PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
من کل

این باس هارو کشتم
ولی نمیدونستم باید به سمت در برم و واردش بشم
الان راهی نداره مه برم اونجا ؟؟؟؟
من به کویین رسیدم که باید جلوش زانو بزنی

همون جایی که Vicar Amelia رو زدی یه خورده پایین ترش راه دو تا میشه که سمت راست میرسه به Hemwick Charnel Lane و سمت چپ رو بری آخرش به همون جا میرسی

• Like
Reactions: rezab
برای گرفتن red jelly کجا اسونتره؟
Great isz یا Lower Loran?

Sent from my XT1032 using Tapatalk

به نظر شخصیم Great isz آسونتره . باس های لول یک و دوش که خیلی ضعیفن . در کل حس میکنم Great isz آسونتره ولی Lower Loran هم اونقدر سخت نیست که نتونی بری . پیشنهادم اینه آنلاین بازی کنی و از قسمت Dangeon Quick Search چالیس های لول 5 رو بری که توش آیتم های فوق العاده ای رو پیدا میکنی

دمت گرم
واقعا ازت ممنونم

خواهش میکنم . موفق باشی . سوالی بود در خدمتم

• Like
Reactions: Delgo
به نظر شخصیم Great isz آسونتره . باس های لول یک و دوش که خیلی ضعیفن . در کل حس میکنم Great isz آسونتره ولی Lower Loran هم اونقدر سخت نیست که نتونی بری . پیشنهادم اینه آنلاین بازی کنی و از قسمت Dangeon Quick Search چالیس های لول 5 رو بری که توش آیتم های فوق العاده ای رو پیدا میکنی

خواهش میکنم . موفق باشی . سوالی بود در خدمتم
منظورتو از آنلاین رفتن نمیفهمم.
Dungeon Quick Search چی هست؟
دیدم یه جا گفته بود برای گرفتن (Ritual Blood(5 میتونی Ailing Loran رو هی تکرار کنی و توی یه صندوقه.چجوری میشه دقیقا؟

منظورتو از آنلاین رفتن نمیفهمم.
Dungeon Quick Search چی هست؟
دیدم یه جا گفته بود برای گرفتن (Ritual Blood(5 میتونی Ailing Loran رو هی تکرار کنی و توی یه صندوقه.چجوری میشه دقیقا؟

انلاین بازی کردن مزایای زیادی داره . یکی از مزایای خوب اون اینه که شما میتونی چالیس هایی که دیگران با بقیه به اشتراک گذاشتند رو بدون داشتن پیش نیازهای اون چالیس بازی کنی . برای اینکار باید به اینترنت وصل باشی و البته اشتراک PSN هم داشته باشی . برای استفاده کردن از این خصوصیت موقعی که دیسک رو داخل دستگاه میزاری از گزینه های شروع باید PLAY ONLINE رو انتخاب کنی . سپس در داخل Hunter dream یک سری جا هستش که اونجا چالیس ها رو میسازی ابتدای اون جاها یه سنگ هستش که وقتی روش کلیک میکنی سه گزینه میاد که اولین گزینش Dangeons Quick search هستش که براتون یه چالیس رو پیدا میکنه و شما بدون داشتن پیش نیازها وارد اون چالیس میتونی بشی و بازی کنی . هم از نظر کسب امتیاز هم کسب آیتم های زیاد و هم افزایش مهارت بخاطر تنوع موجودات و باس های مختلف در هر لول فوق العادست . آنلاین بای کردن خیلی مزایای دیگه هم داره مثلا اگر برای زدن باسی مشکل داری و NPC هم در داخل بازی برای زدن باس نبود میتونی از دیگران که آنلاین بازی میکنند با کمک زنگ احضارشون کنی که کار زدن باس رو برات آسون تر میکنه همچنین میتونی با اون زنگ به کمک دیگران بری و در زدن باس ها کمکشون کنی و کلی مزایای دیگه البته یه نکته مهم اینه که موقعی که داری بازی میکنی باید تنظیمات نتورک بازی رو روی Worlwide قرار بدی . میزان مصرف اینترنت هم در هر ساعت بسیار کمه و اصلا به چشم نمیاد .

