PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
سلام به عزیزان بازیسنتر .
دوستان من میخواستم نسخه گوتی بلودبورن رو بخرم بعد امروز رفتم فروشگاه طرف یه بلودبورن نسخه گوتی داشت که ریجن 2 بود اما روی قاب بازی عربی هم نوشته بود . میخواستم بدونم این که عربی روش نوشته سانسور شده یا خیر ؟
فقط عجله داشتم برایه خرید بازی اگه راهنماییم کنید ممنون میشم .

نه. محتوا تو همه ی ریجن ها یکی هست. بخرش.

مچکرم که انقدر سریع جوابمو دادید دوستایه عزیز.
راسیتش من پارسال 4بار بلود رو تا اخر رفتم اما موفق به بازی دی ال سیش نشدم .
بلودبورن واقعا یه شاهکاره تو این نسل چه از لحاظ گیمپلی چه داستان .

• Like
Reactions: NaViiDii
مچکرم که انقدر سریع جوابمو دادید دوستایه عزیز.
راسیتش من پارسال 4بار بلود رو تا اخر رفتم اما موفق به بازی دی ال سیش نشدم .
بلودبورن واقعا یه شاهکاره تو این نسل چه از لحاظ گیمپلی چه داستان .
درسته . اگه یه فوق شاهکاری مثل The Last Of Us نبود ، بلادبورن برترین بازی زندگیم میشد . من روی دستگاه قدیمی که داشتم تا لول 512 بازی پیش رفتم . بعد که فروختم و Pro خریدم الان دوباره تا لول 470 اومدم و میخوام به آخرین لولش برسونم . فقط هم علاقه به این بازیه . جو مخوف بازی و فضای اعجاب انگیزش طوریه که اصلا نمیشه ازش دل بکنی . بارها به هنر سازندگان این بازی فکر کردم که آخه چطور تونستن چنین فضایی رو با چنین جزئیاتی بسازن . آخ که چی بشه اگه bloodborne 2 معرفی بشه .
در مورد دی ال سی حتما بازیش کن . سخت ترین باس های این بازی تو دی ال سی هستش اسلحه های خوبی هم میده و فضای طراحیش مثل همیشه بی نظیره . هر جا واسه باس ها به مشکل خوردی اینجا بگو با دوستان هستیم در خدمتت .

درسته . اگه یه فوق شاهکاری مثل The Last Of Us نبود ، بلادبورن برترین بازی زندگیم میشد . من روی دستگاه قدیمی که داشتم تا لول 512 بازی پیش رفتم . بعد که فروختم و Pro خریدم الان دوباره تا لول 470 اومدم و میخوام به آخرین لولش برسونم . فقط هم علاقه به این بازیه . جو مخوف بازی و فضای اعجاب انگیزش طوریه که اصلا نمیشه ازش دل بکنی . بارها به هنر سازندگان این بازی فکر کردم که آخه چطور تونستن چنین فضایی رو با چنین جزئیاتی بسازن . آخ که چی بشه اگه bloodborne 2 معرفی بشه .
در مورد دی ال سی حتما بازیش کن . سخت ترین باس های این بازی تو دی ال سی هستش اسلحه های خوبی هم میده و فضای طراحیش مثل همیشه بی نظیره . هر جا واسه باس ها به مشکل خوردی اینجا بگو با دوستان هستیم در خدمتت .
در اینکه لست بازی شاهکاری بود شکی نیست ولی بازیه یه باره نه 10 بار! بازی یه 10 ساعته نه 1 ماه! بعدش دیگه چیزی برای ارائه نیست حقیقتا! ولی این بازی بی حد و مرز جذابیت داره! خصوصا اون دانجنها! درسته سبکها با هم فرق دارن و جفتشون جزو قلدرهای سبک خودشونن ولی ادونچرو زیاد نمیشه بازی کرد و البته بازیهای آر پی جی زیادی هم هستن که بیشتر از 1 بار دیگه برای ارائه ندارن چیزی!

در اینکه لست بازی شاهکاری بود شکی نیست ولی بازیه یه باره نه 10 بار! بازی یه 10 ساعته نه 1 ماه! بعدش دیگه چیزی برای ارائه نیست حقیقتا! ولی این بازی بی حد و مرز جذابیت داره! خصوصا اون دانجنها! درسته سبکها با هم فرق دارن و جفتشون جزو قلدرهای سبک خودشونن ولی ادونچرو زیاد نمیشه بازی کرد و البته بازیهای آر پی جی زیادی هم هستن که بیشتر از 1 بار دیگه برای ارائه ندارن چیزی!
من الان یکساله دارم آنلاین TLoU بازی میکنم
بیش از 300ساعت
کجای کاری داداش:D
حتی آنلاینشم شاهکاره خداییش:D

