PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
منم به باسی که توی برف هست روی پشت بام رسیدم.....اعصابم خورد شد گفتم یه مدت بزارم کنار بعد بیام ...الان دارم متال گیر رو بازی میکنم...دوباره میرم سراغش.

باس منطقه برفی که میگید Martyr Logarius هم میتونه سخت باشه هم بشدت آسون . اونم در صورتی هستش که visceral attack تون در بازی خوب باشه . در اون صورت خیلی راحت میشه با visceral attack زدش . فاز اولش که سادست و سریع زده میشه وقتی وارد فاز دوم میشه که حملات سریع میکنه اونجا باید پشت سر هم با visceral attack گیرش بندازی و راحت در عرض چند ثانیه زده میشه . بین بازیگرای حرفه ای راحت ترین و سریع ترین راه زدن Martyr Logarius استفاده از visceral attack مخصوصا با اسلحه Evelyn هستش

من هر چی قول تو سنگ قبر اول بود کشتم بعد یه کاپ بهم داد گزاشتم رو یه سنگ قبر دیگه و یه مکان جدید باز شد حالا می خوام بدونم تمام سنگ قبرا باز میشه یا باید dlc خرید و اینکه تمام سنگ قبرها مراحل اصلی هستن یا مراحل جانبی هم داره و اون کلیدی که به قیمت 10000 تا قابل خرید هست کلید کدوم در هست .

هر چالیس با به قول شما قبر یک سری پیش نیازها برای ورود به خودش داره که اکثرا وقتی هر چالیس رو بازی میکنی پیش نیازهای چالیس بعدی داده میشه به شرطی که خوب تمام جاها رو بگردی مخصوصا درب های بونوس هر لایر که توش هم پیش نیازها رو پیدا میکنی هم کلی اسلحه و آیتم مورد نیازت در بازی . اون کلید با 10 هزار بلاد اکو برای باز کردن یکی از اون درب های بزرگ منطقه Cathdral Ward که از پله ها بالا میری و بهش میرسی هستش

واقعا این بازی پدر آدمو درمیاره خیلی سخته خیلی سخت:D این میازاکی مریضه یه هم چین بازیهایی میسازه:D

سختی بازی به نظر من اوایلشه تا آشنا بشی با بازی . بعدش دیگه کاملا لذت میبری . هر چقدر قوی تر میشی لذتت از بازی بیشتر میشه و وقتی لوت از یه حدی بالاتر بره رسما خودت باسی میشی برای بازی . من به دلیل علاقه ای که به این بازی داشتم حدودا تا لول 512 بازی پیش رفتم . تو هر ارتقاش در این لول اگه یادم باشه حدودا سه میلیون پونصد یا ششصد هزار تا بلاد اکو میخواست ولی باسها برام مثل پنبه شده بودند . من بیشتر دنبال اونها بودم تا اونا دنبال من !

منم به باسی که توی برف هست روی پشت بام رسیدم.....اعصابم خورد شد گفتم یه مدت بزارم کنار بعد بیام ...الان دارم متال گیر رو بازی میکنم...دوباره میرم سراغش.

هر موقع خسته یا عصبی شدی ولش کن به مدت بعد دوباره برگرد ، چون اینجوری نمیتونی تمرکز کنی و فقط میمیری و اعصابت بیشتر خورد میشه
من خودم سر Blood-Starved Beast که سومین باسم بود ۳ ۴ بار مُردم ول کردم بازی رو
بعد یه مدت برگشتم ۱۲بار مُردم اما بالاخره زدمش :D
دیگه تا آخرش یه کله رفتم و فقط با Ebrietas به مشکل خوردم
خلاصه بازی رو نصفه ول نکن حیفه ، برا من بهترین بازی این نسل بود
برای من تازه ماه سرخ اومده پایینو هی این جکو جونورارو که میکشم باز زنده میشن اعصاب نذاشتن برام. منم فعلا گذاشتم کنار. این لوگو بلادبورن که میبینم میخوام خودمو از پنجره پرت کنم بیرون.:D من سر rom the spider بد گیر کرده بودم خیلی رو مخ بود وقتی کشتمش تا چند دقیقه فقط با صدای بلند فحش میدادم و کسی هم خونه نبود البته:D
انلاین بازی کنید یه نفر بیاد کمک.... اون باس خیلی باحال بود یادش بخیر...
انلاین کسی نیست خسته شدم از بس زنگوله هه رو تکون دادم.

پیشنهاد میکنم وقتی بلاد سر باسی گیر کردی هندزفری بزار تو گوشت اهنک گوش کن :D سعی کن تو فاز بازی نری :D
نه برای من کارساز نیست من وقتی اهنگ گوش میدم کلا غرق اهنگ میشم تمرکزم از بین میره بدتره. امتحان کردم:D

برای من تازه ماه سرخ اومده پایینو هی این جکو جونورارو که میکشم باز زنده میشن اعصاب نذاشتن برام. منم فعلا گذاشتم کنار. این لوگو بلادبورن که میبینم میخوام خودمو از پنجره پرت کنم بیرون.:D من سر rom the spider بد گیر کرده بودم خیلی رو مخ بود وقتی کشتمش تا چند دقیقه فقط با صدای بلند فحش میدادم و کسی هم خونه نبود البته:D

انلاین کسی نیست خسته شدم از بس زنگوله هه رو تکون دادم.

