PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
اره تو همون کلینیک قبل از رسیدن به گرگ یه چراغ اومده برو کنارش و ضربدر بزن میری هانتر دریم
این چراغ ها تو بازی چک پوینت به حساب میان و هر موقع روشنشون کردی می تونی از طریقشون برگردی هانتر دریم که منطقه اصلی بازی برای ارتقای شخصیت و سلاح و ... هست

اینقدر تعریف کردید که مجبور شدم بگیرم بازی دی:
آقا من یکم با parry کردن مشکل دارم،دقیقا همون لحظه که دشمن میاد ضربه بزنه من تیر میزنم ولی خیلی کند شلیک میکنه و قبل از شلیک ضربه میخورم دی: بعدا تفنگی پیدا میشه که سریع تر باشه یا قبل از اینکه حریف شروع کنه به حرکت برای حمله باید تشخیص بدم؟
شما یکم که بازی کنی حرکات دشمنان دست بیاد ، Parry کردن راحت میشه براتون.ضمن اینکه همه حرکات رو نمیشه Parry کرد. بهترین اسلحه هم برای این کار Hunter Blunderbuss هستش.

شما یکم که بازی کنی حرکات دشمنان دست بیاد ، Parry کردن راحت میشه براتون.ضمن اینکه همه حرکات رو نمیشه Parry کرد. بهترین اسلحه هم برای این کار Hunter Blunderbuss هستش.
به نظر من Hunter Pistol و Evelyn بهترین گان ها برای parry کردن هستند
فقط یه نکته اگه سعی کنید چیزی که بازی ازتون می خواد (یعنی parry کردن با گان و Backstab دشمنای بازی رو) از همون اول یاد بگیرید تجربه بازی براتون به شدت راحت تر و لذت بخش تر میشه بازی از همون اول خودشو می کشه که شما این دو نکته مهم رو درست یاد بگیرید اصلا یکی از دلایلی رو باسی مثل گسکویین همون اول کار روبروتون قرار میگیره همینه چون سازنده ها می خوان روش درست مبارزه رو بهتون آموزش بدن
نکته مهم اینه که نزدیک 70 درصد دشمنای بازی رو هم میشه ضرباتشون رو parry کرد و هم backstab

سلام
با توجه اینکه تاپیک دارک سولز غیرفعال هست ولی بچه ها همیشه اینجا فعال هستن یه سوال راجب دارک سولز 3 داشتم
اون قدرت اتش کف دست چطور ارتقا پیدا میکنه

سلام
با توجه اینکه تاپیک دارک سولز غیرفعال هست ولی بچه ها همیشه اینجا فعال هستن یه سوال راجب دارک سولز 3 داشتم
با ارتقای دستکش پایرومنسی پیش همون جادوگره که ازش دستکش رو گرفتی
از همون هم جادو های آتش رو بخر

سلام
این نشون می‌ده بلودبورن یه قدرت عجیبی داره ،چیزی که نمیشه توصیف کرد،همون حسی که بعد چند ساعت بازی گرمن رو برای دفعه هزارم می‌کشی نیوگیم +++++++.... پلاس شروع میشه انگار نه انگار تو بودی ،یه حسی تورو جلو میبره بازم نصف شب التماس میدی به خودت کنسول رو خاموش کنی صبح باید ۶ بری دنبال زندگیت،واقعا نمیدونم این بازی چی داره!

Sent from my HTC_M910x using Tapatalk

به نظر من Hunter Pistol و Evelyn بهترین گان ها برای parry کردن هستند
فقط یه نکته اگه سعی کنید چیزی که بازی ازتون می خواد (یعنی parry کردن با گان و Backstab دشمنای بازی رو) از همون اول یاد بگیرید تجربه بازی براتون به شدت راحت تر و لذت بخش تر میشه بازی از همون اول خودشو می کشه که شما این دو نکته مهم رو درست یاد بگیرید اصلا یکی از دلایلی رو باسی مثل گسکویین همون اول کار روبروتون قرار میگیره همینه چون سازنده ها می خوان روش درست مبارزه رو بهتون آموزش بدن
نکته مهم اینه که نزدیک 70 درصد دشمنای بازی رو هم میشه ضرباتشون رو parry کرد و هم backstab
این تفنگ هایی که اسم آوردید نقطه زن هستن و باید حتما رو دشمن قفل باشید تا بشه ازشون استفاده کرد. Hunter Blunderbuss یک شات گان هستش و در فاصله نزدیک بدون نشونه گیری هم عمل میکنه.

