PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
به خاطر همین معطلیشه که میگم ای کاش یه Fight Club راه اندازی میشد . اینجوری با مشخص کردن یه مکان خاص که معمولا یه دانجن باز محیط باز هست و گذاشتن پس هر کسی دوست داره میتونه بیاد هم معطلیش خیلی کمتره هم لذت دوئل کردن رو میبره هم اگه pvp ش خوب باشه خیلی سریع میتونه لول اپ کنه .
ضمنا خیلیا هستن که به جایی از بازی میرسن که مورد هیجانی واسشون وجود نداره تمام باسها رو 10 دفه زدن ، تمام دانجن ها رو رفتن ، بازی رو هم 6 دفه تموم کردن . فقط تو pvp هستش که بازی خیلی هیجان داره . یه چیزی مثل انلاین TLOU
خب اینکارو تو دارک سولز 3 کردن دیگه.....دو تا ARENA اضافه کردن ملت میریزین توش همدیگه رو تا حد مرگ می زنن:Dاینکارو می تونن برای بلادبورن هم بکنن ولی دو تا مشکل هست :
1- از انتشار بلادبورن و آخرین DLC ایش مدت زمان زیادی می گذره و تمام انرژی فرام سافتور رفته رو پروژه های جدید
2- این ایده ها رو احتمالا نگهدارن برای BLOODBORNE 2.....اینجور ایده ها برای شماره 2 اضافه بشه مطمینا سود بیشتری براشون داره تا شماره 1

.

به خاطر همین معطلیشه که میگم ای کاش یه Fight Club راه اندازی میشد . اینجوری با مشخص کردن یه مکان خاص که معمولا یه دانجن باز محیط باز هست و گذاشتن پس هر کسی دوست داره میتونه بیاد هم معطلیش خیلی کمتره هم لذت دوئل کردن رو میبره هم اگه pvp ش خوب باشه خیلی سریع میتونه لول اپ کنه .
ضمنا خیلیا هستن که به جایی از بازی میرسن که مورد هیجانی واسشون وجود نداره تمام باسها رو 10 دفه زدن ، تمام دانجن ها رو رفتن ، بازی رو هم 6 دفه تموم کردن . فقط تو pvp هستش که بازی خیلی هیجان داره . یه چیزی مثل انلاین TLOU

تحت اون حالتم بازم وقت زیادی میبره ضمن اینکه الان زمان اوج بازی و شلوغی سروراش گذشته و نسبتا خلوته . شما که این همه حوصله واسه pvp داری چند ساعت بشین فارم کن راهی که گفتم رو برو . بدون دردسر در عرض چند روز بازی رو میرسونی به لول آخر ولی رسوندن به لول آخر اونقدر هم خدا نیست کلا درصد خیلی کمی اضافه میشه . واسه اینکه یکنواخت نشه میتونی اینکارو بکنی که از لامپ مرگو زنگ sinister رو بزن همینطور فارم کن برو جلو اگه کسی نیومد که هیچ ولی اگه کسی واسه نبرد اومد تنوعی میشه و حوصلتم سر نمیره . روزی یک ساعت هم فارم کنی میشه بین شیش تا هشت لول ارتقا . بمرورم میرسونی لول آخر

• Like
Reactions: Kingbebe
تحت اون حالتم بازم وقت زیادی میبره ضمن اینکه الان زمان اوج بازی و شلوغی سروراش گذشته و نسبتا خلوته . شما که این همه حوصله واسه pvp داری چند ساعت بشین فارم کن راهی که گفتم رو برو . بدون دردسر در عرض چند روز بازی رو میرسونی به لول آخر ولی رسوندن به لول آخر اونقدر هم خدا نیست کلا درصد خیلی کمی اضافه میشه . واسه اینکه یکنواخت نشه میتونی اینکارو بکنی که از لامپ مرگو زنگ sinister رو بزن همینطور فارم کن برو جلو اگه کسی نیومد که هیچ ولی اگه کسی واسه نبرد اومد تنوعی میشه و حوصلتم سر نمیره . روزی یک ساعت هم فارم کنی میشه بین شیش تا هشت لول ارتقا . بمرورم میرسونی لول آخر
لول آخرش چنده دوستان؟