نه برای من کارساز نیست من وقتی اهنگ گوش میدم کلا غرق اهنگ میشم تمرکزم از بین میره بدتره. امتحان کردم:D

انلاین هر کی خواست من هستم
id:ahmad_mdp
ساعات کاری قبل 9 صب بعد 10 شب عصرا بعصی اوقات :D

• Like
Reactions: rezab and stanley
Cathderal ward کجاست ؟ اون کلید 10000 رو خریدم . تویه مرحله اوله ؟ و من توی اپگریدها فقط اون سه تای اولی رو اپ کردم و دو سه تا پایینیهارو اپ نکردم مشکلی پیش نمیاد ؟

انلاین هر کی خواست من هستم
id:ahmad_mdp
ساعات کاری قبل 9 صب بعد 10 شب عصرا بعصی اوقات :D
١٠ ميشينى تا صبح بازى ميكنى ها:D . استفاده ى درست و كامل از تابستون! خوبه من ساعت ١٠ به بعد ادت ميكنم ايديم Friedrich_Hegel هست تعجب نكنى يوقت:D دوستان ديگه هم خواستن اد كنن براى بلادبورن.

• Like
Reactions: rezab
Cathderal ward کجاست ؟ اون کلید 10000 رو خریدم . تویه مرحله اوله ؟ و من توی اپگریدها فقط اون سه تای اولی رو اپ کردم و دو سه تا پایینیهارو اپ نکردم مشکلی پیش نمیاد ؟

بعد از اینکه باس فادر گاسکویین رو زدی و اون درو باز کردی و از اون نردبون بالا رفتی به جایی میرسی که دو تا راه داره athderal ward از اینجا شروع میشه یه موجود قرمز رنگ هم اون اولش رو زمین هست .در مورد آپگریدها مشکلی نیست ولی اگر از اسلحه های قدرتی مثل تبر یا شمشیر لودویگ استفاده میکنی باید حتما گزینه strength رو هم قوی کنی .

• Like
Reactions: rezab and ehsan M
مم
بعد از اینکه باس فادر گاسکویین رو زدی و اون درو باز کردی و از اون نردبون بالا رفتی به جایی میرسی که دو تا راه داره athderal ward از اینجا شروع میشه یه موجود قرمز رنگ هم اون اولش رو زمین هست .در مورد آپگریدها مشکلی نیست ولی اگر از اسلحه های قدرتی مثل تبر یا شمشیر لودویگ استفاده میکنی باید حتما گزینه strength رو هم قوی کنی .
ممنون ولی این باسی که گفتی نمی دونم کدومه من مرحله اول رو کامل کردم و با کشتن اخرین باس مرحله اول یه کاپ داد. اون موجود قرمز که نشسته و اطرافش پر کوزه هست ؟ و داخله اون در چی هست ارزش خریدن کلید داره؟

سلام

بچه ها من یه ماهی هست درگیر بلود شدم تو مرحله ۱ موندم! قبلا ویچر و اینارو بازی کردم خیلی حال کردم و ترکوندم ولی واااقعا تو این بازی نوبی بیش نیستمم! با وجود ۲۵ سال سن و سابقه گیم از ۵ سالگی کم اوردم جلو سخت بودن و پیچ تو پیچ بودن این بازی! یه ویدیو از یووووو تیوب گرفتم که طرف میره لول یک و بد نیست ولی درمورد روند بازی میخواستم ببینم این سیستم سخت بودن بعدا جذاب میشه یا نه همینجور رو مخ باقی میمونه؟ و اینکه تو لول یک شیلدی کلاه خودی چیزی تو بازی هست که بگیره آدم کتلت نشه زود؟ چون من هرچی میگردم چیزی پیدا نمیکنم

مرسی

• Like
سلام

بچه ها من یه ماهی هست درگیر بلود شدم تو مرحله ۱ موندم! قبلا ویچر و اینارو بازی کردم خیلی حال کردم و ترکوندم ولی واااقعا تو این بازی نوبی بیش نیستمم! با وجود ۲۵ سال سن و سابقه گیم از ۵ سالگی کم اوردم جلو سخت بودن و پیچ تو پیچ بودن این بازی! یه ویدیو از یووووو تیوب گرفتم که طرف میره لول یک و بد نیست ولی درمورد روند بازی میخواستم ببینم این سیستم سخت بودن بعدا جذاب میشه یا نه همینجور رو مخ باقی میمونه؟ و اینکه تو لول یک شیلدی کلاه خودی چیزی تو بازی هست که بگیره آدم کتلت نشه زود؟ چون من هرچی میگردم چیزی پیدا نمیکنم

مرسی

اگه یکم حوصله به خرج بدی و قلق بازی دستت میاد هم راحت تر میشه هم شدید لذتبخش جوری که ۳ ۴ باز تمومش میکنی
بلی لباس های مختلف بهت میده در طول بازی

میگم هنوزم برای بازی اپدیت میاد !؟

نه دیگه چیزی نمیاد

• Like
این باس آخر dlc همون یتیمه فوق سادیستی ترین باس بازی بود اصلا معلومه میازاکی مواد زده بوده. خلاصه معلوم نیست تو ذهن این ژاپنی ها چی میگذره. هنوز اون جیغ دادهاش تو سرمه
یه نصیحت به بازیبازهای جدیدی که میخواهن این بازی رو تجربه کنن میگم که اگه نمی خواهین خدایی نکرده سکته کنین بازی رو با هدفون انجام ندین یا با صدای بلند که بدجوری اعصابتون رو داغون میکنه.

آخرین ویرایش:
  • Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or