PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
دوستان برای تروفی های اندینگ کجا باید سیو هارو بکاپ بگیرم ؟ و برا اندینگ های مختلف باید چیکار کنم ؟ آیتم خاصی نیاز هست ؟
قبل از رفتن پیش باس اخر در هانتر دریم
که وقتی میری جاش دو تا انتخاب داری که میشه 2 تا پایان
برای پایان سوم باید 3 عدد cord در طول بازی پیدا کنی و استفاده کنی و وقتی رفتی پیش باس اخر گزینه دوم رو بزنی

• Like
Reactions: rezab
  • Like
Reactions: rezab and ehsan M
این قولی که رو ابه چقدر سخته چطور میشه زدش ؟ الان به نیمه های بازی رسیدم یا نه .
يه تاپيک بچه ها تو فروم مخصوص باس فايت هاى بازى زدن بگردى پيداش ميکنى من لينکشو ندارم اونجا من درباره قلق زدن باس rom spider کامل توضيح دادم بخونى با لول 67 به بالا مثل کره ميزنيش

• Like
Reactions: ehsan M
سلام دوستان .

من اکانتم برای امریکا ساختم بازیم ریجن 2 هست میخواستم DLC old hunter و بگیرم بعد اگه اشتباه نفهمیده باشم دوستان میگفتن اجرا نمیشه اگه dlc و بگیرم ! حالا میخوام بدونم اگه من بازی ریجن آل بگیرم :
1- میتونم DLC و بگیرم و اجرا کنم با همین اکانتم ؟
2- سیو بازیم بهم میخوره یا عوض شدن سی دی مشکلی نداره با سیو ؟

با تشکر

سلام دوستان .

من اکانتم برای امریکا ساختم بازیم ریجن 2 هست میخواستم DLC old hunter و بگیرم بعد اگه اشتباه نفهمیده باشم دوستان میگفتن اجرا نمیشه اگه dlc و بگیرم ! حالا میخوام بدونم اگه من بازی ریجن آل بگیرم :

با تشکر
اگه بازى ريجن آل بگيريد ميتونيد dlc رو خريدارى کنيد و بازى کنيد اما در مورد سوال دوم بله من اين تجربه رو داشتم سيو ريجن دو با ريجن آل فرق داره چون آيدى بازى دو آيدى جداگانه است بنابراين سيو هاشونم متفاوته براى dlc اولد هانتر هم حتما بايد آپديت 1.09 رو که تقريبى 9 گيگه رو کنسول نصب کرده باشيد/ تنها کارى که بايد بکنيد وقتى بازى رو ريجن آل خريديد بايد از اول بريد سعى کنيد تا رسيدن به باس wet nurse وارد دى ال سى بازى نشيد چون لول بالا ميخواد و از بازى اصلى يه خورده سختتره

• Like
Reactions: s/-\33d
اگه بازى ريجن آل بگيريد ميتونيد dlc رو خريدارى کنيد و بازى کنيد اما در مورد سوال دوم بله من اين تجربه رو داشتم سيو ريجن دو با ريجن آل فرق داره چون آيدى بازى دو آيدى جداگانه است بنابراين سيو هاشونم متفاوته براى dlc اولد هانتر هم حتما بايد آپديت 1.09 رو که تقريبى 9 گيگه رو کنسول نصب کرده باشيد/ تنها کارى که بايد بکنيد وقتى بازى رو ريجن آل خريديد بايد از اول بريد سعى کنيد تا رسيدن به باس wet nurse وارد دى ال سى بازى نشيد چون لول بالا ميخواد و از بازى اصلى يه خورده سختتره

هی وای من پس باز باید از اول برم ! البته انقدر بازی زیباست که آدم سیر نمیشه .

1- بازیم آپدیت هست به 1.09 یه سوال الان ریجن آل بگیرم که دوباره آپدیت نمیخواد ؟!!

2- ضمناً الان سی دی bloodborne : Old hunter رو دیدم ! اگه اینو بخرم نیازی دیگه به دانلود DLC نیست ؟!

آخرین ویرایش:
  • Like
هی وای من پس باز باید از اول برم ! البته انقدر بازی زیباست که آدم سیر نمیشه .

1- بازیم آپدیت هست به 1.09 یه سوال الان ریجن آل بگیرم که دوباره آپدیت نمیخواد ؟!!

2- ضمناً الان سی دی bloodborne : Old hunter رو دیدم ! اگه اینو بخرم نیازی دیگه به دانلود DLC نیست ؟!
اگر بازى رو ريجن آل بگيريد پک معمولى ورژن خود ديسک صفر هست با توجه به اينکه آپديت 1.09 هم مثل سيو و dlc ريجن دو با ريجن آل فايل هاى آپديتشون فرق دارن بنابراين از آپديت 1.09 ريجن دو نميتونيد واسه بازى ريجن آل استفاده کنيد در مورد سوال دوم اگه نسخه اولد هانترو رو خريدارى کنيد نيازى به آپديت 1.09 نداريد چون تو خود ديسک اولد هانتر هست و هم نيازى به خريد dlc نداريد چون تو خود ديسک هست ولى به دليل اينکه نسخه ديسکى اولد هانتر کمه کمى قيمتش بالاست پيشنهاد ميشه پک ريجن آل رو خريدارى کنيد و dlc رو با گيفت کارت که قيمت اولد هانتر حدود 20 دلار هست به صورت ديجيتالى از استور سونى خريدارى کنيد براتون باصرفه تره البته اگه علاقه به آرشيو کردن اين بازى بى نظير دارين ميتونيد نسخه oldhunter يا game of the year edition رو خريدارى کنيد که شامل همه محتويات بازى هست

• Like
سلام دوستان .

