PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
پیاله ها رو کامل توضیح میدم تا راحت تربشه کار براتون :

۱-چهار نوع پیاله داریم که هر کدوم پیش زمینه داستانی خاصی دارن و هر کدوم چندین وچندین مرحله هستن : pthumeru - hintertomb-loran-Isz
۲-تروفی طلای کشتن ملکه یارنام در پاییترینسطح و اخرین مرحله پیاله pthumeruهستش
۳-تروفی پیدا کردن تمامی اسلحه ها رو هم وقتیمیتونید بگیرید که یکی از سلاحا رو در یکی پیاله های loranپیدا کنید
۴-برای ایجاد و باز کردن هر پیاله یا بایدایتمهاش رو با insightبخرید یا توی خود مراحل پیاله جمع کنید.
۵-برای رفتن به مراحل بعدی هر پیاله بایدباسها رو بکشید و ازشون پیاله مرحله رو بگیرید بیایید بسازیدش. ترتیب خاصی هم نداره که باید رو کدوم قبر تو هانترز دریم باشه.
۶-تو پیاله ها مراحلی که برای هر نوع پیاله به عنوان root نوشته شدن براتون پیاله مرحله بعد رو نمیدن بلکه هربار برای هر کس یجوری دیده میشن و بیشتر ایتم خوری هستن.

فعلا همینا کافیه بازم خواستین(از داستان پیاله ها و جور کردن موادش)کمک می کنیم.

.
داداش الان وضعیت منو چطور میبینی؟
چیکار کنم ب نظرت؟

یکی برا بدست آوردن تروفی Bloodgem master

یکی هم رسیدن ب ملکه ی یارنام...

ممنون

Sent From Sony Xperia Z2

داداش الان وضعیت منو چطور میبینی؟
چیکار کنم ب نظرت؟

یکی برا بدست آوردن تروفی Bloodgem master
یکی هم رسیدن ب ملکه ی یارنام...

ممنون
Sent From Sony Xperia Z2

وضعیتت خوبه رو به رشدی:d.
شما باید مراحل پیاله های pthumera رو اونقدر ادامه بدی تا به ملکه برسی(راه زیادی داری هنوز;)...فقط مجبوری برخی مراحل پیاله های دیگه هم پیشروی کنی تا اینکه وسایل لازم برای رسیدن به باز کردن پیاله های بالاتر رو انجام بدی و لول اپ هم کنی.

تروفی bloodgem master هم تو مراحل بالایی این نوع پیاله می گیری ولی اتفاقی هستش و جاش ثابت نیس.

.

وضعیتت خوبه رو به رشدی:d.
شما باید مراحل پیاله های pthumera رو اونقدر ادامه بدی تا به ملکه برسی(راه زیادی داری هنوز;)...فقط مجبوری برخی مراحل پیاله های دیگه هم پیشروی کنی تا اینکه وسایل لازم برای رسیدن به باز کردن پیاله های بالاتر رو انجام بدی و لول اپ هم کنی.

تروفی bloodgem master هم تو مراحل بالایی این نوع پیاله می گیری ولی اتفاقی هستش و جاش ثابت نیس.

.
پس من باید اینقدر این مرحله های پیاله های pthumera رو برم اا پیاله های بعدی آزاد شه

فقط یه سوال وقتی پیاله ای رو روی یه قبر گذاشتم و ۳ تا لایه ها رو رفتم... دیگه پیاله رو بردارم یا بذارم رو قبر بمونه؟؟

Sent From Sony Xperia Z2

پس من باید اینقدر این مرحله های پیاله های pthumera رو برم اا پیاله های بعدی آزاد شه

فقط یه سوال وقتی پیاله ای رو روی یه قبر گذاشتم و ۳ تا لایه ها رو رفتم... دیگه پیاله رو بردارم یا بذارم رو قبر بمونه؟؟

Sent From Sony Xperia Z2
آره دیگه باید اونقدر ادامه بدی تا برسی بهش.....فقط دقت کن که پیاله های root برات ورود به پیاله های بعدی رو نمیدن.

وقتی رسیدی به اخرین لایه پیاله(دیگه ادامه ای نیس)اهمیتی نداره که جمعش کنی یا بمونه......یعنی اینکه قبر بمونه یا نمونه یا اینکه کدوم پیاله رو کدوم قبر باشه هیچ اهمیتی نداره.(هدف باز کردن پیاله بعدی و فتح اون هست)...... .

البته حتما پیاله های نوع دیگه رو هم برین چون هم فوق العاده میتونید لول اپ کنید و هم محیطای متنوعی دارن و ایتمای گرونی رو میتونید گیر بیارین

.

برای اپگرید کردن یکی از سلاح ها blood stone chunk می خوام تو مناطق dlc کجا فارم کنم ؟ یا توی کدوم چالیس ها پیدا می شه ؟ چون تو خط اصلی بازی بار پنجم هست که دارم می رم و خیلی جلو نرفتم محدودیت منطقه دارم و باید یا تو مناطق دی ال سی باشه یا توی چالیس ها ، کسی جایی سراغ داره برای فارم blood stone chunk ؟

برای اپگرید کردن یکی از سلاح ها blood stone chunk می خوام تو مناطق dlc کجا فارم کنم ؟ یا توی کدوم چالیس ها پیدا می شه ؟ چون تو خط اصلی بازی بار پنجم هست که دارم می رم و خیلی جلو نرفتم محدودیت منطقه دارم و باید یا تو مناطق دی ال سی باشه یا توی چالیس ها ، کسی جایی سراغ داره برای فارم blood stone chunk ؟