• Like
Reactions: J. Constantine

خب این بستگی به این داره بخوای به چه دیدی به بازی نگاه کنی . آیا فقط بخوای که سریع بری و تمامش کنی یا اینکه نه با بازی زندگی کنی و کوچکترین جزئیاتش رو کشف کنی . به شخصه نمیدونم چند بار TLOU رو تمام کردم ولی هر بار که دوباره بازی میکنم نکات جدیدی رو توش کشف میکنم که این هنر ناب ناتی داگ هستش که اینقدر جزئیات ریز تو بازی میزاره که تمام نشدنیه . TLOU برای طرفداران سونی از یک بازی گذشته . این بازی دیگه شده یه خاطره شیرین ، یه حس خوب که هر وقت بهش فکر میکنند خاطرات روزهای بازی کردنشو زنده میکنه . گاهی شما یه لحظه خاص خیلی کوچیک چند دقیقه ای رو در خاطرات زندگیت داری که یک عمر نمیتونی فراموشش کنی . اگه تونسته باشم منظورمو خوب برسونم TLOU هم همچین حکمی داره یعنی ممکنه شما تایم خیلی کمتری یه بازی رو بگذرونی و تمامش کنی ولی همون تجربه در اون مدت زمان چنان لذت و خاطره ای واست داشته که اون بازی برات بهترین بازی تمام دورانت میشه . اینجا اصلا سبک بازی مهم نیست مهم اون لذت ، اون لحظات ناب و احساسی که از بازی داشتی هستش البته نظر شما هم کاملا محترمه هر کسی با یه دید به علایقش نگاه میکنه و مسلما علایق همه یکسان نیست

سلام
آقا من الان یه هفته ی میشه تو این باس ROM THE SPIDER موندم
دیگه کلافه شدم واقعا 2 3 بار هیلتش رو تا 90درصد خالی کردم ولی بازم Dead شدم :(( این عنکبوتای دور ورش رو میخوام زنده زنده بخورم اینقدر رو مخم رفتن
این بازی چیت کدی چیزی نداره :>:D

• Like
Reactions: J. Constantine
سلام
آقا من الان یه هفته ی میشه تو این باس ROM THE SPIDER موندم
دیگه کلافه شدم واقعا 2 3 بار هیلتش رو تا 90درصد خالی کردم ولی بازم Dead شدم :(( این عنکبوتای دور ورش رو میخوام زنده زنده بخورم اینقدر رو مخم رفتن
این بازی چیت کدی چیزی نداره :>:D

اگه میتونی انلاین کمک بگیری کارت سریعتر پیش میره البته یک هانتر برای کمک در داخل بازی هست . برای زدن ROM باید حوصله داشته باشی . از اونجایی که نسبت به Bolt ضعیفه باید Bolt Paper بندازی رو اسلحت و ترجیحا هم از اسلحه های قدرتی مثل Ludviq استفاده کنی Bolt Paper رو روش بندازی و با حوصله هر فرصتی گیر آوردی یک ضربه بزنی بهش و بکشی عقب و طمع نکنی واسه ضربه های بیشتر . اگر که خیلی خیلی هم حوصله داری میتونی تمام عنکبوت های اطراف ROM رو بزنی . سرشون قویه ولی پشتشون بسیار ضعیفه و با یک ضربه میمیرن . میتونی از Hunter Exe استفاده کنی و سریع بری پشتشون و دگمه L2 رو بزنی راحت میمیرن . اونچنان سخت نیست راحت میشه زدش فقط باید عجله نکنی و با حوصله پیش بری و منتظر فرصت مناسب برای ضربه زدن باشی

دوستان من زمانی که نسخه عادی بلودبورن رو داشتم اپدیتش حدود 9 گیگ بود اما دیروز که نسخه گوتی رو خریدم اپدیتش 199 مگابایته .
علتش چیه دوستان ؟

دوستان من زمانی که نسخه عادی بلودبورن رو داشتم اپدیتش حدود 9 گیگ بود اما دیروز که نسخه گوتی رو خریدم اپدیتش 199 مگابایته .
علتش چیه دوستان ؟
سلام
نسخه گوتی خودش آپدیت های قبلی رو داره!
اگه اشتباه نکنم، تا 1.07 رو خودش داره و شما فقط 1.09 رو دانلود میکنید!

یک دانجن چالشی حتی واسه لول بالاها : v5v5fpsd
من که نفسم گرفته شد تا تمامش کردم واقعا سخت بود . البته بیشترش به خاطر این بود که با باس اول و سومش زیاد در نیفتاده بودم .

قبلا تو لولای متوسط رفتم آره سخت بود مخصوصا باس ROM تو لایه آخر نسبت به باس بازی اصلی بیشتر تو مخ میرفت همش هم یخ میفرستاد اونم پشت سر هم اما باس لایه یکش Watchdog of the Old Lords زدنش خیلی آسونه . خوراکش حالت سنگین لودویک هستش CHARGE ATTACK بزنی به سرش یعنی در واقع دقیقا جلوش وایسی و وقتی به سمتت میاد با حفظ فاصله طوری ضربه قدرتی رو بزنی که دقیقا بخوره به سرش قبل از اینکه بهت حمله کنه . حداقل دو بار هم STUN میشه با این شکل ضربه زدن . ضمن اینکه به اسلحه هم خیلی حساسه و شلیک با اسلحه به همراه Bone Marrow Ash دمیج بالایی بهش میده . باس لایه دوم هم که رفقای ما اون سه تا خپلن ! من دیروز این چالیس رو دوباره رفتم واسه زدن ROM از Whirligig Saw که استفاده کردم متوجه شدم خیلی دمیج بالایی میده مخصوصا اگه از حالت اره ایش با دگمه L2 استفاده کنی

آخرین ویرایش:
اون مرحله که شبیه کتابخانس طبقه بالا رو که میری به یه جای میرسه که عنکبوت از سقف اویزونه و وقتی طبقه پایین کتاب خانه رو میری تو یه محیط روشن هست که به یک باس خیلی بزرگ شبیه همونایی که از بعضی ساختمونها اویزونه می رسید که این باس خیلی سر سخته و با هر ضربه از شمشیر خون خیلی کمی ازش کم میشه و یه ضربه بهم میزنه هشتاد در صد خونم از دست میدم لول ۷۱ هستم می خواستم بدونم باید چیکار کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or