با تشکر
نیازی نیست بازی رو از اول بری یا ریجن آلش رو تهیه کنی. یه اکانت ریجن دو واسه خودت بساز دی ال سی رو نصب کن بعد برگرد رو اکانت خودت ادامه بازیت رو برو.

• Like
Reactions: s/-\33d and rezab
نیازی نیست بازی رو از اول بری یا ریجن آلش رو تهیه کنی. یه اکانت ریجن دو واسه خودت بساز دی ال سی رو نصب کن بعد برگرد رو اکانت خودت ادامه بازیت رو برو.
ممنون دوست عزيز يادم رفته بود اين روش رو هم بگم البته بايد اون اکانت ريجن 2 رو که ميسازه گزينه active az primary رو اکانت ريجن 2 اکتيو کنه ممنون بابت راهنمايى و شرمنده و عذرخواهى ميکنم که اين ساده ترين روش بود و من فراموش کردم بگم خوبى فروم اينه که هر چى بلديم به اشتراک ميذاريم

• Like
دوستان من تمام باسهای بازی رو زدم دوتا سوال دارم یکی اینکه اون چیزی که ملکه میخاد رو کجا باس پیدا کرد و اینکه اون بخشی که کلیک میکنی مینویسهdo nothing چکارش باس کرد

عجب بازییه داریم انقد خوب؟؟
آقا من همون قبر اولیه ام( نمیدونم چی بهش میگن مسخره ام نکنید) الان رسیدم old yarham و رفتم ته کلیسا اون باس رو کشتم و اون یارو که پشت تیربار میزنه اونو هم کشتم کلید داده بهم! هیچ دری پیدا نکردم از کلید استفاده کنم زدم تو dream برگشتم قبل old yarham زدن کشتنم و تو یه زندان بهوش میام آقاا دیوونه خونه اسست داغون میکنن آدموو!! چیکار کنم؟ فرار کنمم؟ برگشتم old yarham اون دره کجاست؟؟

عجب بازییه داریم انقد خوب؟؟
آقا من همون قبر اولیه ام( نمیدونم چی بهش میگن مسخره ام نکنید) الان رسیدم old yarham و رفتم ته کلیسا اون باس رو کشتم و اون یارو که پشت تیربار میزنه اونو هم کشتم کلید داده بهم! هیچ دری پیدا نکردم از کلید استفاده کنم زدم تو dream برگشتم قبل old yarham زدن کشتنم و تو یه زندان بهوش میام آقاا دیوونه خونه اسست داغون میکنن آدموو!! چیکار کنم؟ فرار کنمم؟ برگشتم old yarham اون دره کجاست؟؟
متوجه شدم اومدم پله گرد هارو بالا و دیدم قبر بعدیم باز شده که البته با یه فاصله یکی درمیون اون یکیش باز شده. الان قبر اول کلیسا آخرین لوکیشنش بود؟

Last edited by a moderator:
متوجه شدم اومدم پله گرد هارو بالا و دیدم قبر بعدیم باز شده که البته با یه فاصله یکی درمیون اون یکیش باز شده. الان قبر اول کلیسا آخرین لوکیشنش بود؟
به اون زندانه کلا کاری نداشته باش، بعدا بهش میرسی. از همون هانتر دریم برو Cathedral Ward سمت راستت یه در باز شده از اونجا برو. چندتا مکان مخفیم میتونی باز کنی از همونجا.

• Like
به اون زندانه کلا کاری نداشته باش، بعدا بهش میرسی. از همون هانتر دریم برو Cathedral Ward سمت راستت یه در باز شده از اونجا برو. چندتا مکان مخفیم میتونی باز کنی از همونجا.
آقا من رفتم cathedral ward و اونجا یکم چرخ زدم چندتا چیزم گرفتم و یه در بود که قفل بود (یعنی اون کلیدی که از اون بابای تیربارچی گرفتم هنوز بکار نیومده) و ناگزیر برگشتم به هانتر دریم. اون قبر اولیه آخرین بخشش church of the good chalice هست یا باید باز هم ادامع داد اون مرحله ارو جاهای جدید باز میکنه؟ چون من تنها بخش جدیدم الان از قبر سومی hypogean gaol که خب یکمم سخته و قوین آدماش از اونجاست

آقا من رفتم cathedral ward و اونجا یکم چرخ زدم چندتا چیزم گرفتم و یه در بود که قفل بود (یعنی اون کلیدی که از اون بابای تیربارچی گرفتم هنوز بکار نیومده) و ناگزیر برگشتم به هانتر دریم. اون قبر اولیه آخرین بخشش church of the good chalice هست یا باید باز هم ادامع داد اون مرحله ارو جاهای جدید باز میکنه؟ چون من تنها بخش جدیدم الان از قبر سومی hypogean gaol که خب یکمم سخته و قوین آدماش از اونجاست
شما اگه توی Old Yharnam اون هیولای داخل کلیسا رو کشته باشید اتوماتیک یه در توی Cathedral Ward باز میشه براتون که میتونید از اونجا ادامه بدید (جایی که از لامپ ظاهر میشید از پله ها برید پایین سمت راست یه در کوچیک باز شده) . اون کلیدی که اون هانتر داره مال در بخصوصی نیست، یه آیتمه که Rifle Spear و چندتا سلاح دیگه رو باز میکنه واسه خریدن. hypogean gaol هم یه مکانه که فعلا بهتره طرفش نرید بعدا تو ادامه بازی در زمان مناسب واردش میشید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or