• Like
Reactions: Jack cooper
این تفنگ هایی که اسم آوردید نقطه زن هستن و باید حتما رو دشمن قفل باشید تا بشه ازشون استفاده کرد. Hunter Blunderbuss یک شات گان هستش و در فاصله نزدیک بدون نشونه گیری هم عمل میکنه.
به همین دلیله که باید از اون دو تا استفاده کنیم چون حتما نباید از فاصله نزدیک شلیک کنیم شما حین مبارزه با باس ها یا دشمنای بازی اکثرا روشون قفل می کنید چون وقتی رو دشمن مارک هستید نوع داچ زدن نوع حرکت کردن متفاوت میشه و کاراکتر گارد هجومی میگیره
مثلا حین مبارزه با اورفان یا لیدی ماریا یا گرمن و گسکویین واضحه که اون دو تا گانی که گفتم کارایی بیشتری دارن تا این شات گان

به همین دلیله که باید از اون دو تا استفاده کنیم چون حتما نباید از فاصله نزدیک شلیک کنیم شما حین مبارزه با باس ها یا دشمنای بازی اکثرا روشون قفل می کنید چون وقتی رو دشمن مارک هستید نوع داچ زدن نوع حرکت کردن متفاوت میشه و کاراکتر گارد هجومی میگیره
مثلا حین مبارزه با اورفان یا لیدی ماریا یا گرمن و گسکویین واضحه که اون دو تا گانی که گفتم کارایی بیشتری دارن تا این شات گان
موافقم ،من Evelyn رو واقعا قبول دارم،fav منه!

• Like
Reactions: D_grayman
Parry زمانی اتفاق میافته که شما در زمان مناسب شروع حمله دشمن شلیک کنید بهش... دشمن از دور که حمله نمیکنه.
Parry | Bloodborne Wiki

• Like
از دید من هم بهترین اسلحه Evelyn هستش . من همیشه از Evelyn استفاده میکنم . مخصوصا توی لولای بالای bloodtinge دمیج عالی با bone marrow ash به بعضی از باس ها میده
من البته منظورم بهترین اسلحه برای parry در لولی که اون دوستمون بازی می کنن هستش.بهترین اسلحه بازی یقینا" Hunter Blunderbuss نیست.

• Like
من البته منظورم بهترین اسلحه برای parry در لولی که اون دوستمون بازی می کنن هستش.بهترین اسلحه بازی یقینا" Hunter Blunderbuss نیست.

آره برای parry که فوق العادست مخصوصا چون به صورت اریب از بغل میزنه دید خوبی هم به آدم میده . در کل من فکر کنم ماه هاست که فقط از Evelyn استفاده میکنم .

• Like
Reactions: D_grayman
این نشون می‌ده بلودبورن یه قدرت عجیبی داره ،چیزی که نمیشه توصیف کرد،همون حسی که بعد چند ساعت بازی گرمن رو برای دفعه هزارم می‌کشی نیوگیم +++++++.... پلاس شروع میشه انگار نه انگار تو بودی ،یه حسی تورو جلو میبره بازم نصف شب التماس میدی به خودت کنسول رو خاموش کنی صبح باید ۶ بری دنبال زندگیت،واقعا نمیدونم این بازی چی داره!

واقعا همینطوره من خودم دفعه اول که بازی رو گرفتم تا باس vicar amilya بیشتر نرفتم چون بازیش سخت بود رفتم پسش دادم ولی بعد چند هفته دوباره هی تو ذهنم میچرخید تا اینکه رفتم دوباره نسخه همرا با دی ال سی هاشو گرفتم واقعا نمیدونم چی داره تا شبی حداقل یه ساعت بازیش نکنم خوابم نمیبره :D

فرستاده شده از HUAWEI G750-U10ِ من با Tapatalk

واقعا همینطوره من خودم دفعه اول که بازی رو گرفتم تا باس vicar amilya بیشتر نرفتم چون بازیش سخت بود رفتم پسش دادم ولی بعد چند هفته دوباره هی تو ذهنم میچرخید تا اینکه رفتم دوباره نسخه همرا با دی ال سی هاشو گرفتم واقعا نمیدونم چی داره تا شبی حداقل یه ساعت بازیش نکنم خوابم نمیبره :D

فرستاده شده از HUAWEI G750-U10ِ من با Tapatalk
این بازی در واقع کاری میکنه که اشتیاق ادم واسه ی ارتقاء هر لحظه بیشتر بشه و همین میله به قوی شدنه که گیمر رو گشنه نگه میداره طوری که شما هرلحظه برایه قدرتمند شدن انگیزتون بیشتر میشه . البته محیط هایه گسترده و رازهایه پنهان هم خیلی تو جذب کردن گیمر در این بازی کمک میکنه .
اما درکل یه حس عجیبی داره این بازی که هر گیمری خودش باید اونو تجربه کنه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or