PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
fi kz
سلام
دوستان من میخوام بازیم رو تعویض کنم به من دو تا بازی پیشنهاد دادن
یکی همین بلودبورن گیم آو د یر
یکی هم دارک سولز 3
خواستم ببینم بلودبورن ی که بهم گفتم همون نسخه جدیدش هست ؟نسخه اولد هانترش چیه؟
کدومش بهتره؟

کلا به نظرتون ارزش داره اسسین سیندیکیت رو با این بازی تعویض کنم یا با بازی دارک سولز3؟

و اینکه اون مشکل سیو نکردن بازی و اینکه میگفتن سیو بازی طولانی هست هنوز پابرجاست؟
پیشنهاد دوستان چیه؟
با تشکر

به نظرم بلادبورن خیلی بازی دل چسب تر و ترو تمیز تر و جم و جور تریه نسبت به دارک سولز
اگه به امتیاز بازی اهمیت میدی
bloodborne 93
dark suols3 89
این نسخه ای که گفتید خود بازیه + دی ال سی 20 دلاری
سیو نکردن اگه منظورت چک پونت هست که مشکل نیست بلکه سبک این بازی هاست کل جذابیت بازی به همونه

در کل پیشنهاد میکنم هر دوش رو تجربه کنی بازی های خوبی هستند

• Like
Reactions: KiNGERC
این نسخه ای که گفتید خود بازیه + دی ال سی 20 دلاری
سیو نکردن اگه منظورت چک پونت هست که مشکل نیست بلکه سبک این بازی هاست کل جذابیت بازی به همونه
این دیر سیو کردن یا همون چک پوینت خیلی اعصاب خورد کن هست یا میشه یه جوری تحملش کرد؟
اینطور که شنیدم مثلا میگفتن 2 ساعت بازی میکنی ولی سیو نمیشه بعدشم میسوزی و باید از اول بری.
چنین چیزی رو تایید میکنی؟

این دیر سیو کردن یا همون چک پوینت خیلی اعصاب خورد کن هست یا میشه یه جوری تحملش کرد؟
اینطور که شنیدم مثلا میگفتن 2 ساعت بازی میکنی ولی سیو نمیشه بعدشم میسوزی و باید از اول بری.
چنین چیزی رو تایید میکنی؟

اولش شاید یکم اعصاب خورد کن باشه ولی وقتی بازی دستت بیاد بفهمی هر ایتم چیه و به چه درد میخوره ، چجوری باید جاخالی بدی ، میتونی با استفاده از اینا در طول اون مسیر زنده بمونی (که فکر کنم نهایتا تو چند ساعت اول بازی دستت بیاد)
2 ساعت که فکر نکنم دیگه اگه بخوای همه ایتما و راه ها رو فارم کنی دیگه طولانی ترین راه شاید 30 چهل دقیقه بشه (البته دفعه اول)
اخر هر راه یه باس (دشمن خیلی سرسخت) هست که شاید برا کشتنش بار ها بمیری که خوب مثلا اگه 30 دقیقه بری جلو و بعد بمیری خیلی اعصاب خورد کن میشه
ولی هر راه چند میانبر داره مثلا شما 30 دقیقه میری چند تا میانبر تو راه هست که اگه اونا رو باز کنی دفعه بعد که همون راه رو میخوای بری شاید 2 دقیقه هم طول نکشه
پس ازین نظر نگران نباش حتی اگه میان بر هم نباشه میشه مسیر رو بدو بدو کنی و درگیر نشی و تو 5 دقیقه برسی
حالا این وسط یه سری ایتم هم هست که کمک میکنه.
البته اگه املاین هم میزنی یه همراه خوب خیلی میتونی کمکت کنه و بازی هم خیلی جذاب تر میشه
ادد کن من ps4 به فنا رفت ولی تا یکی دو روزدیگه یکی دیگه میخرم میام احتمالا:
ahmad_mdp

آخرین ویرایش:
سلام
کاش تاپیک مهم مونده بود. این تاپیک معمولا بالاست تعجب میکنم.
حالا برای اینکه تاپیک یکم حالا و هوا بگیره و اینا، دوستان شما هم لطف کنید عکس بذارید ببینیم چند چندیم : ) خیلی هم بهتر میشه که اضافه کنید با این مشخصاتی که میذارید سبک بازیتون چطوریه.

zi6x_photo_2016-08-21_17-27-09.jpg

اقا من میخوام این تروفی ملکه رو بگیرم بعد ایتم LIVING STRINGE رو جا انداختم الن تو NG+ راهی نیست تو جای دیگه ای اونو پیدا کنم ؟

آخرین ویرایش:
نبود هر چی گشتم
واسه باز کردنش تو شاپ ظاهرا باید Mother Brain رو کشته باشی. همون که توی برج داخل نایتمر باعث frenzy میشد. (بعد از کشیدن یه دستگیره سقوط میکنه، بعد میتونی با یه آسانسور مخفی بهش برسی ازش moon rune رو بگیری و بکشیش)

واسه باز کردنش تو شاپ ظاهرا باید Mother Brain رو کشته باشی. همون که توی برج داخل نایتمر باعث frenzy میشد. (بعد از کشیدن یه دستگیره سقوط میکنه، بعد میتونی با یه آسانسور مخفی بهش برسی ازش moon rune رو بگیری و بکشیش)
مشکل من همینجاست که الن ng+2 ام باید کلی باس دیگه بکشم تا برسم اونجا میخواستم بدونم چلیسی هست که بشه توش ایتمو پیدا کرد ؟(یا گلیچی باگی که بشه متریالارو دور زد)

آخرین ویرایش:
بازی بلاخره پلات شد.دوستان در مورد درجه سختی دانجن ها اگر با لول مناسب و سلاح و لباس مناسب بازی کنید بدون مشکل قابل رد شدن هستن و بسیار فارم عالی دارن برای لول اپ.در کل بازی فوق العاده بود

منم امروز پلاتش کردم تجربه کم نظیری بود لولم الان 240 هست البته نتونستم دی ال سی را بگیرم پس پلات صد در صدی هم نمیشه گفت ولی بازی عالیه دوستان الکی جو ندن خیلی سخته خیلی ها را من در مورد بازی پرسیدم به خاطر همین اصلا طرفش نرفتن که یکی بهشون گفته سخته اونها هم پشیمون شدن و طرفش اصلا نرفتن چند ساعت تمرین یکی دو تا ویدیو از تو نت دیدن واقعا طرز درست بازی کردن دستشون میاد جالب اینه که من باس اخر را هر چی رفتم تو دفعه اول زدم ولی یک باس ساده را چند بار توش موندم بعضی باس ها یک سری حرکاتی را میزنن که که تو نت اصلا نمبینی نمیدونم بازی چجوریاست در این مورد ولی عالی هست بازی و اگر دوستی بازی نکرده بازی کنه حتما سختی هاش شیرین بیشتر تا اعصاب خورد کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or