PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
دوستان کسی نمیدونه استاپ بازی چجوریه؟ همه جوره بازی در حال اجرا و اصن استاپ نمیشه

کلافه شدم وقتی میشینم پایه بازی هیچ کاری نمیتونم بکنم چون استاپ نداره(مخصوصا در حال مبارزه که دیگه ....)
هیچ راهی برای استاپ بازی وجود نداره دوست عزیز

اگر وسط بازی کاری واست پیش اومد بهترین راه اینه که از طریق options از بازی خارج شی تا وقتی دوباره اجراش کردی از همونجا شروع بشه

• Like
Reactions: Arios 22
سلام دوستان
من بازی bloodborne رو دیجیتالی خریدم و دان کردم ولی موقع نصب مینویسه:
Cannot instal
(CE-34016-4)
کسی می دونه مشکل از کجاست؟
دیلتش کنم از لایبرری بعد دوباره دان کنم حل می شه؟

سلام دوستان
من بازی bloodborne رو دیجیتالی خریدم و دان کردم ولی موقع نصب مینویسه:
Cannot instal
(CE-34016-4)
کسی می دونه مشکل از کجاست؟
دیلتش کنم از لایبرری بعد دوباره دان کنم حل می شه؟

معمولا اکثر مواقع وقتی یه فایل ناقص دانلود میشه موقع نصب چنین اروری میده . شما یه بار دیگه دانلود کن و سعی کن یه ضرب بگیری یعنی بین دانلود هی قطعش نکن . احتمالا مشکل اینجوری حل میشه

دوستان من تمامی سلاح های بازی رو جمع آوری کردم و هیچکدوم هم نفروختم اما تروفیش رو بهم نداد~X(
hunter essence
..
15 سلاح سری اول
10 سلاح سری دوم
تمامی سلاح ها رو یا خریدم یا پیدا کردم!!!!!!
چرا این تروفی رو نمیده اخه!
تمامی باس ها رو هم که کشتم!!!(چه اصلی چه فرعی)
تمامی سوراخ سنبه ها رو هم گشتم.
..
فقط یه چیزی واسم سواله هنوز که سه چهار تا از سلاح ها به رنگ مشکی در اومده یعنی وقتی میخوام تجهیز کنم یه متنی میده:
cannot equip as items attribute requirements not met!
من + نیو گیم کردم که اینا رو کامل کنم ها!
چرا تروفی رو نمیده؟

دوستان من تمامی سلاح های بازی رو جمع آوری کردم و هیچکدوم هم نفروختم اما تروفیش رو بهم نداد~X(
hunter essence
..
15 سلاح سری اول
10 سلاح سری دوم
تمامی سلاح ها رو یا خریدم یا پیدا کردم!!!!!!
چرا این تروفی رو نمیده اخه!
تمامی باس ها رو هم که کشتم!!!(چه اصلی چه فرعی)
تمامی سوراخ سنبه ها رو هم گشتم.
..
فقط یه چیزی واسم سواله هنوز که سه چهار تا از سلاح ها به رنگ مشکی در اومده یعنی وقتی میخوام تجهیز کنم یه متنی میده:
cannot equip as items attribute requirements not met!
من + نیو گیم کردم که اینا رو کامل کنم ها!
چرا تروفی رو نمیده؟

در مورد تروفی hunter essence شما هنوز یکی از سلاح ها رو نگرفتی . از لیست زیر نگاه کن کدوم اسلحه رو نگرفتی بگو که بگم کجا پیداش کنی

اسلحه ها
saw cleaver
saw spear
hunter axe
threaded cane
burial blade
blade of mercy
kirkhammer
ludwigs holy blade
reiterpallasch
chikage
rifle spear
stake driver
tonitrus
logarius wheel
beast claw

تفنگ ها و موارد دیگر
hunter pistol
hunter blunderbluss
repeating pistol
ludwigs rifle
evelyn
cannon
flamesprayer
rosmarinus
hunter's torch
torch
wooden shield

درمورد سوال دوم علتش اینه که شما یکی از موارد مورد نیاز برای استفاده از اون اسلحه رو نداری . اون گزینه attribute منظورش همون 6 بخش ارتقا هستش که در بازی وجود داره . برای اینکه از اون اسلحه استفاده کنی برو روی مشخصات اسلحه ببین برای استفاده به چه سطحی از اون 6 مورد نیاز داره هر کدوم که پایینه رو به سطح مورد نیازی که اونجا نوشته برسون

در مورد تروفی hunter essence شما هنوز یکی از سلاح ها رو نگرفتی . از لیست زیر نگاه کن کدوم اسلحه رو نگرفتی بگو که بگم کجا پیداش کنی