• Like
Reactions: Delgo
با سلام دوستان من يه بار به اون زنداني كه گوني به دوشا ميبرن رفتم و باسش رو نكشتم اومدم بيرون حالا هرچي ميكشنم به اون زندان نميبرن يعني ديگه نميتونم اون باس رو بزنم؟ راهنمايي كنيد
و اينكه باس شماره ٧ يعني مارتير لوگاريوس رو از كجا پيدا كنم من تازه الان تو فوربيدن وود هستم ممنون

با سلام دوستان من يه بار به اون زنداني كه گوني به دوشا ميبرن رفتم و باسش رو نكشتم اومدم بيرون حالا هرچي ميكشنم به اون زندان نميبرن يعني ديگه نميتونم اون باس رو بزنم؟ راهنمايي كنيد
و اينكه باس شماره ٧ يعني مارتير لوگاريوس رو از كجا پيدا كنم من تازه الان تو فوربيدن وود هستم ممنون
نه باس رو میتونی بزنی.بعد از اینکه ROM رو زدی منتقل میشی به اونجا.
باس Logarius هم باید از فوربیدن وودز وارد clinic بشی و یه نامه برداری.بعدش برو Witch Abode و ازونجا یه کالسکه میاد میبرتت.

Sent from my XT1032 using Tapatalk

سلام
اسلحه holy blade رو بعضی از موجودات مانند عنکوبت ها و عقربها اصلا جالب عمل نمی کنه و دمیج خیلی پایینی می ده ولی saw cleaver روی این عنکوبت ها نسبت به موجودات دیگه دمیج بیشتری می دهد چرا اینجوریه؟ کدوم قسمت مشخصات اسلحه این ویژگی ها ذکر شده؟

دوستان بعد از کشتن باس nightmare کجا باید رفت؟
باید از راهی که چشم هست برم؟
از اونجایی که باس رو کشتی ی راه پله به بالا هست فقط پله هارو رد کن.
بعدش ی پل میبینی از اون رد شو و لامپ رو روشن کن.

Sent from my H30-U10 using Tapatalk

• Like
Reactions: db07
بل سلام دوستان چرا بعضي از چراغارو كه روشن ميكني ميرم بيرون ديگه نميتونم برگردم و بايد از يه چراغ ديگه برم بهش برسم مثلا چراغ فوربيدن وود روشنه ولي از خونه نميتونم برم توش لطفا راهنمايي كنيد ممنون

بل سلام دوستان چرا بعضي از چراغارو كه روشن ميكني ميرم بيرون ديگه نميتونم برگردم و بايد از يه چراغ ديگه برم بهش برسم مثلا چراغ فوربيدن وود روشنه ولي از خونه نميتونم برم توش لطفا راهنمايي كنيد ممنون

تمام سنگ ها رو چک کن پیداش میکنی . لامپ فوربیدن وود جزء لامپ هایی که در زمان خاصی نتونی واردش بشی نیست . یعنی همچین باگی من ندیدم تا الان
کسی راه حلی برای زدن keeper of the old lords سراغ نداره؟

خیلی ساده فقط کانترش کن . با کانتر کردن اصلا به فاز دومش که شمشیرشو آتیشی میکنه هم نمیرسه . دقت کن که وقتی یه بار کانترش کردی یه حرکت تابلو داره که به این صورته که یکبار شمشیرشو به سمت راست و یکبار شمشیرشو به سمت چپ میزنه . تو این حالت باید هی پشت سر هم کانترش کنی و بهش فرصت ندی وارد فاز بعدیش بشه

سلام
اسلحه holy blade رو بعضی از موجودات مانند عنکوبت ها و عقربها اصلا جالب عمل نمی کنه و دمیج خیلی پایینی می ده ولی saw cleaver روی این عنکوبت ها نسبت به موجودات دیگه دمیج بیشتری می دهد چرا اینجوریه؟ کدوم قسمت مشخصات اسلحه این ویژگی ها ذکر شده؟
سلام
رو عنکبوت که من مشکلی ندیدم ولی عقربها کلا به تیر تفنگ بیشتر حساسن. درضمن درسته یه سری سلاحها چون سرعت بیشتری دارند رو بعضی دشمنها بهتر عمل میکنه. اما به شخصه تقریبا همه سلاحها رو امتحان کردم اما واقعا به سبک بازیتون بستگی داره اما برای من holy blade وwhirligig saw بهترین سلاحها تو pve بودن.
اینم بگم که یه سری سلاحها روی beast و kin اثرشون فرق داره تو مشخصات سلاح یه دوتا علامت زرد رنگ هست که عکس گرگ و مار هست دقیقا همینه

• Like
Reactions: amirfakhrian

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or