PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
برای گرفتن این تروفی فقط باید به اخرین مرحله پیاله های نوع pthumera رسیده و ملکه رو بکشید، که اگه شما نکشتیمش پس هنوز نرسیدین به اخرین مرحله این نوع پیاله

.
کاملا گرفتم مسیر رو اشتباه فکر میکردم!
من خیال میکردم از چالیس اخری isz باید به این باس برسم!
پس از اینوری هاس ممنونم!
بله چالیس defiled از pthumra رو هنوز نبردم چون فکر نمیکردم راه اینور باشه
اینو ببرم احتمالا great pthumra lhyll chalice باز میشه که باس ملکه اونجاس!
  • Like
Reactions: HalfLife G
هیچ راهی واسه VATK زدن غیر از این بذاریم طرف بیاد مارو بزنه بعد ما حملشو نابود کنیم نیست؟

Sent from my H30-U10 using Tapatalk

کلا یا باید دقیقا موقع ضربه زدن با اسلحه بهش شلیک کنی و یا اینکه سریع بری پشت دشمن و با R2 ضربه قدرتی بهش بزنی یعنی R2 رو تا انتها داشته باشی که ضربه قدرتی بزنه . تقریبا اکثر دشمنای بازی اگه از پشتشون بهش ضربه قدرتی R2 بزنی کانتر میشن و میتونی بهشون VATK بزنی . روی بعضی از باس ها هم جواب میده مثل لیدی ماریا توی دی ال سی یا یک سری باس های چالیس ها . زدن بعضی از باس ها با کانتر کردنشون خیلی راحت تره مثل Martyr Logarius توی فاز دومش و....

• Like
Reactions: voldmort
دوستان من دانجن defiled root chalice رو از چالیس pthumra هم تمام کردم اما طبق گفته ها در تمامی سایت ها بعد از این دانجن نوبت به دانجن great pthumra lhyll chalice میرسه و باید باز میشد اما نشده!
دوستانی که پلات کردن و در واقع چالیس ها رو به پایان بردن یه کمکی کنن ببینم مشکل کجاست.

پ.ن:بر خلاف همیشه که دانجن ها رو روی قبر اخری بازی میکردم این دانجن defiled root chalice رو روی یکی از قبرهای سوم چهارمی بازی کردم یعنی مشکل از اینه که دانجن great pthumra lhyll chalice واسم باز نشده؟
ممنون میشم کمک کنید:)

دوستان من دانجن defiled root chalice رو از چالیس pthumra هم تمام کردم اما طبق گفته ها در تمامی سایت ها بعد از این دانجن نوبت به دانجن great pthumra lhyll chalice میرسه و باید باز میشد اما نشده!
دوستانی که پلات کردن و در واقع چالیس ها رو به پایان بردن یه کمکی کنن ببینم مشکل کجاست.

پ.ن:بر خلاف همیشه که دانجن ها رو روی قبر اخری بازی میکردم این دانجن defiled root chalice رو روی یکی از قبرهای سوم چهارمی بازی کردم یعنی مشکل از اینه که دانجن great pthumra lhyll chalice واسم باز نشده؟
ممنون میشم کمک کنید:)

شما باس Ebetrias, Daughter of the Cosmos رو زدی ؟
همچنین آیتم Living String رو گرفتی ؟

• Like
شما باس Ebetrias, Daughter of the Cosmos رو زدی ؟
همچنین آیتم Living String رو گرفتی ؟
آیتم Livingجزو کدوم چالیس میشه؟
Pthumeru?
ندارم همچین چیزی واسم باز نشده
بخدا آنقدر باس کشتم نمیدونم این باس Ebetriasهم بوده یانه
ولی آون یکی باسه رو یادمه که شبیه آدم فضایی هاس و بزرگه

آیتم Livingجزو کدوم چالیس میشه؟
Pthumeru?
ندارم همچین چیزی واسم باز نشده
بخدا آنقدر باس کشتم نمیدونم این باس Ebetriasهم بوده یانه
ولی آون یکی باسه رو یادمه که شبیه آدم فضایی هاس و بزرگه

باس Ebetrias در منطقه Altar Of Despair هستش . شما اول باید بری Upper Cathedral Ward ( همون در کوچیک بالای اون برج که قفل بود ) اونجا اول باس Celestial Emissary رو باید بزنی . بعد از اینکه زدی دقیقا پشت لامپی که ظاهر میشه یه پنجره هستش .اونو باید بشکنی و واردش بشی تا برسی به باس Ebetrias و اینو باید بزنی