اسلحه ها
saw cleaver
saw spear
hunter axe
threaded cane
burial blade
blade of mercy
kirkhammer
ludwigs holy blade
reiterpallasch
chikage
rifle spear
stake driver
tonitrus
logarius wheel
beast claw

تفنگ ها و موارد دیگر
hunter pistol
hunter blunderbluss
repeating pistol
ludwigs rifle
evelyn
cannon
flamesprayer
rosmarinus
hunter's torch
torch
wooden shield

درمورد سوال دوم علتش اینه که شما یکی از موارد مورد نیاز برای استفاده از اون اسلحه رو نداری . اون گزینه attribute منظورش همون 6 بخش ارتقا هستش که در بازی وجود داره . برای اینکه از اون اسلحه استفاده کنی برو روی مشخصات اسلحه ببین برای استفاده به چه سطحی از اون 6 مورد نیاز داره هر کدوم که پایینه رو به سطح مورد نیازی که اونجا نوشته برسون
مرسی من 15 تا اول رو داشتم و از 11 تای بعدی 10 تاش رو دارم
کلی فقط این یکی رو ندارم: ludwigs rifle
کجا پیداش میکنم:-<

آخرین ویرایش:
مرسی من 15 تا اول رو داشتم و از 11 تای بعدی 10 تاش رو دارم
کلی فقط این یکی رو ندارم: ludwigs rifle
کجا پیداش میکنم:-<

شما برای گرفتن ludwigs rifle اول باید Radiant Sword Hunter Badge رو بگیری که بعد بتونی اسلحه رو از شاپ هانتر دریم بخریش . برای گرفتن Radiant Sword Hunter Badge شما باید بری Healing Church Workshop به اتاق بزرگ بالای برج قبل از در کوچیک Upper Cathedral Ward در داخل یه جعبه هستش .

• Like
Reactions: voldmort
شما برای گرفتن ludwigs rifle اول باید Radiant Sword Hunter Badge رو بگیری که بعد بتونی اسلحه رو از شاپ هانتر دریم بخریش . برای گرفتن Radiant Sword Hunter Badge شما باید بری Healing Church Workshop به اتاق بزرگ بالای برج قبل از در کوچیک Upper Cathedral Ward در داخل یه جعبه هستش .
دادا مرسی تروفی رو گرفتم
انگار اول واسه فروش نبودش الان نگاه کردم دیدم هست!
دمت گرم
آقا سوال راجب چالیس ها:
من تا دانجن ailing loan پیش رفتم سه باس رو کشتم(البته فعلا با باس سوم در گیرم این گرگه)
مسیرم درسته؟
الان چکار باس کنم؟
برم سراغ ساخت defiled chalice?
چطور ساخته میشه
...
یه سوال دیگه که هی یادم میره بپرسم
تعداد تیر تفنگ از 20 بالاتر نمیره؟
چه تفنگی از همه بهتره؟

آخرین ویرایش:
دادا مرسی تروفی رو گرفتم
انگار اول واسه فروش نبودش الان نگاه کردم دیدم هست!
دمت گرم
آقا سوال راجب چالیس ها:
من تا دانجن ailing loan پیش رفتم سه باس رو کشتم(البته فعلا با باس سوم در گیرم این گرگه)
مسیرم درسته؟
الان چکار باس کنم؟
برم سراغ ساخت defiled chalice?
چطور ساخته میشه
...
یه سوال دیگه که هی یادم میره بپرسم
تعداد تیر تفنگ از 20 بالاتر نمیره؟
چه تفنگی از همه بهتره؟

پیش نیازهای هر کدوم از چالیس ها رو داری حتما همه رو برو چون آیتم های زیادی بین چالیس ها پراکنده هستش

در مورد تعداد تیر تفنگ باید در قسمت Caryll Runes از ریون Formless Oedeon استفاده کنی . که بر حسب نوعش تعداد تیرهات بالاتر میره . Formless Oedeon کلا پنج نوع در بازی داره که از +1 تا +5 به تعداد تیرها استفاده میکنه . شما ببین این ریون رو گرفتی یا نه اگر نگرفتی بگو بهت بگم ریونهای +3 تا +5 رو از کجا بگیری

این بازی از دارک سول راحترهست ؟ بعضی دوستان میگن بازی راحته ؟

برای اکثر دوستانی که سری Dark Souls رو بازی کردند حس میکنم راحت تره و بیشتر لذت بخش هستش چون بازیش کلا تهاجمی هستش و چیزی به اسم سپر در بازی نداری . پیشنهاد میکنم حتما Bloodborne رو امتحان کنید

