PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
بچه ها یه سوال فقط خواهشن هیچیو اسپویل نکنین ! میخوام بدونم برای اندینگ 3 ش که بهترین اندینگشه یه چیزایی نیازه هنوز بازیو تا اخر نرفتم کلا همین اولشم ! فقط اسم ایتم هارو بگین ! یا یه توضیح کوچیک بدون اسپویل

دهنت سرویس احمد:D انلاین شو چند روزه نیستی تو کشتن Mensisگیر کردم شدید چند بار هم آنلاین رفتم نشد که نشد!

چندتا پایان ترم پشت سر هم داشتم از امروز میام.
چرا پیام خصوصی نمیشه فرستاد برات.

- - -ویرایش - - -

دوستان اگه میشه در مورد blunt و thurst یه توضیحی بدین.
ممنون

http://faratube4.tk/watch/Ea1WfzIc4H8

http://faratube4.tk/watch/CRa2H390wDQ

آخرین ویرایش:
در کمال ناباوری و بدون اگاهی بازی تو همون بار اول پلات شد:d
اولین بازی عمرم که پلات شد(چون من کلا به تروفی اینا خیلی اهمیت نمیدم)کلا چیدمان تروفیهاش به نسبت دارک سولز خیلی آسونتر بود فقط رسیدن به ملکه و کشتنش سخت بود چون من تنهایی بازی کردم و پدرم دراومد:d
در کل میشه گفت یکم از دارک سولز۱ آسونتر بود بازی که البته نمیشه گیم پلی و مکانیزم مبارزشون رو خیلی باهم مقایسه کرد و دو چیز جدان. تا حدی زیادی..

.

تو inventory بگردی هست با نام one third of umbilical cord
حالا کلا 4 تا داریم. یکی بعد از زدن mergo's wet nurse یکی وقتی ماه قرمز شد باید بری ioesfka's clinic و با کشتنش بدست بیاری، یکی در abandoned old work shop یکی هم وقتی Arianna بچه دار شد. هر کدوم رو گرفتی که هیچ، هر کدوم رو نگرفتی بگو تا باز تر کنیم.
مرسی از جوابت عزیز
من مرگو رو دارم
وورگشاپ رو هم دارم
اما ایسوفیکا رو ندارم
قبلا هم رفته بودم کشته بودمش
ولی چیزی بهم نداده بود !!!

چیکار باید بکنم الان؟ :D

دوستان این Frenzy Attack رو چطوری باید مهار کرد؟؟
مخصوصا اون مغزای مسخره ک صدای هاااااااا میدن... تا میبیننم فرنزی شروع میکنه زیاد میشه... ب آخر ک میرسه ی دمیج محکم میده بیشتر خونم میره
هرچقد هم ازشون دپر میشم فایده ای نداره...
ب جز خوردن اون محلول که فرنزی اتک رو خنثی میکنه هیج راه دیگه ای نداره؟

ممنون

PSN ID: Erfan4

Sent From Sony Xperia Z2

مخصوصا اون مغزای مسخره ک صدای هاااااااا میدن... تا میبیننم فرنزی شروع میکنه زیاد میشه... ب آخر ک میرسه ی دمیج محکم میده بیشتر خونم میره

ممنون

Sent From Sony Xperia Z2

تنها راه پوشیدن یه لباس که frenzy رو کم کنه که باز هم کامل از بین نمیبره. باید یا کلا در بری یا سریع بری تو شکمشون.

تنها راه پوشیدن یه لباس که frenzy رو کم کنه که باز هم کامل از بین نمیبره. باید یا کلا در بری یا سریع بری تو شکمشون.
ممنون دادا

ولی اصن در رفتن هیچ فایده نداره... کیلومتر ها هم دور بشی آخر اون بالا پر میشه... میزنه خونمو نابود میکنه
این مغزا تو شکمشونم نمیشه بری... چقد موجودات چرتین... و نچسب

