PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
راحت تر هست ولی اگه بازی طبق تعداد دفعاتی که شما سعی واسه گرفتنش میکنی بخواد شماره بندازه اون وقت شما تا ابد هم بزنی فکر نکنم بگیریش ! بهتره که هی بسازی و بد پاکش کنی دوباره بسازی

حجم دی ال سی حدودا نه گیگ میشد تا اونجا که یادمه . گیم پلی بین ده ساعت تا سی ساعت بستگی به سبک بازیت داره . خیلی بخوای طولش بدی بیشتر هم میتونه بشه . در مورد تعداد جون یا تیر هم یک سری ریون در بازی هستش که وقتی اونارو استفاده میکنی میتونی بیشتر حمل کنی
در مورد تعداد تیر ریون Formless Oedon هستش پنح تاست از +1 تا +5 اضافه میکنه
برای تعداد جون هم ریون Communion که از +1 تا +5 به تعداد اضافه میکنه
ولی پیشنهدام اینه وقتتو واسه اینا تلف نکنی و وقتتو بزاری برای پیشرفت و یادگیری در بازی . شناخت دشمنان و حرکاتشون ، شناخت حرکات باس ها و روش های زدنشون ، به موقع جا خالی دادن که بیشتر از نصف بازی به جا خالی های به موقع و ضربات دقیق بعدشه ، فرز شدن در بازی با هر چه بیشتر بازی کردن و تجربه کردن ، انجام دادن چالیس ها از سطح 1 تا 5 که در افزایش مهارت بازیگریت خیلی خیلی موثره ، بیشتر میل به تهاجم داشتن تا دفاع چون بلادبورن یک بازی کاملا تهاجمی هستش ، استفاده ز blood gem های قوی کننده اسلحه ها و استفاده درست از آیتم ها و ده ها نکته دیگه . شما مطمئن باش رو اینا تمرکز کنی خیلی سریع بازی دستت میفته و اون وقت بازی برات لذت بخش میشه
آره پس بهتره همین کارو بکنم
هر 6 تا قبر رو روشون این Glyph رو بزنم و برم سریع اون سه تا باس رو بکشم اگه نداد قبر بعدی تا همه شون تموم شد، دوباره پاک کنم و باز بسازم
با دیسکاوری 430 میخوام برم

خیلی جالبه که با دیسکاوری 209 همچین جمی تونستین بگیرین . منم با دیسکاوری 439 همچنان در جستجوی جمهای Fools هستم .

به دوستان پیشنهاد میکنم Cursed Nourishing رو روی اسلحه هایی که قابلیت ارکین یا Bloodting یا Fire رو دارن ببندن و تاثیرشو ببینن .

• Like
Reactions: J. Constantine
خیلی جالبه که با دیسکاوری 209 همچین جمی تونستین بگیرین . منم با دیسکاوری 439 همچنان در جستجوی جمهای Fools هستم .

به دوستان پیشنهاد میکنم Cursed Nourishing رو روی اسلحه هایی که قابلیت ارکین یا Bloodting یا Fire رو دارن ببندن و تاثیرشو ببینن .
من روی Saw Cleaver انداختم ولی به نظر با همون جم هایی که دمیج رو میبرن بالا تاثیرش بیشتره

آره پس بهتره همین کارو بکنم
هر 6 تا قبر رو روشون این Glyph رو بزنم و برم سریع اون سه تا باس رو بکشم اگه نداد قبر بعدی تا همه شون تموم شد، دوباره پاک کنم و باز بسازم
با دیسکاوری 430 میخوام برم

آره همینکارو بکن حتما . باید تمام احتمالات رو در نظر داشت

اره فکر کنم حدودا بیست سی باری امتحان کردم ولی یه نکته برام شک برانگیز بود . نمیدوم شاید اشتباه میکنم ولی حس کردم موقعی که باس رو زدم اون فاصله زمانی که واسه دادن این جم طول کشید حدود یک ثانیه بیشتر از حد معمول بود . چطوری بگم ببین شما وقتی باس رو میزنی معمولا با یه فاصله زمانی مشخص بونوس رو میده ولی من حس کردم سر این جم یه خورده بیشتر طول کشید یعنی انگار یه چیزی چک شد و در حد یه ثانیه دیرتر این جم رو داد . میگم ممکنه من اشتباه کرده باشم

