PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
این اپدیت بازی حجمش چقدره و چه چیزی تو بازی ایجاد میکنه.
حدود 9 گیگ
یه سری تغییرات که بازی تقریبا اسون تر میشه
مثلا در حالت افلاین هم میتونی کمک بگیری از هانتر های خود بازی به کمک old hunter bell
و البته dlc THE OLD HUNTER هم توی همین اپدیته که برای فعال شدن باید بخریش

• Like
Reactions: ehsan M
سلام
من چندتا ویدءو دیدم اوم جنابی که بازی می کرد بدون اینکه غلت بخوره جاخالی میداد. ولی مال من غلت میخوره روی زمین و فقط میتونه عقب بپره.
چطوریه؟ باید پیشرفت کنم اینطوری بشه یا دکمه اشتباه میزنم؟!
در ضمن گنجایش آیتم ها را میشه افزایش داد؟ مثلا من الان 20تا خون بیشتر نمیتونم بردارم. بیشتر نمیشه؟
یک سوال دیگه. من الان شش هفت ساعت موندم تو سنترال یارنام تا لول آپ کنم راحتتر برم جلو ولی الان میبینم دشمنا کلی قویتر شدن لول آپ من بی نتیجه مونده بازی حتی سختتر هم شده! خواهشا یکی راهنمایی کنه. من میخوام هر طور شده بازیو ادامه بدم چون عاشق فضاش شدم واقعا.

آخرین ویرایش:
سلام
من چندتا ویدءو دیدم اوم جنابی که بازی می کرد بدون اینکه غلت بخوره جاخالی میداد. ولی مال من غلت میخوره روی زمین و فقط میتونه عقب بپره.
چطوریه؟ باید پیشرفت کنم اینطوری بشه یا دکمه اشتباه میزنم؟!
در ضمن گنجایش آیتم ها را میشه افزایش داد؟ مثلا من الان 20تا خون بیشتر نمیتونم بردارم. بیشتر نمیشه؟
یک سوال دیگه. من الان شش هفت ساعت موندم تو سنترال یارنام تا لول آپ کنم راحتتر برم جلو ولی الان میبینم دشمنا کلی قویتر شدن لول آپ من بی نتیجه مونده بازی حتی سختتر هم شده! خواهشا یکی راهنمایی کنه. من میخوام هر طور شده بازیو ادامه بدم چون عاشق فضاش شدم واقعا.

شما اول باید روی دشمن ها Lock کنی (با زدن R3 ) و بعد که دایره رو میزنی دیگه غلط نمیخوره و جاخالی میده . کلا توی مبارزات حتما Lock کن روی دشمن ها .
بعد ها یه سری Rune گیرت میاد که میشه اینکاررو کرد ولی زیاد فایده نداره در حل 2-3 تا اضافه ممکنه کنه , با همین 20 تا عادت کن .
کلا سری سولز و Bloodborne دشمن ها Scaling ندارن یعنی قوی تر نمیشن با قوی تر شدن شما , همونجوری که هستن میمونن شما داری اشتباه میکنی . لازم نیست توی یه منطقه الکی بمونین واس لول آپ , ادامه بدین بازی رو و در حین بازی کردن مناطق جدید لول آپ کنین .

• Like
Reactions: mikammi
شما اول باید روی دشمن ها Lock کنی (با زدن R3 ) و بعد که دایره رو میزنی دیگه غلط نمیخوره و جاخالی میده . کلا توی مبارزات حتما Lock کن روی دشمن ها .
بعد ها یه سری Rune گیرت میاد که میشه اینکاررو کرد ولی زیاد فایده نداره در حل 2-3 تا اضافه ممکنه کنه , با همین 20 تا عادت کن .
کلا سری سولز و Bloodborne دشمن ها Scaling ندارن یعنی قوی تر نمیشن با قوی تر شدن شما , همونجوری که هستن میمونن شما داری اشتباه میکنی . لازم نیست توی یه منطقه الکی بمونین واس لول آپ , ادامه بدین بازی رو و در حین بازی کردن مناطق جدید لول آپ کنین .

