PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
من خودم بلاد رو پلات کردم الان دارم دارک سولز سه بازی میکنم گرافیک هر دو بازی از لحاظ هنری شاهکارن ولی دارک سولز سه محیط هاش خیلی بزرگه و عمیق از همه لحاظ ولی در کل هر چی اثر استاد باشه شاهکاره

خیر جادوی خاصی در بازی نیست ولی یک سری آیتم ها هستند که کاری میکنند شبیه جادوها مثلا tiny tonitrus رو که use میزنی یه رعد و برق میفرسته سمت دشمن . آیتم هایی مثل fire paper و bolt papaer رو که میزنی قدرت های آتش و رعد و برق به اسلحت اضافه میکنه ( قدرت arcane اسلحه ) . یا مثلا Shaman Bone Blade بعضی از دشمنای بازی رو گیج میکنه و خودی میشن یعنی با دشمنای بازیت میجنگن . آیتمی مثل Numbing Mist جلوی اینکه دشمن HP خودشو در حال نبرد زیاد کنه میگیره و...

بازم سلام
اقا من همون روزا ک اینچا فعال بودم رسیدم ب vicar amlia دیگه نرفتم جلو،این املیا لعنتی رو تا اخرای جونش میرم ولی لعنتی جونشو زیاد میکنه
این ایتمی ک گفتین از کجا پیدا کنم؟بعدش استفاده ازش زمان حدود داره؟چ موقع در حین مبارزه ازش استفاده کنم

• Like
Reactions: Kingbebe
بازم سلام
اقا من همون روزا ک اینچا فعال بودم رسیدم ب vicar amlia دیگه نرفتم جلو،این املیا لعنتی رو تا اخرای جونش میرم ولی لعنتی جونشو زیاد میکنه
این ایتمی ک گفتین از کجا پیدا کنم؟بعدش استفاده ازش زمان حدود داره؟چ موقع در حین مبارزه ازش استفاده کنم
ویکار آملیا خیلی ساده است بزنش نذار هیل کنه!
اون آیتم هم روی هانتر ها تاثیر داره

Sent from my HTC_M910x using Tapatalk

ویکار آملیا خیلی ساده است بزنش نذار هیل کنه!
اون آیتم هم روی هانتر ها تاثیر داره

نمیشه باور کن :دی
تا اخرای جونش میرم هیل میکنه،نزدیکشم میشم میزنه
یعنی رو این تاثیر نداره؟

کمک بگیر راحت بزنش!
برو کلیپ زدنش رو ببین کمکت میکنه،تا اونجای که من میدونم تاثیر نداره

میخوام خودم بزنمش :دی
لامصب کل آیتم هام رو نابود کرد
من ازش دور میشم این هیل میکنه نزدیکشم میشم میزنه

بازم سلام
یه فایر پیپر بنداز رو شمشیرت برو پشت سرش بکوب بزنش نکته اش اینه زیاد ازش فاصله نگیری وقتی دیدی داره فرار می کنه و می خواد دو تادستش رو به حالت هیل کردن بگیره برو سراغش با تمام سرعت بهش r1 بزن نذار زیاد هیل کنه خودشو خیلی باس راحتیه باور کن راحت تر از اون چیزیه که به نظر میاد
این آیتم Numbing Mist رو هم فکر کنم می تونی از اون اسکلت های تو حوض با 2 تا اینساید بگیری نمودم روی ویکار آملیا تاثیر داره یا نه چون تا حالا امتحان نکردم
ولی به نظرم اصلا نیازی بهش نداری خیلی باس راحتیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or