Sent from my HTC_M910x using Tapatalk

دوست عزیز هدف اصلی رسوندن هانتر به Max Level نیست لذت بردن از بازیه . گفتم که واسه بضیا مثل من دیگه بازی اصلی هیچ نقطه هیجانی نداره فقط pvp هست که چالش برانگیزو لذت بخشه . من همین الانشم با لول 495 تمام ایتمای که مربوط به قدرت و اسکیل و بلودتینگ هست رو پر کردم فقط استامینا مونده . اما واقعا دل کندن از این بازی خیلی سخته همین الان 5 تا بازی خوب رو دستگاه دارم اما هیچ کدمو به جز بلود بازی نمیکنم . حتی به خاطر شباهت زیاد دارک سولز 3 به این بازی رفتم گرفتمش اما به شدت دلمو زد حدود 3 ساعتی بازیش کردم . احساس میکردم دارم ps2 بازی میکنم از بس گرافیک بازی نسبت به بلود پایین بود . بعدشم گذاشتمش کنار . بد دردیه این بلود

• Like
Reactions: Kingbebe
گرافیک دارک سولز نسبت به بلادبورن پایینه؟؟؟ :| والا تفاوت فاحشی بینشون نمی بینم همون بلاد هم گرافیک خاصی نداره و خیلی معمولیه بازم دارک سولز محیط های متنوع تری نسبت به بلاد داره
من نمی فهمم چرا برای بالا بردن بلادبورن دارک سولز رو می کوبید اول دارک سولز رو تا آخر بازی کنید دی ال سی هاش رو هم تموم کنید بعد با دلیل منطقی بگید کدومشون بهتره

گرافیک دارک سولز نسبت به بلادبورن پایینه؟؟؟ :| والا تفاوت فاحشی بینشون نمی بینم همون بلاد هم گرافیک خاصی نداره و خیلی معمولیه بازم دارک سولز محیط های متنوع تری نسبت به بلاد داره
من نمی فهمم چرا برای بالا بردن بلادبورن دارک سولز رو می کوبید اول دارک سولز رو تا آخر بازی کنید دی ال سی هاش رو هم تموم کنید بعد با دلیل منطقی بگید کدومشون بهتره
این Gold coin سکه های طلا 10 تایی کلا کاربردش چیه 4 تا دارم

این Gold coin سکه های طلا 10 تایی کلا کاربردش چیه 4 تا دارم
تا جایی ک خاطر دارم واسه فارم استفاده میکردم چون شانس رو بالا میبره تا یه مقدار زمان محدود
البته اگر منظورتون همونا باشه ک فکر میکنم:D

• Like
Reactions: SHANSER
فارم یعنی چی میگن؟
ببینید اونایی که معمولا قصد پلات دارن گهگاه یه سری ایتم خیلی خیلی خاص رو مجبورن به دست بیارن
واسه اینکه شانسشون برای به دست اوردن اون ایتم بالا بره از سکه و یه کلاه مخصوص که بامزه هم هست و یه سری موارد دیگه استفاده میکنن تا موقع فارم(به قول خودمون درو کردن یه منطقه :D) شانسشون زیاد بشه...

ببینید اونایی که معمولا قصد پلات دارن گهگاه یه سری ایتم خیلی خیلی خاص رو مجبورن به دست بیارن
واسه اینکه شانسشون برای به دست اوردن اون ایتم بالا بره از سکه و یه کلاه مخصوص که بامزه هم هست و یه سری موارد دیگه استفاده میکنن تا موقع فارم(به قول خودمون درو کردن یه منطقه :D) شانسشون زیاد بشه...
درسته ممنون دقیقا سکه شانسه حالا فغلا که چیزی گیر ما نیومده سکه شانس زدم خنجر شکسته گیر اومد به چه دردی میخوره این موارد مثل خنجر نصفه که قابلیت استفاده هم نداره!