متشکرم واقعا قربان.
ببخشید من اطلاعی از قضیه ریپیر اسلحه ها نداشتم بعد سلاحم ضعیف شده بود فک کردم دشمنا قوی شدن :tearsofjoy:
راستی اون تبری که همون اول بازی میده رو قوی بکنم؟ یا منابع رو نگه دارم تا اسلحه بهتری بده بعد اونو قوی کنم؟
ضمنا این insight چی هست؟ برای من جلوش الان نوشته 2.
بعدم اگه میشه یه توضیح کلی بدین که با چه استراتژی ای اسکیلها رو لول آپ کنم که شخصیت بالانس و کارآمد باشه. چون معمولا دودل میشم.
درود و تشکر!

سلام
کسی میتونه به من بگه جریان این old hunter bell چیه؟
من تو لیست key دارمش اما تو ایتمهام مثل beckoning نیست که بتونم به صدا درارمش.
آگه خریدنیه چجوری باید خرید؟
سوال دومم آینه که من هرچی سرچ میکنم کسی رو تو pvp پیدا نمیکنه لولم ۲۳۰ هست چه لولی از همه بهتره؟
سلام
کسی میتونه به من بگه جریان این old hunter bell چیه؟
من تو لیست key دارمش اما تو ایتمهام مثل beckoning نیست که بتونم به صدا درارمش.
آگه خریدنیه چجوری باید خرید؟
سوال دومم آینه که من هرچی سرچ میکنم کسی رو تو pvp پیدا نمیکنه لولم ۲۳۰ هست چه لولی از همه بهتره؟
با اون میتونید در حالت آفلاین اولدهانتر های بازی رو برای کمک احضار کنید.
والا من با لول پایین تر PvP رفتم شاید اون منطقه که شما هستی کسی نیست.

Sent from my H30-U10 using Tapatalk

با اون میتونید در حالت آفلاین اولدهانتر های بازی رو برای کمک احضار کنید.
والا من با لول پایین تر PvP رفتم شاید اون منطقه که شما هستی کسی نیست.

خب جاش کجاست؟
من هرچی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم؟
دوم اینکه واسه pvp من تنظیمات رو روی worldwide قرار دادم. اخه یه جا خوندم لولهای هم رده رو با هم میندازه و خیلی ها بعد یه لولی دیگه اپ نمیکنن

خب جاش کجاست؟
من هرچی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم؟
دوم اینکه واسه pvp من تنظیمات رو روی worldwide قرار دادم. اخه یه جا خوندم لولهای هم رده رو با هم میندازه و خیلی ها بعد یه لولی دیگه اپ نمیکنن
من تو forbidden woods و mergos loft و قبل از باس کلریک بیست زدم و جواب داد.
توی دی ال سی تو hunter's nightmare
فقط توجه کنید که پسورد نداده باشید ب سرچ.

این چالیس ها هم شده دردسر ها!
چرا این تروفی اخری رو نمیده پلات شم!؟
اقا من تمامی چالیس ها رو رفتم
یعنی بعد از pthumer ها و اون Ailing loran هاو.... نهایتا رفتم سراغ Great isz chalice ها بعد تمامش که کردم isz root chalice باز شد و تمامی باس های اون رو از جمله اخری که امیگلدا بود رو شکست دادم
نشون به اون نشون که توی isz root chalice خونم یک سوم بود که باعث شده خیلی سخت بشه این چالیس
هیچ جامی دیگه نمونده که بازی کنم پس چرا تمام نمیشه؟!!~X(

این چالیس ها هم شده دردسر ها!
چرا این تروفی اخری رو نمیده پلات شم!؟
اقا من تمامی چالیس ها رو رفتم
یعنی بعد از pthumer ها و اون Ailing loran هاو.... نهایتا رفتم سراغ Great isz chalice ها بعد تمامش که کردم isz root chalice باز شد و تمامی باس های اون رو از جمله اخری که امیگلدا بود رو شکست دادم
نشون به اون نشون که توی isz root chalice خونم یک سوم بود که باعث شده خیلی سخت بشه این چالیس
هیچ جامی دیگه نمونده که بازی کنم پس چرا تمام نمیشه؟!!~X(
برای گرفتن این تروفی فقط باید به اخرین مرحله پیاله های نوع pthumera رسیده و ملکه رو بکشید، که اگه شما نکشتیمش پس هنوز نرسیدین به اخرین مرحله این نوع پیاله

.

• Like
Reactions: voldmort

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or