آیتم Living String یکی از موارد مورد نیاز برای ساخت چالیس آخر ملکه هستش . تو منطقه Nightmare of Mensis باید از Brain of Mensis بگیریش که البته ریون Moon+30 رو هم بهت میده . چون توضیح جاش کمی پیچیدست واسط یه ویدیو از یوتیوب میزارم تا دقیقا جای این آیتمو پیدا کنی

• Like
باس Ebetrias در منطقه Altar Of Despair هستش . شما اول باید بری Upper Cathedral Ward ( همون در کوچیک بالای اون برج که قفل بود ) اونجا اول باس Celestial Emissary رو باید بزنی . بعد از اینکه زدی دقیقا پشت لامپی که ظاهر میشه یه پنجره هستش .اونو باید بشکنی و واردش بشی تا برسی به باس Ebetrias و اینو باید بزنی

آیتم Living String یکی از موارد مورد نیاز برای ساخت چالیس آخر ملکه هستش . تو منطقه Nightmare of Mensis باید از Brain of Mensis بگیریش که البته ریون Moon+30 رو هم بهت میده . چون توضیح جاش کمی پیچیدست واسط یه ویدیو از یوتیوب میزارم تا دقیقا جای این آیتمو پیدا کنی

اها منظورتون تو بازی بود بله من اونجا باس امرتیس رو دوبار هم بار اول هم نیو گیم کشتم
اما قسمت دوم رو کلا متوجه نشدم
مرسی میرم ببینم فیلمش چی گفته اینجور فکر کنم مجبورم بار سوم هم بازی رو تمام کنم!

ای داد و بیداد من این موجوده رو انداختم پایین ها!!!
اما نمیدونستم قضیه چیه که باید برگردم پایین برم بکشمش آون ایتم رو بگیرم
اتفاقا آون مسیر مخفی جاییه که تنها بلود راک بازی توشه و یکی از آیتم های هشت تایی واسه یکی از تروفی ها
مرسی وای بازم باید بازی رو تمام کنم!

Last edited by a moderator:
بخش آنلاین هرساعت چقدر حجم میگیره؟

Sent from my H30-U10 using Tapatalk

خیلی کم . زیر صد مگ در نظر داشته باش . حتی خیلی کمتر شاید نزدیک به 50 مگ . من کلا آنلاین بازی میکنم همیشه و اصلا توی حجم اینترنتم تغییر خاصی نمیبینم

• Like
سلام دوستان

دوتا سوال کلیدی داشتم

شنیدم تو بازی میشه به صورت افلاین از هانتر ها کمک گرفت(چون اصلا انلاین بازی نمیکنم)
اما چجوری؟
من الان فقط یه beckoning bell دارم و شنیدم باید old hunter bell هم باید داشته باشیم که نمیدونم از کجا بگیرم ضمنا من اصلا از بازی پچ یا اپدیتی نکردم

سوال دیگه ام اینه که من الان darkbeast paarl رو کشتم
بعدش خواستم برم martyr logarius رو بزنم اما به دلیل اینکه باید برم پیش losefka و هنوز rom رو نکشتم میترسم برم و اینجوری cord از دست بدم
میشه قبل martyr برم shadow of yharnam و rom رو بکشم بعد برم سراغ marty؟؟؟

سلام دوستان

دوتا سوال کلیدی داشتم

شنیدم تو بازی میشه به صورت افلاین از هانتر ها کمک گرفت(چون اصلا انلاین بازی نمیکنم)
اما چجوری؟
من الان فقط یه beckoning bell دارم و شنیدم باید old hunter bell هم باید داشته باشیم که نمیدونم از کجا بگیرم ضمنا من اصلا از بازی پچ یا اپدیتی نکردم

بعدش خواستم برم martyr logarius رو بزنم اما به دلیل اینکه باید برم پیش losefka و هنوز rom رو نکشتم میترسم برم و اینجوری cord از دست بدم

ج1:بله در بازی معمولا قبل از باس ها یه گوشه کناری اسکلت ها هستن(بانور پر رنگی که کاملا تابلو هم هستن مشخص هستن)و با رفتن پیششون و کلیک کردن زنگوله به صدا در میاد و میتونید هانتر کمکی رو احظار کنید(قشنگ ببینی متوجه میشی خیلی تابلو هستن)
فقط یه چیزی اینکه فکر میکنم هرچی بینش شما بیشتر بشه از این کمکی ها بیشتر می بینید(ابته برای هر بار کمک گرفتن یه بینش یا همون اینسایت از شما کسر میشه)