دوستان شرمنده من تا الان 5 تا باس فایت رو کشتم ولی یکهو یادم اومد بازی 3 تا پایان داره. برای همین میخوام پایان اصلی رو ببینم دیگه یادمه یکی نوشته بود چجوری باید پایان اصلی رو دید (چه کارهایی کرد) حالا اگر کسی میتونه ممنون میشم کارهایی که باید انجام بدم رو ذکر کنه.
پیشاپیش هم دستتون درد نکنه :D

راستی یکی میگفت New Game+ بازی خیلی خیلی سخت تر از الانش هست، درسته؟

دوستان شرمنده من تا الان 5 تا باس فایت رو کشتم ولی یکهو یادم اومد بازی 3 تا پایان داره. برای همین میخوام پایان اصلی رو ببینم دیگه یادمه یکی نوشته بود چجوری باید پایان اصلی رو دید (چه کارهایی کرد) حالا اگر کسی میتونه ممنون میشم کارهایی که باید انجام بدم رو ذکر کنه.
پیشاپیش هم دستتون درد نکنه :D

راستی یکی میگفت New Game+ بازی خیلی خیلی سخت تر از الانش هست، درسته؟

شما برای دیدن پایان اصلی بازی باید حداقل 3 Cord از 4 Cord داخل بازی رو بگیرید و قبل از روبرو شدن با باس آخر که گرمن هستش اونارو use کنید . طریقه گرفتن کوردها رو در صفحات پیشین توضیح دادم با اینحال عین اون نوشته رو واستون کپی میکنم بخونید

1. آیتم cord چهارتا کلا در بازی هستش. شما برای اینکه بتونی پایان کامل پنهانی بازی رو ببینی باید حداقل سه تا آیتم cord رو بدست آورده باشی.محل این چهار آیتم رو توضیح میدم

اولیش در منطقه abandoned old workshop
دومی توسط آریانا. به این شکل که قبلش در پنجره ای که چراغ قرمز داره باهاش صحبت کرده باشی و به یه منطقه امن بفرستیش مثلا من میفرستمش tomb of odeon. محل پنجره آریانا بزار اینطوری بهت آدرس بدم که اون میدون خیلی بزرگ جلوی اون پله های سرتاسری grand cathedral رو یادته؟ از اون میدون به سمت در بزرگ اون سمتش که بری نرسیده به در یه کوچه باریک سمت راستش هستش که اگه یادت باشه یه دشمن با اسلحه آتیشی بهت حمله میکرد. همین کوچه رو بری پایین به جایی میرسی که سمت راست یه طرف میره ولی شما باید بری سمت چپ و در آخر کوچه پنجره آریانا هستش. بعد از اینکه فرستادیش منطقه امن دفعه بعدی که مثلا رفتی tomb of odeon آریانا رو اونجا میبینی که بهت آیتم blood of ariana رو میده. برای اینکه cord رو ازش بگیری باید وقتی که باس Rom رو که در منطقه Byrgenwerth ( منطقه بعد از Forbiden woods ) باهاش روبرو میشی زدی باید برگردی منطقه tomb of odeon اونجایی که اوایل بازی درشو با کلید باز کردی و کمی جلوتر بعد از اون راه باریک قبل از اون پله ای که ازش بالا میرفتی اونجا آریانارو میبینی با یه موجود عجیب. بزن هر دو رو بکش. دومین cord رو اینجا میگیری
سومین cord توی کلینیک اول بازی هستش. به این شکل که اول بازی باید از پشت در بسته شده با لوفسکا صحبت کنی و دقیقا بعد از اینکه باس rom رو زدی بری اونجا به حالت مریض روی تخت خوابیده اونجا میکشیش و سومین cord رو میگیری ولی یادت باشه هرگز قبل از زدن باس rom نری پیشش
چهارمین cord بازی هم بعد از زدن باس mergo wet nurse بهت داده میشه
سه تارو بگیری کافیه و حتما یادت باشه قبل از مبارزه با باس آخر بازی که gehrman هستش باید این سه cord رو مصرف کنی یعنی روش کلیک کن و use رو بزن. اگر اینکارو نکنی فایده ای نداره

در مورد سوال دوم هر بار که بازی رو تمام میکنید سختی بازی بالاتر میره ولی به نظر من اونقدر محسوس نیست که بگید دیگه خیلی سخته نمیتونم برم . به نظر شخصی من هر چقدر سخت تر میشه بازی جذاب تر میشه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or