Sent From Sony Xperia Z2

سلام
من این باس ها رو کشتم همه شون رو
ولی 2 تا کورد دارم
الان چیکار کنم ؟!
ممنون

Cleric Beast
Father Gascoigne
Blood-starved Beast
Vicar Amelia
shadow of yahrnam
Darkbeast Paarl
The Witches of Hemwick
Rom, The Vacuous Spider
Amygdala
The Celestial Emissary
The One Reborn
Micolash, Host of the Nightmare
Mergo's Wet Nurse
Ebrietas, Daughter of the Cosmos
Martyr Logarius

ممنون دادا

ولی اصن در رفتن هیچ فایده نداره... کیلومتر ها هم دور بشی آخر اون بالا پر میشه... میزنه خونمو نابود میکنه
این مغزا تو شکمشونم نمیشه بری... چقد موجودات چرتین... و نچسب

Sent From Sony Xperia Z2

یه نکته خیلی جالب تو این فرنزی شدن توسط Winter Lantern هاست اونم اینه که طبق روایات :دی مشخص شده که این شخص همون دال ( یا عروسک ) هست و دیدن این شخص توسط هانتر باعث عصبی شدنش میشه ( نشون به اون نشون که شما از چیزی استفاده میکنین که در مقابل استرس قویه (بر حسب نوشته ها و متن های اون دراگ که الان اسمش یادم نیست) ) یعنی یه جوری روی روان هانتر تاثیر روحی روانی میزاره، به نظرم یکی از جالبترین اتفاقات بازی همین فرنزی شدن هست چون احساس هانتر رو اره تحت تاثیر قرار میده و یاد گذشتش اینا میندازه :دی

البته امیدوارم حدسم و فرضیم درست باشه ( بلادبورن بازهای حرفه ای نظری دارن بگن)

مرسی از جوابت عزیز
من مرگو رو دارم
وورگشاپ رو هم دارم
اما ایسوفیکا رو ندارم
قبلا هم رفته بودم کشته بودمش
ولی چیزی بهم نداده بود !!!

چیکار باید بکنم الان؟ :D
اون رو که دیگه گذشت، نباید می کشتیش، شما arianna رو نجات داده بودی؟ فرستاده بودی chapel of oden (همون لامپ cathedral ward) اگه آره الان برو تو اون زیر زمین پشتش (همون که بعد از زدن father gascoigne از ازش رد میشی تا با لامپ داخل cathedral ward برسی و آب کفش جم شده) میبینی که arianna با یک موجودی اونجاس، اون جانور رو بکش و آخری رو میگیری، اگر اینم انجام ندادی میره برا ng+

یه نکته خیلی جالب تو این فرنزی شدن توسط Winter Lantern هاست اونم اینه که طبق روایات :دی مشخص شده که این شخص همون دال ( یا عروسک ) هست و دیدن این شخص توسط هانتر باعث عصبی شدنش میشه ( نشون به اون نشون که شما از چیزی استفاده میکنین که در مقابل استرس قویه (بر حسب نوشته ها و متن های اون دراگ که الان اسمش یادم نیست) ) یعنی یه جوری روی روان هانتر تاثیر روحی روانی میزاره، به نظرم یکی از جالبترین اتفاقات بازی همین فرنزی شدن هست چون احساس هانتر رو اره تحت تاثیر قرار میده و یاد گذشتش اینا میندازه :دی

البته امیدوارم حدسم و فرضیم درست باشه ( بلادبورن بازهای حرفه ای نظری دارن بگن)
آخه فرنزی اتک مخصوص اینجا نیست... مخصوص همین وینتر لانترنا نیست... توی قسمت آپر کتدرال وارد ی جونورای کرم مانن بی آزاری هستند ک میخزن... ی گاز خیلی کم از خودشون متصاعد میکنن... اگه نزدیکشون باشی این فرنزی اتک دوباره شروع میکنه میره بالا...
توی یکی از دریم ها هم یه قلعه بود ک تا رو ب روی قلعه قرار میگرفتیم باز فرنزی اتک میرفت بالا...

این دوتا جا چی باعث اعقاب خوردی هانتر میشده یعنی؟

Sent From Sony Xperia Z2

ممنون

Sent From Sony Xperia Z2
شما بجز موردی که دوستمون گفت، میتونی از sedative استفاده کنی، که درجا اون Frenzy رو خالی میکنه، جز این یک سری rune هم هستن برا این کار.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or