آخرین ویرایش:
من روی Saw Cleaver انداختم ولی به نظر با همون جم هایی که دمیج رو میبرن بالا تاثیرش بیشتره

ببینید این اسلحه غیر از Phys Damage دمیج اضافه تری مثل ارکین یا فایر یا Bloodting نداره واسه همین مشخص نیست

در مورد Phys ATK و ATK up و Charge ATK و کلا نحوه بستن جمها خیلی تو نت گشتم . متوجه شدم جمهای [Phys ATK] Tempering Damp Blood Gem فقط دمیج عادی رو بالا می بره اما Cursed Nourishing Damp Blood Gem [ATK UP]تاثیرش روی تمام ایتمها ازجمله آرکین و فایر و بلوتینگ هست . برای همین میگم روی اسلحه هایی مثل Chikage یا Holy Moonlight Sword ببندین و تاثیرشو ببینین . خودم الان روی Holy Moonlight Swordبستم اینقدر قدرتش زیاد شده که دیگه از Ludwig استفاده نمیکنم .
این جم رو میتونین با ریت بالا تو گلایف : 5pwujscd از باس چهارم بگیرین . این گلایف جمهای Triangle رو میده مثل Pwmf22gu گلایف عالی هستش .

آخرین ویرایش:
  • Like

آقا فکر کنم شانس به من رو کرده امروز تونستم یکی دیگه از جم های قدرتی مهم رو بگیرم . Cursed Striking Damp Blood Gem (6) که ضربات قدرتی با R2 رو 36.3% رو میبره بالا یعنی واقعا جنسم جور شده ها خدا به داد باس ها برسه ! بعد از گرفتن جم قبلی کلا فکر کنم دوبار دیگه اون Glyph رو زدم . دیسکاوری هم کماکان 209 بود ولی insight بازیم قبل زدن باس 59 بود . بازم عکس گذاشتم نمیدونم شاید فایده ای داشت ان شا الله شما هم بتونید بگیرید

weqk_bloodborne™_20170203142121.jpg

peon_bloodborne™_20170203142152.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
مبارکت باشه . جم خوبی گیرت اومده ولی فکر نمیکنم این درصد دمیجو رو تمام ضربات بهت بده . فقط تو Charge ATK میده .
بااین وضعیت شما که با دیسکاوری 209 یه همچین چیزی رو گرفتین من مطمین شدم دراپ جمها یه ارتباطی با لول بازکن داره . شاید هوش مصنوعی بازی متناسب با لول بازیکن جمها رو دراپ میکنه .

من با دیسکاوری 430 نتونستم بگیرم
پس میشه گفت به دیسکاوری ربطی نداره
البته یه 33% گرفتم
من کلا از Ludwig استفاده میکنم، اسلحه بهتری دوستان سراغ دارن؟

البته یه 33% گرفتم

قطعا به دیسکاوری ربط داره منتها ممکنه مث این دوستمون که 30 بار امتحان کردن با دفعات کمتری دراپ بشن . البته من مطمین شدم که لول بازیکن پارامتر مهمیه

در مورد اسلحه هم بگم من تا چند روز پیش لودیج اسلحه اصلیم بود اما با جمهایی که رو holy moon blade بستم قدرتش از لودیج هم بیشتر شد و مزیت دیگه ش اینه که خیلی سریعتر از لودیج ضربه میزنه . سر فرصت یه عکس از جمهایی که روش گذاشتم اپ میکنم ببینید .

• Like
مبارکت باشه . جم خوبی گیرت اومده ولی فکر نمیکنم این درصد دمیجو رو تمام ضربات بهت بده . فقط تو Charge ATK میده .
بااین وضعیت شما که با دیسکاوری 209 یه همچین چیزی رو گرفتین من مطمین شدم دراپ جمها یه ارتباطی با لول بازکن داره . شاید هوش مصنوعی بازی متناسب با لول بازیکن جمها رو دراپ میکنه .

