PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
آقا یه سئوال خیلی مهم.

من قبلآ بازی رو داشتم ریجن آل بود فک کنم. بعد DLC هم خریدم و بازی کردم. بعد یه مدت بازی رو دادم رفت. الان دوباره بازی رو گرفتم ریجن 2 هستش. دی ال سی رو اجرا نمیکنه یعنی اون Eye of a Blood-drunk Hunter رو بهم ویسار آملیا نشون نمیده .

مشکل چیه؟

باید دوباره DLC رو بخرم؟ چون تو استور میزنه Purchased
با یه اکانت دیگه بخرمش یعنی دوباره؟

یکی کمک کنه

آقا یه سئوال خیلی مهم.

من قبلآ بازی رو داشتم ریجن آل بود فک کنم. بعد DLC هم خریدم و بازی کردم. بعد یه مدت بازی رو دادم رفت. الان دوباره بازی رو گرفتم ریجن 2 هستش. دی ال سی رو اجرا نمیکنه یعنی اون Eye of a Blood-drunk Hunter رو بهم ویسار آملیا نشون نمیده .

مشکل چیه؟

یکی کمک کنه
ریجن DLC ( از Storeی که خریدید)، باید با ریجن بازی یکی باشه!
یعنی یا هر دوتاش All/1 ، یا هر دوتاش 2 !
یا بازی، یا DLC رو دوباره باید بخرید.

پ.ن: احتمالا به بخش دانلودهای کنسول هم برید، زده باشه که DLC نصب نشده.

جعبه موسیقی رو چطور و کجا بدست بیارم ؟

این ویدیو رو آنلاین ببین یا دانلود کن محل قرارگیری رو نشون داده

آقا یه سئوال خیلی مهم.

مشکل چیه؟

یکی کمک کنه

احتمالا با یه ایمیل به پلی استیشن ساپورت میتونی مشکل رو حل کنی . یه ایمیل بزن و توضیح بده دی ال سی که قبلا خریداری کردی با دیسک نسخه فیزیکی که الان داری سازگار نیست . اونها هم با یه تغییر ورژن مناسب رو واست اوکی میکنند . من قبلا مشابه این مشکل رو یه جایی دیدم که اینطوری با یه ایمیل طرف تونسته بود مشکلشو حل کنه . شما هم یه ایمیل بزن به احتمال زیاد مشکل رو حل میکنن

• Like
Reactions: ehsan M
این dlc چند ساعت گیم پلی داره ؟ ارزش داره بخرم ؟ واین وسیله ای که باهاش شمشیر اپگرید می کنید و شبیه استخانه اول بازی یه دونه ای هست و بعد دوتای میشه ، وقتی استخان سه تایی بره اپ گرید شمشیر می خواد دیگه نمیشه با استخانهای تکی یا دوتایی اپگرید کرد حالا می خوام بدونم که این استخان های تکی رو می شه ترکیب کرد دوتای شه یعنی کومباین کرد یعنی سه تا استخان تکی را به یک استخان سه تای تبدیل کرد ؟

آخرین ویرایش:
این dlc چند ساعت گیم پلی داره ؟ ارزش داره بخرم ؟ واین وسیله ای که باهاش شمشیر اپگرید می کنید و شبیه استخانه اول بازی یه دونه ای هست و بعد دوتای میشه ، وقتی استخان سه تایی بره اپ گرید شمشیر می خواد دیگه نمیشه با استخانهای تکی یا دوتایی اپگرید کرد حالا می خوام بدونم که این استخان های تکی رو می شه ترکیب کرد دوتای شه یعنی کومباین کرد یعنی سه تا استخان تکی را به یک استخان سه تای تبدیل کرد ؟
؟