مپ آخر دوست عزیز Fishing Hamlet خیلی BloodChunkداره یکی هم BloodRock که حتما میدونی . بهترین مپ DLC

- - -ویرایش - - -

Glyph: qbze9xiv Pthumeru Ihyll و cursed Isz chalice dungeon و تو Sinister ها هم خیلی هست تو پچ جدید تو اکثر دانجن ها BloodChunk هست با یکم صبر راحت بدست میاری تو این دانجن هم لایر سومش BloodRock هست ( glyph: d888j9xu )

مپ آخر دوست عزیز Fishing Hamlet خیلی BloodChunkداره یکی هم BloodRock که حتما میدونی . بهترین مپ DLC

( gly)

تو fishing hamlet یه جا بیشتر گیر نیاوردم می تونی لوکیشن هاشو بگی کجا ها هست ؟ ضمنا ادرس این چالیسی که برای من فرستادی وقتی سرچ می کنم ارور می ده و می گه dont meet the reqirements to join the dungeon matching this chalice glyph

آخرین ویرایش:
تو fishing hamlet یه جا بیشتر گیر نیاوردم می تونی لوکیشن هاشو بگی کجا ها هست ؟ ضمنا ادرس این چالیسی که برای من فرستادی وقتی سرچ می کنم ارور می ده و می گه dont meet the reqirements to join the dungeon matching this chalice glyph

حتما آیتمای مورد نیاز اون دانجن ها رو نداری دوست عزیز یا جامشو . اسمشم نوشتم میتونی ببینی جامشو داری یا نه
Pthumeru Ihyll و cursed Isz و sinister ها

مپ بزرگی نیست که 2 الی 3 تا بیرون غار ، یکی یا دوتا از گوبلین دراپ میشه توی کلبس باید سریع بکشیش تا ناپدید نشده و 2 یا 3 تام داخل غار هست. همه جاهاشو بگردی حتما پیدا میکنی. دقیقا الان نمیتونم آدرس بدم

نسخه ی GotY این بازی عرضه شده؟ تو ایران موجوده؟
عرضه که شده.یه بار رفتم توپخونه گفتن تعداد محدود اوردن تموم شده.بنظرم تنها راهش اینه از طریق آمازون و eBay که قراره تو ایران راه اندازی بشه بخریش.نه تنها اینو بلکه چیزای کمیاب رو میشه ازشون بخری.تا آخر سال 94 سیستمشون بطور کامل راه اندازی میشه.

بنظرم تنها راهش اینه از طریق آمازون و eBay که قراره تو ایران راه اندازی بشه بخریش.نه تنها اینو بلکه چیزای کمیاب رو میشه ازشون بخری.تا آخر سال 94 سیستمشون بطور کامل راه اندازی میشه.

داداش این چیزی ک میگی همون مثال پنبه دانه دیدن در خواب هست
ساده شدی؟ ب هیچ وجه این سرویسا ارائه نمیشه...
ضمناً تا آخر ۹۴ منظورت تا آخر ۱۴۰۴ هست؟؟؟!!!

Sent From Sony Xperia Z2

داداش این چیزی ک میگی همون مثال پنبه دانه دیدن در خواب هست
ساده شدی؟ ب هیچ وجه این سرویسا ارائه نمیشه...
ضمناً تا آخر ۹۴ منظورت تا آخر ۱۴۰۴ هست؟؟؟!!!

Sent From Sony Xperia Z2
عزیز من ساده دیگه چیه! شما به اینجا مراجعه کن تماس گرفتم گفتن ابتدای همین هفته خرید از eBay راه اندازی میشه.دلیل توقف خریدشون منظم کردن محصولات بوده که به پیشنهاد مشتریها صورت پذیرفته وگرنه تو چند ماه گذشته حدود 10000 خرید از eBay توی ایران انجام شده.شرکت پست بصورت رسمی باهاشون قرارداد بسته و همه جا هم اعلام شده.برای آمازون و سایر خرده فروشی ها گفتن باید بیشتر صبر کنید یعنی تا نزدیکای همین عید ولی eBay رو قول دادن دوباره تو همین هفته راه اندازی کنن.خودت باهاشون تماس بگیر بین چی میگن.

ویرایش: مثل اینکه اینا هم تهش مشخص نیست میخوان چیکار کنن چون الان نوشته به دلیل نقل و انتقالات مدیریت فنی و تجاری سامانه به صورت متمرکز، تا اطلاع ثانوی از ارایه سرویس خرید از وب سایت ایبی معذوریم.

آخرین ویرایش:
خرید از ebay که بیشتر جاها انجام میده این سایت فقط خدمات بهتری داره و سریعتر میفرسته (هزینه بیشتریم میگیره)وگرنه تفاوتی با بقیه سایتا نداره که خرید میکنن

سلام دوستان.اگه ممکنه منو راهنمایی کنید.چطوری The One Reborn رو بزنم؟؟خیلی رو اعصابه.اول بازی اون 6 تا زن رو بالا میزنم که هی آتیش پرت میکنن وقتی میام پایین آقای غول لطف میکنن و از آسمون اسکلت میریزن رو سرم زود میمیرم!یا از پشت که بهش اتک میدم زود استفراغ میکنه و همه جا رو میگیره.واقعا نسبت به بقیه باس ها خیلی سخت تره!
در ضمن لول من 55 هست و Saw Cleaver رو دو بار با Bloodstone Chunk آپ کردم و لباسی هم که پوشیدم Hunter Outfit هست که همون اول بازی توی فاضلاب پیدا کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or