بله البته منهم در متن اشاره کردم به این موضوع ( ضربات قدرتی با R2 ) . با اینکه جم خوبیه ولی فقط واسه نبرد با باس ها بدرد میخوره من دیروز چکش کردم وقتی استفادش میکنی قدرت تهاجمیت ( روی اسلحه لودویگ ) در حالت فیزیکال اتک اگه جم CURSED FOOLMAN رو هم کنارش گذاشته باشی کمتر میشه به این خاطر روی اسلحه هایی مثل لودویگ بهترین حالت فقط استفاده از همون جم FOOLMAN هستش . فقط در نبرد با باس ها ضربات قدرتی یا Charge Atk تاثیر بالاشو نشون میده انصافا . من اون سه تا چاقالوی اون glyph رو با لودویگ سه تا ضربه قدرتی با ضربه بعدش که میخوابوننشون رو میزدم بعلاوه یکی دو ضربه دیگه تا بمیرن ولی با ترکیب foolman و این جم با دو تا ضربه قدرتی و یکی دو ضربه معمولی کلکشون کنده میشد . برای نبرد با باس ها فوق العادست

البته یه 33% گرفتم

منم اسلحه اصلیم لودویگ هستش خیلی سعی کردم با اسلحه های دیگه ارتباط برقرار کنم ولی واقعا لودویگ یه چیز دیگست . هیچ جوره نمیشه بی خیال لودویگ شد .
راستی واسه دوستانی که تو زدن باس Father Gascoigne مشکل دارن مخصوصا تو حالتی که تبدیل به Beast میشه لودویگ ساده ترین راه زدنه چون در حالت سنگینش وقتی بهش ضربه میزنی نمیتونه کاری بکنه و تا استمینا داشته باشی میتونی با ضربه معمولی بزنیش فقط کافیه وقتی تبدیل شد اولین حملشو جا خالی بدی بعدش دیگه راحت میشه با حالت سنگین لودویگ راحت زدش ( فقط یادتون باشه با ضربه معمولی ) . اگه هم استمینا تمام شد بازهم یه جاخالی رو حملش و دوباره به همون شکل قبل دوستانی که تازه بازی رو شروع کردن میتونن باس Father Gascoigne رو بزنن

قطعا به دیسکاوری ربط داره منتها ممکنه مث این دوستمون که 30 بار امتحان کردن با دفعات کمتری دراپ بشن . البته من مطمین شدم که لول بازیکن پارامتر مهمیه

در مورد اسلحه هم بگم من تا چند روز پیش لودیج اسلحه اصلیم بود اما با جمهایی که رو holy moon blade بستم قدرتش از لودیج هم بیشتر شد و مزیت دیگه ش اینه که خیلی سریعتر از لودیج ضربه میزنه . سر فرصت یه عکس از جمهایی که روش گذاشتم اپ میکنم ببینید .

من فکر کنم به لول بازیکن و همچنین تعداد دفعاتی که بازی رو تمام کرده هم ارتباطی داشته باشه . من این جم ها رو وقتی گرفتم که تو آخرین درجه سختی بازی هستم پس ممکنه که بازی متناسب با سخت شدن بازی جم های قوی تری بده . فکر نکنم دوستانی که دو یا سه بار بازی رو تمام کرده باشن یا لولشون پایین باشه بتونن این جم رو بگیرن . در مورد holy moon blade قدرت تهاجمیش با جم هایی که بستی چقدر شده ؟

آخرین ویرایش:
من فکر کنم به لول بازیکن و همچنین تعداد دفعاتی که بازی رو تمام کرده هم ارتباطی داشته باشه . من این جم ها رو وقتی گرفتم که تو آخرین درجه سختی بازی هستم پس ممکنه که بازی متناسب با سخت شدن بازی جم های قوی تری بده . فکر نکنم دوستانی که دو یا سه بار بازی رو تمام کرده باشن یا لولشون پایین باشه بتونن این جم رو بگیرن .

چند تا ویدئو از دارپ کردن جمهای قوی تو یوتیوپ دیدم که مطمین شدم به لول بازکن ربط داره .