اگه خیلی حرفه ای باشی و همه باس ها رو تو همون بار اول بزنی حدودا 10 ساعت ولی اگه بخوای بگردی و تمام اسلحه ها و آیتم ها رو برداری و همه ماموریت ها رو بری و کلا همه چیزشو بگردی حداقل بیست تا سی ساعت اونم بدون محاسبه تعداد دفعاتی که سر هر باس میمیری مخصوصا اینکه سخت ترین باس های بلادبورن تو این دی ال سی هستش مثل Ludwig the Accursed و باس هایی مثل Laurence, the First Vicar یا Orphan of Kos . در هر صورت چیزی هستش که باید حتما تجربش کنی واقعا چالش برانگیزه و دشمنان توش سخت تر هستند و فضای طراحی فوق العاده ای داره . در مورد اون استخوان اگه منظورت سنگ های ارتقا هستش که نه نمیشه ترکیب کرد

کسی از دوستان تونسته Cursed Poorman´s Damp Blood Gem (6) رو بگیره؟
یا Cursed Fool´s Damp Blood Gem (6) رو؟
واقعا عذاب آور هستن و اصلا دراپ نمیشن!!!!!!

بالاخره امروز تونستم Cursed Fool´s Damp Blood Gem (6) رو بگیرم . واقعا متوجه نشدم فرمولش چی بود . به نظر میرسه کاملا شانسی هستش . حدودا یه بیست سی باری اون glyph با کد pmwf22gu رو زدم تا امروز تونستم بگیرم . موقع زدن اون سه تا خپل insight بازیم 25 بود پس به نظر نمیرسه به insight بالا ربط داشته باشه .در هر صورت از استاسوس بخش های ارتقا بازیم عکس گذاشتم شاید به کار بیاد .

j3sk_bloodborne™_20170201105214.jpg

3roi_bloodborne™_20170201105052_1.jpg

اگه خیلی حرفه ای باشی و همه باس ها رو تو همون بار اول بزنی حدودا 10 ساعت ولی اگه بخوای بگردی و تمام اسلحه ها و آیتم ها رو برداری و همه ماموریت ها رو بری و کلا همه چیزشو بگردی حداقل بیست تا سی ساعت اونم بدون محاسبه تعداد دفعاتی که سر هر باس میمیری مخصوصا اینکه سخت ترین باس های بلادبورن تو این دی ال سی هستش مثل Ludwig the Accursed و باس هایی مثل Laurence, the First Vicar یا Orphan of Kos . در هر صورت چیزی هستش که باید حتما تجربش کنی واقعا چالش برانگیزه و دشمنان توش سخت تر هستند و فضای طراحی فوق العاده ای داره . در مورد اون استخوان اگه منظورت سنگ های ارتقا هستش که نه نمیشه ترکیب کرد

بالاخره امروز تونستم Cursed Fool´s Damp Blood Gem (6) رو بگیرم . واقعا متوجه نشدم فرمولش چی بود . به نظر میرسه کاملا شانسی هستش . حدودا یه بیست سی باری اون glyph با کد pmwf22gu رو زدم تا امروز تونستم بگیرم . موقع زدن اون سه تا خپل insight بازیم 25 بود پس به نظر نمیرسه به insight بالا ربط داشته باشه .در هر صورت از استاسوس بخش های ارتقا بازیم عکس گذاشتم شاید به کار بیاد .

j3sk_bloodborne™_20170201105214.jpg

3roi_bloodborne™_20170201105052_1.jpg
ایول
دو مسئله
اول اینکه دیسکاوری چند بود موقع گرفتنش
و دوم این glyph رو هی پشت سر هم میساختی یا نه از سیوت لود میکردی؟
چون من همش از سیو لود میکنم وقتی جم مربوطه رو نمیده

ایول
دو مسئله
اول اینکه دیسکاوری چند بود موقع گرفتنش
و دوم این glyph رو هی پشت سر هم میساختی یا نه از سیوت لود میکردی؟
چون من همش از سیو لود میکنم وقتی جم مربوطه رو نمیده

دیسکاوری 209 بود. در اون مورد هم هی میساختم و وقتی جم رو نمیداد پاکش میکردم و دوباره میساختم

