PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
طی 3 الی 4 روز همه ی باس هارو زدم تو حداکثر 2 try زدم بجز Shadow of Yharnam حالا همش سر Gehrman میمیرم کسی راهنمایی چیزی میتونه بکنه؟:d

من همه اش حس می کنم سختی باس ها رندومه :دی

با هر آیتمی که میتونی آتیش بزنش. به آتیش حساسه.

سلام
یه سوال داشتم ممنون میشم که جوابمو بدید
یکی از دوستان که قبلا این بازیرو داشته (دیسک بازیش ریجن ALL بوده ) یه بار تموم کرده بعد بازیرو فروخته .الان بخاطر این دی ال سی دوباره بازیرو خریده که این دیسک ریجن ALL هم هست
الان هر کاری میکنه که دی ال سی اصلا نمیتونه مچ کنه ؟!! حتی سیوها هم مچ نمیشه چرا؟(اکانتش هم 1 هست)
مشکل چیه ؟
بعد یه چیزی دیگه هم هست
حتی لینک دانلود آپدیت بازی هم که با PSX استخراج کردم برای دانلود اولش با H شروع میشه ( HP9000-CUSA01363_00-BLOODBORNE0000AS-A0109-V0100_0.pkg) در حالی که بازی های ریجن All لینک های دانلود بازی و آپدیتاشون همه با U شروع میشه.

سلام دوست عزیز ما هم درد هستیم من هم همین مشکل رو دارم
روی قاب بازی شما مثل بازی من نوشته (china + english version) که بیشتر تو اسیا پخش میشه و مخصوص کشور چین هست پس با وجود این که پشتش نوشته ریجن آل ولی ریجن 3 هست.
این لینک دانلودی هم که شما دادی لینک store مالزی هست
من هم یکبار به هوای اینکه بازی ریجن 1 هست با اکانت ریجن 1 خریدم dlc رو ولی دیدم نمیخوره.
حالا شما باز وضعت بهتره
این بازی رو بفروش یه ریجن آل بخر که china + english version نباشه سیوهاتم که نمی پره.(چون بازی اولت درست بوده)
ولی من دوباره باید با اکانت ریجن 3 مثلا هنگ کنگ dlc رو بخرم که حدود 110 تومن در میاد.(چون سیوهام رو همین بازی r3 هست)
که صد البته این بازی ارزشش رو داره حتی حاضرم کال اف رو بفروشم dlc رو دوباره بخرم :d:d

این DLC قرار نیس تخفیف بخوره؟
شدید تو کف اینم که ببینم لودویگ چطور میشه و ...... داستان در این حد مخوف ندیدم من.
ببین با این کیفیت داستان دارک سولز ۳ چه شود:d

.
DLC تازه یه ماه هست اومده تخفیف چی بخوره؟! :دی
ولی بنظرم شما که طرفداره سر سخت سری سولز هستی حتما دی ال سی رو هر چه سریعتر بخر...بشدت کامل هست و ضعفهای بازی اصلیم رقع کرده بعلاوه قسمتهای خیلی بیشتری از داستان رو هم رو نمایی میکنه که واقعا فوق العادست! :دی

DLC تازه یه ماه هست اومده تخفیف چی بخوره؟! :دی
ولی بنظرم شما که طرفداره سر سخت سری سولز هستی حتما دی ال سی رو هر چه سریعتر بخر...بشدت کامل هست و ضعفهای بازی اصلیم رقع کرده بعلاوه قسمتهای خیلی بیشتری از داستان رو هم رو نمایی میکنه که واقعا فوق العادست! :دی
یه ماه اومده؟:dبازی رو با ۷...۸ ماه تاخیر گرفتم فکر کردم DLC اش هم چند ماه اومده:d
فعلا گرون به نظر من.....۲۰ تا زیاد.باز تخفیف بخوره ۱۰ ...۱۵ دلار شه یا بشه شریکی خرید خوبه

این تعریفایی هم که کردی نمیتونه فعلا جیبمو خالی کنه(مقاومت شدیدی می کنم:d)

.

یه ماه اومده؟:dبازی رو با ۷...۸ ماه تاخیر گرفتم فکر کردم DLC اش هم چند ماه اومده:d
فعلا گرون به نظر من.....۲۰ تا زیاد.باز تخفیف بخوره ۱۰ ...۱۵ دلار شه یا بشه شریکی خرید خوبه

این تعریفایی هم که کردی نمیتونه فعلا جیبمو خالی کنه(مقاومت شدیدی می کنم:d)

.
حالا گیم پلی بازی که واقعا تاریخ مصرف نداره و داستانش هم اونقدر عمیق هست که دیر نباشه هیچ وقت برای تجربش
لیکن دی ال سی به قدری خوب و لذت بخش هست که من حاضرم به اندازه یه بازی کامل براش پول بدم
مثلا یکی از ضعف های بازی کمبود سلاح هاش بود که این دی ال سی حدودا اندازه خود بازی سلاح اضافه میکنه
یکی از لول های بازی برای من شده بهترین لول و لول دیزاینی که تا بحال تجربه کردم تو عمرم دو تا باس فوق العاده رو پشت سر گذاشتم
مبارزه با هانتر های بیشتر که خوب توی بازی تعدادشون کم بود و اتفاقا مبارزه باهاشون خیلی یونیک و متفاوت هست،یجورایی مثل مینی باسها...

در کل بنظر من واقعا ارزش این مقدار پول رو داره ولی خوب میتونی صبر کنی کَمَکی و با قیمت مناسب تر بخریش :دی

آخرین ویرایش:
دوستان کسی میتونه لطف کنه به این سوال جواب بده؟؟؟تو تاپک مخصوصش پرسیدیم جوابی نیومد:

سلام و خسته نباشید.

دوستان من بازی بلادبورن ریج 2 دارم و اکانت خودمم ریجن 1 هست، می خواستم DLC بلاد رو بردارم که خب نیاز داره یک اکانت ریجن 2 باز کنم تا بتونم DLC رو بردارم.
حالا اینجا من می خوام با یکی از دوستام مشترک این DLC بازیو بخریم اما اکانت و ریجن بازی این دوستم 1 هستش.

می خواستم بدونم الان دوستم DLC رو با اکانت ریجن یکش بخره و بده من که بازیم ریجن 2 هست، میتونه شر کنه دو نفری استفاده کنیم؟

مرسی

خیلی ممنون.

.

دوستان کسی میتونه لطف کنه به این سوال جواب بده؟؟؟تو تاپک مخصوصش پرسیدیم جوابی نیومد:

خیلی ممنون.

.

هیچ راهی نیست که بتونین با هم شیر کنید dlc رو چون ریجن بازی ها فرق داره باهم.

- - -ویرایش - - -

بالاخره موفق شدم dlc رو اجرا کنم

عجب محیط خفنی داره خوف کردم

یه سوالی داشتم از خدمت دوستان:
من میتونم این بازیو تو psn دانلود کنم اول بعد یکمشو بازی کنم اگه خوشم اومد بخرم؟ یه چیزی حالت demo

اگه سختی بازی و زیاد مردن واز دست دادن امتیاز هایی که گرفتی اذیتت نمیکنه حتما این بازی رو بگیر
و چند روز اول رو تحمل کن بعدش دیگه حله
یکی از بهترین بازی هایی که برا این نسل اومده

دوستان من بازیم ریجن ۲( اروپا ) هست ، ولی اکانتم واسه آمریکا هستش ، حالا من (dlc (the old hunters رو با همین اکانت آمریکا خریدم ، الان کار میکنه یا نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or