلو رو امتحان کنید خیلی باحاله . با این حال اگه دوستان فروم دوست دارن یه روزی رو با هم در یه ساعت مشخص جمع بشیم PVP بزنیم

مرسی بابت راهنمایی
توی old yharnam اون پایین یک دهکده میبینم که توش پر شده از گرگ نما و حتی یدونشون به یه دیوار یه خونه چسبیده!
هرکاری کردم نتونستم اونجا برم ! باید چیکار کنم ؟

• Like
مرسی بابت راهنمایی
توی old yharnam اون پایین یک دهکده میبینم که توش پر شده از گرگ نما و حتی یدونشون به یه دیوار یه خونه چسبیده!
هرکاری کردم نتونستم اونجا برم ! باید چیکار کنم ؟

شما مسیر بازی رو که بری خود به خود به اونجا میرسی . شما تا اون برج دجورا که رفتی . اون پله ای که همون اول ازش بالارفتی سمت راستش ادامه مسیرته . این مسیر رو که بری و خوب بگردی راحت میرسی به اون دهکده ای که میگی . البته میان بر های خوبی هم در بین راه هستش که مسیر رسیدنت به این جایی که میگی رو سریع تر میکنه . با دقت و حوصله بگردی راحت پیدا میکنی

آخرین ویرایش:
شما مسیر بازی رو که بری خود به خود به اونجا میرسی . شما تا اون برج دجورا که رفتی . اون پله ای که همون اول ازش بالارفتی سمت راستش ادامه مسیرته . این مسیر رو که بری و خوب بگردی راحت میرسی به اون دهکده ای که میگی . البته میان بر های خوبی هم در بین راه هستش که مسیر رسیدنت به این جایی که میگی رو سریع تر میکنه . با دقت و حوصله بگردی راحت پیدا میکنی
این مسیری که میگین توی خود old yharnam هست ؟
خیلی اونجا رو گشتم راهی پیدا نکردم!
برگشتم cathadral ward از یه طرف دیگه دارم میرم جلو.
بعد من این موجودی که توی cathadral ward هست رو کشتم! زنده هم نشد دیگه!
مهمه بودنش ؟؟

این مسیری که میگین توی خود old yharnam هست ؟
خیلی اونجا رو گشتم راهی پیدا نکردم!
برگشتم cathadral ward از یه طرف دیگه دارم میرم جلو.
بعد من این موجودی که توی cathadral ward هست رو کشتم! زنده هم نشد دیگه!
مهمه بودنش ؟؟

شما اون قسمتی که از پایین برج از نردبان بالا رفتی یادته ؟ همون جایی که یه هانتر هم بهت حمله کردش . اونجا از نردبان بالا نرو همون مسیرو ادامه بده میرسی به یه دالان . همون دالانی که توش چند تا از موجودات بهت حمله میکنن . اونو ادامه بدی بری پایین میرسی به یه میدون بزرگ که یه جانور بزرگ از بالاش آویزونه . اون میدون رو برو انتهاش و مسیرو ادامه بده تا به جایی برسی که دو تا راه داری .یک راه یه نردبون بلند داره که تو رو میبره دقیقا به اون در کوچیکی که پای همون نردبونی که بالای برج میرفتی باز میشه یه شورت کات عالیه . راه دوم ادامه مسیرته که وقتی ادامه بدی دقیقا میرسی به اون دهکده ای که میگی گرگ ها بهت حمله میکنند . مسیرش که خیلی راحت و واضحه چطور شما میگی خیلی گشتی و پیدا نکردی ؟
اون پیرزن قرمز فایدش واسه اینه که بتونی tomb of odeon رو منطقه امن بکنی . باید یکی دو بار باهاش صحبت کنی تا بعد بهت بگه که میتونی از این بعد اونجارو به عنوان منطقه امن به بقیه معرفی کنی . اگر کشتیش دیگه در این دور بازی نمیتونی اونجارو منطقه امن معرفی کنی

شما اون قسمتی که از پایین برج از نردبان بالا رفتی یادته ؟ همون جایی که یه هانتر هم بهت حمله کردش . اونجا از نردبان بالا نرو همون مسیرو ادامه بده میرسی به یه دالان . همون دالانی که توش چند تا از موجودات بهت حمله میکنن . اونو ادامه بدی بری پایین میرسی به یه میدون بزرگ که یه جانور بزرگ از بالاش آویزونه . اون میدون رو برو انتهاش و مسیرو ادامه بده تا به جایی برسی که دو تا راه داری .یک راه یه نردبون بلند داره که تو رو میبره دقیقا به اون در کوچیکی که پای همون نردبونی که بالای برج میرفتی باز میشه یه شورت کات عالیه . راه دوم ادامه مسیرته که وقتی ادامه بدی دقیقا میرسی به اون دهکده ای که میگی گرگ ها بهت حمله میکنند . مسیرش که خیلی راحت و واضحه چطور شما میگی خیلی گشتی و پیدا نکردی ؟
اون پیرزن قرمز فایدش واسه اینه که بتونی tomb of odeon رو منطقه امن بکنی . باید یکی دو بار باهاش صحبت کنی تا بعد بهت بگه که میتونی از این بعد اونجارو به عنوان منطقه امن به بقیه معرفی کنی . اگر کشتیش دیگه در این دور بازی نمیتونی اونجارو منطقه امن معرفی کنی
دقیقا دیشب راهش رو پیدا کردم کلی هم عصبانی شدم چرا سه چهار تا پله از زیر چشم در رفت!!!
بعد پیدا کردن آدما و معرفی کردنشون به یه مکان امن تاثیری توی روند بازی داره؟
من یه پیرزن رو آوردم cathadral ward خیلی بد اخلاقی میکنه!!

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or