• Like
Reactions: M ξ λ δ ζ
مرسی از دوستانی که پاسخ دادن.
راستش من الان یکم بیشتر گیج شدم:Dچون تو یه فروم خارجی همینو سوالو پرسیدم. اونجا همه گفتن Dark Souls:| البته یکی میگفت Dark Souls نقاط سیو بیشتری داره. راست میگفته؟

دیسکاوری 209 بود. در اون مورد هم هی میساختم و وقتی جم رو نمیداد پاکش میکردم و دوباره میساختم
من با دیسکاوری 430 هنوز نتونستم بگیرم!!
البته ریلود کردن سیو به نظرم راحتره و سریعتره
قبل از باس سیو میزنم و وقتی جم رو نمیده، سیو رو جایگزین میکنم و دوباره

این dlc بازی حجمش چقدره و قیمتش چنده ؟ چند ساعت گیمپلی داره ؟
تو بازی بیستا جون و بیستا فشنگ میشه همراهتون ببرید ولی الان من بیستو یکی جون می تونم باخودم ببرم . نمیدونم جون بیشتر همراه داشتن به لول بستگی داره یا ایتمهای که در طول بازی میگیری باعثش می شه ؟

آخرین ویرایش:
من با دیسکاوری 430 هنوز نتونستم بگیرم!!
البته ریلود کردن سیو به نظرم راحتره و سریعتره
قبل از باس سیو میزنم و وقتی جم رو نمیده، سیو رو جایگزین میکنم و دوباره

راحت تر هست ولی اگه بازی طبق تعداد دفعاتی که شما سعی واسه گرفتنش میکنی بخواد شماره بندازه اون وقت شما تا ابد هم بزنی فکر نکنم بگیریش ! بهتره که هی بسازی و بد پاکش کنی دوباره بسازی

این dlc بازی حجمش چقدره و قیمتش چنده ؟ چند ساعت گیمپلی داره ؟
تو بازی بیستا جون و بیستا فشنگ میشه همراهتون ببرید ولی الان من بیستو یکی جون می تونم باخودم ببرم . نمیدونم جون بیشتر همراه داشتن به لول بستگی داره یا ایتمهای که در طول بازی میگیری باعثش می شه ؟

حجم دی ال سی حدودا نه گیگ میشد تا اونجا که یادمه . گیم پلی بین ده ساعت تا سی ساعت بستگی به سبک بازیت داره . خیلی بخوای طولش بدی بیشتر هم میتونه بشه . در مورد تعداد جون یا تیر هم یک سری ریون در بازی هستش که وقتی اونارو استفاده میکنی میتونی بیشتر حمل کنی
در مورد تعداد تیر ریون Formless Oedon هستش پنح تاست از +1 تا +5 اضافه میکنه
برای تعداد جون هم ریون Communion که از +1 تا +5 به تعداد اضافه میکنه
ولی پیشنهدام اینه وقتتو واسه اینا تلف نکنی و وقتتو بزاری برای پیشرفت و یادگیری در بازی . شناخت دشمنان و حرکاتشون ، شناخت حرکات باس ها و روش های زدنشون ، به موقع جا خالی دادن که بیشتر از نصف بازی به جا خالی های به موقع و ضربات دقیق بعدشه ، فرز شدن در بازی با هر چه بیشتر بازی کردن و تجربه کردن ، انجام دادن چالیس ها از سطح 1 تا 5 که در افزایش مهارت بازیگریت خیلی خیلی موثره ، بیشتر میل به تهاجم داشتن تا دفاع چون بلادبورن یک بازی کاملا تهاجمی هستش ، استفاده ز blood gem های قوی کننده اسلحه ها و استفاده درست از آیتم ها و ده ها نکته دیگه . شما مطمئن باش رو اینا تمرکز کنی خیلی سریع بازی دستت میفته و اون وقت بازی برات لذت بخش میشه

• Like
Reactions: ehsan M

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or