PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
شما بجز موردی که دوستمون گفت، میتونی از sedative استفاده کنی، که درجا اون Frenzy رو خالی میکنه، جز این یک سری rune هم هستن برا این کار.
سداتیو هام تموم شده دیگه بسکه خوردم...البته ۶ تا بیشتر نداشتم
برا خرید هم وجود نداره ک بشه بخری...

ها رون ها رو تاحالا تست نکردم برا این فرنزی...

Sent From Sony Xperia Z2

دوستان این Frenzy Attack رو چطوری باید مهار کرد؟؟
مخصوصا اون مغزای مسخره ک صدای هاااااااا میدن... تا میبیننم فرنزی شروع میکنه زیاد میشه... ب آخر ک میرسه ی دمیج محکم میده بیشتر خونم میره
هرچقد هم ازشون دپر میشم فایده ای نداره...
ب جز خوردن اون محلول که فرنزی اتک رو خنثی میکنه هیج راه دیگه ای نداره؟

ممنون

PSN ID: Erfan4

Sent From Sony Xperia Z2

اولا لباسی بپوشید که مقاومت به فرنزی بیشتری داشته باشه و ثانیا هر چه سریعتر lantern ها رو بکشید.....استراتژیش همینه که بهشون امون ندین...چون از پشت دیوار هم میتونن شما رو فرنزی کنن

.

اولا لباسی بپوشید که مقاومت به فرنزی بیشتری داشته باشه و ثانیا هر چه سریعتر lantern ها رو بکشید.....استراتژیش همینه که بهشون امون ندین...چون از پشت دیوار هم میتونن شما رو فرنزی کنن

.

از پشت دیوار که هیچی یبار مارو از رو پله ها تو mergos loft middel فرنزی کرد:-o
البته insight 99 بود

آخرین ویرایش:
بازی رو CO OP به صورت خیلی مسخره ای آسون میشه.من تا اینجا از بازی رو که رفتم سر دوتا باس Father Gas و Vicar Amelia زنگ رو زدم و CO OP رفتم و هر دو رو هم تو کمتر از سی ثانیه بدون اینکه حتی یه ضربه به هیچ کدوممون بخوره زدیم.

بازی رو CO OP به صورت خیلی مسخره ای آسون میشه.من تا اینجا از بازی رو که رفتم سر دوتا باس Father Gas و Vicar Amelia زنگ رو زدم و CO OP رفتم و هر دو رو هم تو کمتر از سی ثانیه بدون اینکه حتی یه ضربه به هیچ کدوممون بخوره زدیم.
اصلا با coop بازی کردن این بازی به نظرم لذتش رو از بین می برید....این بازی ساخته نشده که coop بری(یعنی براش بالانس نشده) coop برا وقتیه که تو باسی خیلی گیر کردی و هیچ جوره نمیتونی بری اونوقت یه کمکی بگیری.
جادوی بازی رو با تنها بازی کردن میشه حس کرد:d

.

تو ng اولی آسون هست نسبتا بازی، باز + هم نسبتا آسون، ولی کم کم از ++ به بعد من الان با level 200 هم کم میارم، سر shadow of yaharnam کمی اذیت شدم، تو DLC ولی ng++ وحشتناک میشه دیگه، واقعا سخت میشه، همون اول اون boom hammer دار ها با یک charge attack منو با (vitality و stamina هر دو 40) میزنن، یعنی واقعا حس می کنم ضعیف هستم کنارشون، دیگه boss رو که بزار کنار، همون ludwing برا خودش داستان داره، خدا به داد kos برسه...
و برا همینا واقعا لازم هست یکی باهات باشه....
البته قبول دارم یک بخش هم به skill خود بازی کننده بر می گرده :)

تو ng اولی آسون هست نسبتا بازی، باز + هم نسبتا آسون، ولی کم کم از ++ به بعد من الان با level 200 هم کم میارم، سر shadow of yaharnam کمی اذیت شدم، تو DLC ولی ng++ وحشتناک میشه دیگه، واقعا سخت میشه، همون اول اون boom hammer دار ها با یک charge attack منو با (vitality و stamina هر دو 40) میزنن، یعنی واقعا حس می کنم ضعیف هستم کنارشون، دیگه boss رو که بزار کنار، همون ludwing برا خودش داستان داره، خدا به داد kos برسه...
و برا همینا واقعا لازم هست یکی باهات باشه....
البته قبول دارم یک بخش هم به skill خود بازی کننده بر می گرده :)

احساس میکنم یکم هم اندر لول هستی...
تو هر نیو گیم سایکلی باید بتونب بین 105 تا 110 لول آپگرید کنی...
شاید به خاطر این هست...

اینکه co-op اسون میکنه بازیو بسته به پلاسی که بازی میکنید داره وگرنه خودم حالا ng++ هستم ولی دوستم رو 7 بود تو پارتی بودیم داشت باس دوم و بعدش سوم dlc رو میزد لولشم بالای 400 هست با یکی دیگه به بدبختی زدنش!:dco-op بازی روی بار اول و دوم اینا ممکنه جذاب نباشه ولی رو پلاسای بالا خیلی لذت بخشه

سلام
دوستان ي سوال
ي جا خوندم اگه بازي رو پلات كردي باشي سوني برات ي email ميفرسته كه يه تم مخصوص بازي باهاشه
Bloodborne Owners Who Have Platinum Trophy Are Now Getting Exclusive PS4 Theme | Attack of the Fanboy
اينجا هم ذكر شده
براي من كه همچين چيزي نيومده كسي ميدونه داستانش چيه؟؟؟
بله میفرسته برای منم فرستاد یه کد که تم بادبورن هست ولی حدود یک هفته بعد پلات بهم رسید

Gesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or