دوست عزیز هدف اصلی رسوندن هانتر به Max Level نیست لذت بردن از بازیه . گفتم که واسه بضیا مثل من دیگه بازی اصلی هیچ نقطه هیجانی نداره فقط pvp هست که چالش برانگیزو لذت بخشه . من همین الانشم با لول 495 تمام ایتمای که مربوط به قدرت و اسکیل و بلودتینگ هست رو پر کردم فقط استامینا مونده . اما واقعا دل کندن از این بازی خیلی سخته همین الان 5 تا بازی خوب رو دستگاه دارم اما هیچ کدمو به جز بلود بازی نمیکنم . حتی به خاطر شباهت زیاد دارک سولز 3 به این بازی رفتم گرفتمش اما به شدت دلمو زد حدود 3 ساعتی بازیش کردم . احساس میکردم دارم ps2 بازی میکنم از بس گرافیک بازی نسبت به بلود پایین بود . بعدشم گذاشتمش کنار . بد دردیه این بلود

اگه هدف لذت بدن از بازیه که خب مشکلی نیست ولی شما توی نظر صفحه پیش گفتی از لول 400 به بعد دیگه برای لول آپ فارمینگ جواب نمیده به این خاطر ما فکر کردیم هدف شما رسوندن به لول آخر هستش. اگه هدف لذت بدن از بازیه که توی لامپ مرگو تا شوالیه ها شلوغ ترین جای بازی واسه pvp هستش و من هر زمانی میرم کلی هانتر واسه نبرد هست ولی اگر هدف شما در کنار لذت بردن از بازی لول آپ هم هست با pvp خیلی طول میکشه. اگه در کل میخوای لذتت ادامه دار باشه مدتی از بازی فاصله بگیر و خودتو با بازیای دیگه مشغول کن بعد برگرد. میبینی دوباره جذابیتهاش برمیگرده. طبیعت انسان همینه هر چقدرم چیزی براش جذاب باشه اگه زیادی از حد پاش باشه دیگه جذابیتهاشو از دست میده. به نظر من بهترین راه حل اینه مدتی از بازی فاصله بگیری

جذابیت بلادبورن به مبارزات و گیم پلی درگیر کنندش هستش ولی اینکه گرافیک نداره یا معمولیه کمی کم لطفیه به نظرم. نسبت به تصویر کشیدن یه شهر مرده با اتمسفر سنگین خیلی گرافیک خوبی داره ولی مهم تر گرافیک هنری بازی هستش. گرافیک هنری بلادبورن بینظیره. هنوزم هر چقدر فکر میکنم یک بازی رو به یاد نمیارم که برای مثال نظیر اتمسفر سنگین و حیرت انگیز منطقه nightmare Frontier رو داشته باشه یا منطقه اعجاب انگیز forsaken castle با اون فضای مخوف برفی و قلعه یا جنگل تو در توی forbidden woods. معتقدم گرافیک هنری بلادبورن واقعا بینظیر و شگفت انگیزه

جذابیت بلادبورن به مبارزات و گیم پلی درگیر کنندش هستش ولی اینکه گرافیک نداره یا معمولیه کمی کم لطفیه به نظرم. نسبت به تصویر کشیدن یه شهر مرده با اتمسفر سنگین خیلی گرافیک خوبی داره ولی مهم تر گرافیک هنری بازی هستش. گرافیک هنری بلادبورن بینظیره. هنوزم هر چقدر فکر میکنم یک بازی رو به یاد نمیارم که برای مثال نظیر اتمسفر سنگین و حیرت انگیز منطقه nightmare Frontier رو داشته باشه یا منطقه اعجاب انگیز forsaken castle با اون فضای مخوف برفی و قلعه یا جنگل تو در توی forbidden woods. معتقدم گرافیک هنری بلادبورن واقعا بینظیر و شگفت انگیزه
چرا من بازی میگم که اتمسفر خفن تر از بلادبورن رو هم داره همین دارک سولز 1 بهترین مثاله مشکل اینه که فکر می کنید من متوجه گرافیک هنری کار فوق العاده میازاکی و تیمش نستم مشکلم اینه که برای بالا بردن بلادبورن دارک سولز رو کوچک می کنید در صورتی که هنوز دارک سولز رو کامل بازی نکردید
اگه دارک سولز 1 رو بازی می کردید اگه ash lake رو می دیدید اگه با انور لوندو آشنا بودید اینطور با قاطعیت نمی گفتید فلان منطقه بلادبورن بهترین اتمسفر رو داره

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Paradise Lost

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or