ج2:ببینید باس Martyr Logarius یه باس فرعی هست که هیچ تداخلی در بازی شما نداره و اتفاقا یکی از سخت ترین باس ها هست و به نظر من بزارید لول شما بالاتر بره و بعد برید سراغش(الان همون مسر اصلی رو برید)
و بعدها اگر مشکلی توی مبارزه باهاش داشتین بگید روشش رو بگم.وقتی هم کشتیش برو تاجش رو بردار بزار روی سرت بعد ادامه بده بازی میره تو فیلم بعد برو پیش ملکه تعظیم کن و...
شما بعد از کشتن باس room از منطقه فوربیدن وودس از اون راه مخفی برید سمت لوفوسکا و اون روی تخت هست و بکشیدش و کورد رو بگیرید.دقت کنید حتما بعد از باس روم برید سراغش!

• Like
Reactions: Arios 22
سلام دوستان

دوتا سوال کلیدی داشتم

اما چجوری؟

برای گرفتن old hunter bell باید بازیتو اپدیت کنی که 9 گیگ میباشد

• Like
Reactions: Arios 22
ممنون از دوستان

دو تا سوال دیگه هم داشتم

1.اتفاقاتی که برای ariana میوفته و داستان خون ریزیش و بعد هم گرفتن cord ازش دقیقا بعد زدن کدوم باس رخ میده؟

2.و اینکه وسیله ای یا ایتمی نیست که مردیم با اون از یه جا نزدیک تر بیایم و دوبار از یه lantern نیایم
میخوام shadow of yharnam بزنم لامصب فاصله اش با lantern خیلی طولانیه

سلام دوستان

دوتا سوال کلیدی داشتم

اما چجوری؟

شما باید حتما بازی رو آپدیت کنید . با آپدیت کردن بازی ، تغییرات جالب زیادی در بازی داده میشه . برای مبارزه با باس های بازی از هانترهای زیادی در داخل بازی میتونید کمک بگیرید . برای مثال در مواجه با باس Shadow of yharnam و Rom میتونید از دو هانتر برای نبرد با باس کمک بگیرید . ضمن اینکه قبلا هم گفتم دوستانی که Bloodborne رو قبل از این اپدیت بازی کردند حتما بازی رو اپدیت کنند و دوباره بازی کنند چون واقعا تغییرات زیادی در بازی داده شده و جالبه که هر روز که بازی میکنم یه دفعه یه چیز جدیدی تو چالیس ها یا مراحل بازی میبینم

در مورد martyr logarius دوستان گفتند . این باسش انتخابیه میتونی نزنی ولی اگه میخوای بزنی حتما بعد از اینکه Rom رو زدی برو سراغ لوفسکا که Cord رو از دست ندی و بعد برو سراغ martyr logarius چون قبلش اگه بری دیگه نمیتونی Cord رو بگیری . در مورد باس martyr logarius قبلا گفتم ساده ترین راه زدنش کانتر کردنش تو فاز دومشه . یعنی همون جا که شمشیر میکوبه رو زمین و بهت حمله میکنه در این حالت راحت ترین راه زدنش کانتر کردنشه به اصطلاح همون visceral attack . اینو میگم چون خیلی از بچه ها و دوستان میگفتن سر این باس مشکل دارن و کلافشون کرده . فاز اولش که سادست مشکلی نیست فاز دومش رو فقط کانترش کنید دقیقا قبل از اینکه ضربه بزنه بهتون با اسلحه بهش شلیک کنید و کانترش کنید . میتونید برای اینکه کانترتون جون بیشتری ازش کم کنه سه تا ریون Clawmark تو کاریل ریون ها بندازید که اگه هر سه تا رو داشته باشید 60% دمیج visceral attack رو بالاتر میبره . شاید کانتر کردن برای دوستان کمی سخت باشه ولی کم کم اگه در بازی با موجودات تمرین کنید مهارتش دستتون میاد و براحتی میتونید ازش استفاده کنید

ممنون از دوستان

دو تا سوال دیگه هم داشتم

1.اتفاقاتی که برای ariana میوفته و داستان خون ریزیش و بعد هم گرفتن cord ازش دقیقا بعد زدن کدوم باس رخ میده؟

2.و اینکه وسیله ای یا ایتمی نیست که مردیم با اون از یه جا نزدیک تر بیایم و دوبار از یه lantern نیایم
میخوام shadow of yharnam بزنم لامصب فاصله اش با lantern خیلی طولانیه

1- بعد از ازدن Rom باید برید سراغ آریانا .

2- خیر نیست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or