در مورد holy moon blade قدرت تهاجمیش با جم هایی که بستی چقدر شده ؟
این اسلحه به خاطر ارکینی که داره اگه روش Nourishing بسته بشه فوق العاده میشه الان با لول 300 و STR 80 و SKL 80 به 1065 رسیده در صورتی که بهترین جمهامو رو لودیج نرمال بستم شده 1006 و روی لودیج UnAnncy با یه جم Fools به 1045 رسیده علاوع بر همه اینا holy moon blade در حالت Transform بسیار سبک دسته نسبت به لودیج با گرفتن L2 ضربه ای به دشمن میزنه که 2 متر پرتش میکنه و فرصت داری تا ضربات بیشتری بهش بزنی . اما واسه باسها چون نمیشه Fire paper و Bolt Paper روش زد مجبورا از همون لودیج یا whirligig Saw استفاده میکنم .

یه گلایف چالشی هم واسه دوستان دارم البته اساتید لول بالا فکر نمیکنم باهاش مشکلی داشته باشن : 3ykzwddf
تو لایه اولش دو تا هانتر هست که تو یه ویدئو دیدم طرف با لول 490 یه جم Cursed Fool's Damp Blood Gem (6) با ATK UP at full HP +29% رو ازش گرفت
دوستان بالای 400 بزنن امتحان کنند نتیجشم بگن به ما

آقا فکر کنم شانس به من رو کرده امروز تونستم یکی دیگه از جم های قدرتی مهم رو بگیرم . Cursed Striking Damp Blood Gem (6) که ضربات قدرتی با R2 رو 36.3% رو میبره بالا ی دیسکاوری هم کماکان 209 بود .

بالاخره جواب این معما رو تو یه سایت خارجی کشف کردم .

Eye Runes have been statistically proven to NOT improve the quality of gem drops. Their only use in farming is making an enemy with less than 100% total drop rate drop their items and gems more often. Bosses and some enemies, such as the Labyrinth Madmen and Scourge Beasts have a 100% drop rate of SOMETHING from their drop list, so Eye Runes won’t help. NPC Hunters and Lost Child of Antiquity (Gargoyles), on the other hand, have a low overall drop rate that greatly
improves with high discovery.

خلاصش اینه که Eys Rune ها تاثیری در کیفیت جمهای دراپ شده ندارن . بلکه فقط شانس دراپ شدن از دشمنهایی که احتمال جم دراپشون کمتر از 100% هست رو بالا میبره . از اونجایی که باسها Gem Drop 100% دارن بنابراین Eys Rune ها تاثیری ندارن .
در ادامه نوشته که بستن Eys Rune هاشانس بیشتری برای دارپ شدن جم از یه سری دشمنا مث هانتر ها رو میده .

پیشنهاد میکنم دوستانی که زبانشون خوبه حتما این پیج رو بخونن : لینک

آخرین ویرایش:
  • Like
یه گلایف چالشی هم واسه دوستان دارم البته اساتید لول بالا فکر نمیکنم باهاش مشکلی داشته باشن : 3ykzwddf
تو لایه اولش دو تا هانتر هست که تو یه ویدئو دیدم طرف با لول 490 یه جم Cursed Fool's Damp Blood Gem (6) با ATK UP at full HP +29% رو ازش گرفت
دوستان بالای 400 بزنن امتحان کنند نتیجشم بگن به ما
من امروز یه بار زدم این glyph رو . تو لایه اولش که اصلا هانتری نبود ، توی لایه دومش فقط یه هانتر بود که اونم یه جم دیگه داد . ولی چالیس باحالی بود تا الان نرفته بودم این چالیس رو . از نکات جالب این چالیس اینه که توش باس Witch of Hemwick تو چند جا بودش که اون موجودات اون مرحله نبرد با این باس در بازی اصلی رو هی احضار میکرد . باس لایه اولش اون سه تا خپل بودن دیگه اینقدر زدمشون داریم یواش یواش دوست میشیم با هم ! باس لایه دوم Brainsucker بود و باس لایه آخر هم آمیگدالا . اگه همین Glyph بود که من کل چالیس و درهای بونوس رو گشتم فقط یه هانتر در لایه دوم بود .

آخرین ویرایش:
  • Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or